kıskançlık mı bu sizce arkadaşlar? yorumlarınıza ihtiyacım var çok....

görümcenin sana sürekli böyle laflar etmesi, çok sinir bozucu, amacı ne ki, ne olacağını düşünüyoda böyle gardını alıyo ne senaryolar kuruyo acaba kafasında
kardeş sevgisine diyeceğim yok, bende kardeşimle çok mesajlaşırım konuşurum ama ben senin için yaşıyorum tarzı sözler çok abartılı ve itici bencede
aşkım bebeğim kısmına takılma, artık arkadaşlar bile birbirlerine böyle hitap ediyor çünkü, özel hitaplar değiller artık
eşin klasik ana kuzusu, abla versiyonu tabii ne yalan söyliyim gerçek hayatta hiç anlattığın gibi bi abla kardeşe rastlamadım ve kk da da ilk senden duyuyorum, allah sabır versin canım

Son düzenleme:
okuyunca midem bulandı, sinir oldum..
ben boyle bıseyle karsılassam tepkim cok ağır olurdu. bagırır cagırır, topluluk ıcınde yerı gelınce bunu kullanarak lafı koyar rezıl ederdım.
eşimin ailesinin ablaya saygı duy o kaybetmez sen kaybedersın, yada ablanın bana saygı duymak zorundasın ben senden önceyım tavırlarına çok pislikçe karsılık verırdım.
siz oyle sanın bu gece jartıyerımı gıyıp koynuna gırınce aklına bıle gelmezsınız deyip ağızlarını acık bıle bırakabılırım yani... Allah benım şerrimden korusun oyle tipleri.
eşime de cokagır tepki verırdım hatta secime bıle zorlardım onu.

o mesajları yedırırdım o kocam olucak okuze. madem mutlu degılsın burda madem onu ıstıyorsun s...rr git bıdaha yuzunu gormek ıstemıyorum, mıdem bulandı bu sapık ilişkinizden deyip bende onun bılınc altına saldırı yapardım. madem o cefakar vefakar ablası onun bılınc altına ıslemıs işliceğini, bende boyle ablan sana aşık hatta sende ona aşıksın'ı işlerdim. belki farkına varıp anlar yaptıgı hatayı... kımseye eyvallah deme... o suursuz görümcene hele hiiiç deme...
baslarım onun askısına bebeğine. ben olsam oyle bı askım bebegım demesıne yıkardım o evı basına. evlı barklı adamla nasıl konusyorsun sen oyle, ben evıme gıdıp kapıyı kapatınca sen o kapının dısında kalıyorsun yerını bıl derdım. az pislik az cazgır değilim yani ben... cok fena olay cıkarırım...
gözlemlemeye devam et. aile danısmanına gıtmenız de ıyı bişey. eşinde de sana dogru ufak adımlar varsa iyi...

Son düzenleme:

sen tamamını okumadın herhalde mesajların :) sadece aşkım bitanem dese gene amenna fakat, senin için yaşıyorum senin yanında yaşamak istiyorum falan nedir? eşi var bu insanın arkadaşları var ne biçim bir ilişkidir bu ki eşinden ayrılıp ablasının yanında kalacak ve onun için yaşayacak artık :) mantıksız olan olayların bütünü kimse aşkım kelimesine takılmıyor yoksa, büyük resmi görmekte fayda var.

Ben zaten o durumun normal olmadığını belirttim siz de parantez içini okusaydınız. Aşkım bitanem diye hitap edemez falan diyenler vardı onlar için söyledim hatta bir tek ben değil başka arkadaşlarda söyledi. Hastalıklı bir sevgi var ortada ama hemen ensest diye yakıştırmak ne kadar doğru acaba?

Bu forumdaki kadınlar psikiyatrist...
Hemen taniyla sapık ilan ediyorlar...

:))

işte bende bunu diyorum ya..konu sahibi birkaç şey anlattı bizde yapıştırdık etiketi..evet ensest!

bu kadar kolay yani bunu söylemek..ilginç..

evet nomal değil bu belli ama ağır bir yakıştırma yapmak da pek doğru değil.

Bu işte bir tuhaflık var..:44:

Herkes kardeşine babasına aşkım bebeğim diyebilir ama senin için yaşıyorum senin yanında yaşamak istiyorum gibi özel anlam barındıran cümleler hiç normal değil..:44:

Bu görümce üvey falan mı acaba?

Ya da bu mesajların görümceden geldiğine ya da görümceye çekildiğine emin misiniz?

Ya da ikisinden birisinin psikolojisinde ciddi sorunlar var..:26:

Sonuçta ortada ciddi bir sorun var canım..

Eşinle konuşsana ne demek bunlar diye?

Son düzenleme:

Ha diyecekler ki simdi bu gazetelerde okuduklarımız da mı hayal ürünü elbette olabilir.
Her ne kadar tüylerimizi diken diken etse de olabilir...
Ama su kadarcık olaydan aaaa ensestler pis sapıklar demek yargılamak belki de konu sahibesini cok yanlışlara çekecek.
Daha ılımlı seylerden konuşsak mesela?
Ben söyle dusunuyorum, bu adamı ablası büyütmüş tamam...
Annesi yerine ablasını koymuş bu da tamam...
Kayınvalide sendromu varmış adı bulunmuş hatta bu bir psikolojik rahatsizlikmis.
Gelini kendine rakip olarak görüp cinsel münasebetlerini bile kiskanabiliyormus bu hastalar.
Belki ablası da bu sendromu yaşıyor olamaz mı?
Ablasının ne kadar acı cektigini gören kardeş de, ben senin icin varım yasıyorum demis olamaz mı?
Yani bazen gördüklerimiz bizi aldatabilir.
Daha aklı selim düşünmeye ihtiyacımız var...

haklısın ağır yorumlar olmamalı belki ama gerçekten bu şekilde bir ilişkileri varsa bimiyorum da pek normal değil benim fikrim..

Belki de olabilir ne bileyim bize tuhaf gelmiştir.:26:

töbe töbe o nasıl abla kardeş konuşması, Allah islah etsin inşallah aralarına bir soğukluk girer de sen de rahat edersin, umarım beraber oturmuyorsunuz,

Sizce sorun kalmamış anlaşılan..umarım dediğiniz gibi unutursunuz bu durumu..tabii yine tekrarlamazsa..

haklısın ağır yorumlar olmamalı belki ama gerçekten bu şekilde bir ilişkileri varsa bimiyorum da pek normal değil benim fikrim..

Belki de olabilir ne bileyim bize tuhaf gelmiştir.:26:

evet zaten garip bir durum,bana da tuhaf geldi.konu sahibinin eşi de psikolojik yardım alıyormuş öyle yazmış bir yerde..buraya kadar hepimiz zaten hem fikiriz.ama direkt evet bu böyle diyemeyiz,bu konuda yetkili değiliz çünkü.bu yanlış yönlendirmek olur.bana garip gelen buydu.

Yazdıklarınıza bir açıdan katılıyorum. Bir açıdan ise katılmıyorum :)

Forumda bu tür sorunlar okuyunca bir şey yazacaksam ekstra özen gösteriyorum. Sonuçta psikiyatrist değilim. Ama bazı şeyleri bilmek için psikiyatrist olmak gerekmiyor. Hepimiz etrafımızda görüyoruz, duyuyoruz, bazılarımız yaşıyoruz. Tecrübe çok önemlidir, bilirsiniz. Merak edip araştırıyoruz. Ki ben merakımdan eğitimini de aldım. Ama hayır üzerinde psikolog yazan diplomam yok.

Neyse... Etiket yapıştırmayı da kimse istemez. En azından ben istemem. Yine de, yazılanları okuyunca insanın aklına bu geliyor işte. Benim aklıma ilk "duygusal ensest sendromu" geldi. Genelde kontrol manyağı anne veya baba ile çocuk arasında yaşanan bir durum. Şimdi ben kesin budur diyemem. Siz de kesin değildir diyemezsiniz. Sonuçta herkes bir şeyler yazar ve konu sahibi arkadaş okuyup ihtimalleri değerlendirir. Araştırır, öğrenir, görümcesini ve eşini bir de o gözle gözlemler.

Umarım anlatabilmişimdir. Herkesin düşüncesi farklı olsa da, aklın yolu birdir :)

duygusal ensest sendormuna katlıyorum,benimde aklıma geldi.ama bu burada yazılanlara aynı şey değil biliyorsunuz..ama ben 10 yıldır psikolojik danışmanlık yapıyorum ve ünv.te de bunun eğitimini almış biri olarak buradan tanı koymayı doğru bulmuyorum..geçen bir konuda daha aynı şey yapıldı çünkü.orada da anne-oğul arasında böyle bağımlı bir ilişki söz konusuydu..demek istediğim buydu..yeterince açıklama yaptım galiba.

zaten konu sahibn eşi uzman yardımı alıyormuş ve o da ensest olmadığını söylemiş.bunu konuşmakda gereksiz oldu sanırım.zaten konuyu da çözmüşler,yeni okudum :)

Son düzenleme:

Konuyu çözmüşlerse ne ala :)

Bu son yazdıklarınızı okuyunca, siz tabii ki onca yıllık tecrübeniz, bilginiz ve eğitiminizle şahsen benden onlarca adım öndesiniz diye düşünüyorum. Yazdıklarınızın ışığında konuyu tekrar düşününce, farklı bir açıdan da bakabildim. Doğru diyorsunuz, forumda tanı koymak doğru değil.

Aşkım dediği için demiyoruz.
senin yanında yaşamak istiyorum senin için yasıyorum kimse beni senin kadar sevemez aşkım bebegim
dediği için ensest diyoruz.

Hani kardeş evliyken ablası için yaşar
Evliyken ablasıyla yaşamak ister

esimin bana izahıda oydu cok üzgünmüs ablası işleri yerinde gitmiyormus hayatı yerinde gitmyormus esimde teselli etmek istemiş ama teselli için bu sözler cok mantıksız geldi bana. tam 1 yıl oldu bu olay birdahada tekrarlanmadı simdilik tesellim bu

töbe töbe o nasıl abla kardeş konuşması, Allah islah etsin inşallah aralarına bir soğukluk girer de sen de rahat edersin, umarım beraber oturmuyorsunuz,

yok hayır Allah korusunnn

duygusal ensest nedir acaba?:26:

Bana da ensest bi durum söz konusu gibi geldi.

görümce bekar yaşıda büyükmüş birde çalışmıyorsa evde bütün ne yapıcak
evli erkek kardeşine ve karısına sarıcak
yani garip bir abla sevgisi
benimde erkek kardeşim var
az çok biliyorum kardeşlik duyggusunu
ama sanırım görümceniz duyguları karıştırmış
onu hissettiği eşe sevgiliye duyulan cinsten
onu ben büyüyttüm ne demek ayrıca madem öyle ayağında salla gelde geceleri derim ben
katlanamam kimse kusura bakmasın.

kızlar merhabalar tekrardan canım cok sıkıldı yine sizlerle dertleşiyorum. görümce hanım gecen gün yine abuk subuk laflar etti birdaha hicbir sekilde görüşmeme kararı aldım. kafama vurup kocamın hayatında 3 kadın oldugunu birisinin kendisi birisinin kaynanam birisininde ben oldugumu söyledi.bunu kafama sokacakmısım öle dedi. sonra 15 tane cennet kimki benim kardesimle aramı bozamaz onu ben büyüttüm dedi. sen bir seviyorsan ben 10 seviyorum dedi. insanın karısı kocası kimki yine yerine gelir dedi. bana birden sen kocanımı yoksa kardesinimi daha cok seviyosun dedi bende bilerek kocamı dedim ozaman sen salaksın insan kanından cok birini sevemez dedi. kardes eşten evlattan daha değerlidir dedi. bak herkes karısını bıcaklayabiliyor ama kardesini bıcaklıyamıyor kan koruyor işte dedi. bir adama sormuslar ilk kimi öldürürsün diye önce karısını sonra evladını öldürürmüş kardesine kıyamazmıs öle söledi. eltilerim içinde aynısını söledi 15 tane gelin kimmiski atılırmıs pat diye .acıların içinde en büyüğü kardes acısıymıs vs.

esime bunları söledim kötü niyetli sölememiştir dedi çileden cıkardı beni. sonradan sana zayıflıgını gostermiş olmus son zamanlarda iyice delirdigini farkettim dedi okdr. ertesi gun hıcbısey yokmamıs gibi konustu. ahhh ahhhh ne garip biri anlam vermeiyorum cok sinirlerim bozuldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…