kıskançlık mı bu sizce arkadaşlar? yorumlarınıza ihtiyacım var çok....

hastalıklı bir abla kardeş ilişkisi. bu durumda nasıl davranmak gerekir bilemedim.:26:

bilmiyorum ama çok garip bir durum.

msjlar zaten saçma sapan bir durum.

garip yaa
bilmem anlatabiliyor muyum?

herkes kardesını cok sever ama onu ben büyüttüm demekle nereye varmaya calısıyor ki?
bari evlendirmeselerdi sizi.
en azından senın gunahına gırmezlerdi

su kkda ogrenıyoruz resmen ne ınsanlar var
Allah esırgesın
canım benım ınsallah normal olana dönersiniz yani boyle saplantılı kardes sevgısı normale döner umarım.
sen kızmakta cok haklısın gorumcen nasıl anlayamıyorr kızmanı? seni kendı yerıne koysun bakalım.
gercı onu da yapmaz boyle ınsanlar.
ne dıyecegımı sasırdım.

çok olumlu ve sakin yaklaşmıssın olaya bence ama çok iyi yapmışsın. ama gerçekten çok şaşırtıcı bi durum mesajlar falan lok oldumm..

O nasıl bir mesaj öyle okuyunca şok oldum!! Benim de kardeşim var, canımdan ötedir orası ayrı ama bu kadarı da fazla. Eşinizin ve görümcenizin arasındaki diyalog hiç kardeşçe gelmedi bana. İyi düşüneyim diyorum ama neresinden baksam kötü kokular geliyor burnuma.

ben böle ilişkileri hastalıklı ilişki olarak yorumluyorum.

hani insan üzgün olduğunda bişi yerse ondan sonra her üzgün olduğunda yemek yer ya. buda bence bunun gibi bişi. ve bu hastalıklı ilişkileri normalleştirmemek gerekiyor. benim eşimle annesinin arasında da nerdeyse böle bişi vardı ve ben avazım çıktığı kadar itiraz ettim.

bencen bunlarda da şöle bişi oluyor, her değişik türlülerde bunu gidermeyip çocuğuyla, yada kardeşiyle bastırıyor ya. ondan sonra böle saçma bi ilişkiye dönüyor.

tabiki bu onların bilinççüstelerinde ensest tarzı birşey değil. ama bence bilinçaltında böle bişi var. kendileride farketmior ama yakınlık derecesi ne olursa olsun onun karısı gibi davranmaya kalkıyorsa bi kişi, bu işte bi sorun hastalıklı bi ilişki vardır. çevrelerinden zaten normalleştrilmiş olan bu ilişkiyi bence siz normalleştirmeyin

Son düzenleyen: Moderatör:

evet bnmle ilgili iyi emelleri ollmayabilir görümcemin banada oyle geliyor.

koymuyor cnm koyamazda ondaki düşünce sadece kendi ailesi . hayatondan ibaret sanki. bende o aileye dahil olmak zorundayım ama eşi olarak hep geri planda durabilirim cunku onun gibi sevemem kocamı onun kaadar emek veremem . başka türlüsünü düşünemiyor

çok olumlu ve sakin yaklaşmıssın olaya bence ama çok iyi yapmışsın. ama gerçekten çok şaşırtıcı bi durum mesajlar falan lok oldumm..

yok cnm böle durduguma bakma hic olumlu bakmadım o an annemlere gittim bosanıyodum nerdeyse kafayı yicektim en son darbe o oldu. sonrada kesildi eşim trfndan mesajlar ama zor atlattm o bunalımı ama işte hala acısı içimde cunku her gordugumde aynı laflara laf sokmalara maruz kalıyorum

demek yalnız değilmişim demek beni haklı bulanlar varmıs kendimi anoraml hissetmye başlamıstım :26:

evet işte buuuu tam olarak olay bu. normal sandıkları cok masum sanılan anormal durum..... asla normal karsılamadım sonuna kadar direndim hemde sonuna kadar . ve belli ölçüde basarılı da oldum ama görumcem cephesinden degisen bişi yok tabi düşmanlıgına düşmanlık ve kin kattı

inşallah canım .

sıkıntınız yoksa, kocan senı anlıyorsa, ailesine karşı savunuyorsa
kesinlikle böyle şeylerı getirme aklına

önceleri hiç savnmadı kocamın yanında bana terbiyesiz birle dedi kocam sustu kaldı ölee son zamanlarda sadece yanımda olmaya başladı ufak ufakda olsa adımlar olmaya başladı canım

önemli olan eşin. görümceni boşver. bence görümcen evlense, ve ii mutlu olduğu bi evlilik olsa bu, eşini unutur bile :)

ben büyüttüm demesiyle telif hakkın benimdir demek istiyor bir nevi. emegimi ne yapsan ödeyemezsin asla düşüncesini asılıyor ona ve diger tüm aile bireylerine

önemli olan eşin. görümceni boşver. bence görümcen evlense, ve ii mutlu olduğu bi evlilik olsa bu, eşini unutur bile :)

unutmaz canım cunku evlenmeyi hic dusunmuyor evlenmek istemiyor ben böyle mutluyumdiyip herkesi susturuyor önceden kardeslerim için evlenmiyorum diyordu herkes evlendi simdide annem icin evlenmiyorum diyor

görümcem normaldede esime sürekli bebegim askım diye seslenio halada öle esimde bu askım yavrum bebegm kelimesine cok kullanıo ona kaynanama karsı ama bunu normal karsılamaya calsııyorum kızdıgımı soleyıncede esım bana kızıo o maksatla solemıyorum ben kotu dusuncelısın sen dıo

unutmaz canım cunku evlenmeyi hic dusunmuyor evlenmek istemiyor ben böyle mutluyumdiyip herkesi susturuyor önceden kardeslerim için evlenmiyorum diyordu herkes evlendi simdide annem icin evlenmiyorum diyor

talibi çıksa evlenir bence. gerçi onun bilinçaltı farklı işliosa bu açıdan evlememesi de normal de neyse. umarım evlenir ne diyeyim :)

önceleri hiç savnmadı kocamın yanında bana terbiyesiz birle dedi kocam sustu kaldı ölee son zamanlarda sadece yanımda olmaya başladı ufak ufakda olsa adımlar olmaya başladı canım

kocana haklı olduğunu ve durumun normal olmadığını iyice kafasına sok
görümcenin sana saygısızlık yaptığını
eşinin anlayacağı şekilde anlatmaya çalış.
kalıplaşsın artık bu yaşananların doğru olmadığı eşinin beyninde.

sonuçta eşini en iyi sen tanıyorsun,,, ailesi bir yere kadar tanıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…