- 1 Temmuz 2012
- 3.172
- 338
- 148
- Konu Sahibi cennetyarim
-
birde suan ben kıskanc fesat bir gelin oldum. halbuki ben cok kıskanc bir kadın degilimdir hic bir kızıda kıskanmamısımdır kocama guvenırım hıc guvenımı o sekılde zedelemedı ama o mesajları kıskanmıstm
Sevginin ve sevgi gösterisinin fazlası zarar getirir, bu kişi anne bile olsa.
Haklısınız fakat eşiniz de bu zamana kadar bu şekilde idare ettiyse o da yapacak birşey bulamıyordur.
Ya sizden sakladıkları psikolojik bir rahatsızlığı var görümcenizin ya da yaptığı duygu sömürülerine karşılık vefa borcunu göstermeye çalışıyorlar eşiniz ve ailesi.
Bence aralarına girmeyin, hatta mümkünse bundan sonra yorum dahi yapmayın.
Çünkü böylesi sevgisi varsa görümcenizin, kardeşi ondan uzaklaştığı anda sizi psikolojik zarar vermeyi düşünebilir.
Bu yüzden bulaşmamak en iyisi.
Madem öz kardeşi, bırakın kendi hallerinde. Eşiniz çözümünü biliyordur.
bilmiyorum ama çok garip bir durum.
msjlar zaten saçma sapan bir durum.
garip yaa
bilmem anlatabiliyor muyum?
umarım yuvam yıkılmaz umarım cnmdan cok sevdıgım kocamı kaybetmem cunku kocamla normalde sıkıntımız yok
herkes kardesını cok sever ama onu ben büyüttüm demekle nereye varmaya calısıyor ki?
bari evlendirmeselerdi sizi.
en azından senın gunahına gırmezlerdi
su kkda ogrenıyoruz resmen ne ınsanlar var
Allah esırgesın
canım benım ınsallah normal olana dönersiniz yani boyle saplantılı kardes sevgısı normale döner umarım.
sen kızmakta cok haklısın gorumcen nasıl anlayamıyorr kızmanı? seni kendı yerıne koysun bakalım.
gercı onu da yapmaz boyle ınsanlar.
ne dıyecegımı sasırdım.
çok olumlu ve sakin yaklaşmıssın olaya bence ama çok iyi yapmışsın. ama gerçekten çok şaşırtıcı bi durum mesajlar falan lok oldumm..
O nasıl bir mesaj öyle okuyunca şok oldum!! Benim de kardeşim var, canımdan ötedir orası ayrı ama bu kadarı da fazla. Eşinizin ve görümcenizin arasındaki diyalog hiç kardeşçe gelmedi bana. İyi düşüneyim diyorum ama neresinden baksam kötü kokular geliyor burnuma.
ben böle ilişkileri hastalıklı ilişki olarak yorumluyorum.
hani insan üzgün olduğunda bişi yerse ondan sonra her üzgün olduğunda yemek yer ya. buda bence bunun gibi bişi. ve bu hastalıklı ilişkileri normalleştirmemek gerekiyor. benim eşimle annesinin arasında da nerdeyse böle bişi vardı ve ben avazım çıktığı kadar itiraz ettim.
bencen bunlarda da şöle bişi oluyor, her değişik türlülerde bunu gidermeyip çocuğuyla, yada kardeşiyle bastırıyor ya. ondan sonra böle saçma bi ilişkiye dönüyor.
tabiki bu onların bilinççüstelerinde ensest tarzı birşey değil. ama bence bilinçaltında böle bişi var. kendileride farketmior ama yakınlık derecesi ne olursa olsun onun karısı gibi davranmaya kalkıyorsa bi kişi, bu işte bi sorun hastalıklı bi ilişki vardır. çevrelerinden zaten normalleştrilmiş olan bu ilişkiyi bence siz normalleştirmeyin
inşallah canım .
sıkıntınız yoksa, kocan senı anlıyorsa, ailesine karşı savunuyorsa
kesinlikle böyle şeylerı getirme aklına
evet işte buuuu tam olarak olay bu. normal sandıkları cok masum sanılan anormal durum..... asla normal karsılamadım sonuna kadar direndim hemde sonuna kadar . ve belli ölçüde basarılı da oldum ama görumcem cephesinden degisen bişi yok tabi düşmanlıgına düşmanlık ve kin kattı
herkes kardesını cok sever ama onu ben büyüttüm demekle nereye varmaya calısıyor ki?
bari evlendirmeselerdi sizi.
en azından senın gunahına gırmezlerdi
su kkda ogrenıyoruz resmen ne ınsanlar var
Allah esırgesın
canım benım ınsallah normal olana dönersiniz yani boyle saplantılı kardes sevgısı normale döner umarım.
sen kızmakta cok haklısın gorumcen nasıl anlayamıyorr kızmanı? seni kendı yerıne koysun bakalım.
gercı onu da yapmaz boyle ınsanlar.
ne dıyecegımı sasırdım.
önemli olan eşin. görümceni boşver. bence görümcen evlense, ve ii mutlu olduğu bi evlilik olsa bu, eşini unutur bile :)
unutmaz canım cunku evlenmeyi hic dusunmuyor evlenmek istemiyor ben böyle mutluyumdiyip herkesi susturuyor önceden kardeslerim için evlenmiyorum diyordu herkes evlendi simdide annem icin evlenmiyorum diyor
önceleri hiç savnmadı kocamın yanında bana terbiyesiz birle dedi kocam sustu kaldı ölee son zamanlarda sadece yanımda olmaya başladı ufak ufakda olsa adımlar olmaya başladı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?