Kıskançlık mı bu? Yoksa psikolojim mi bozuk? :(

Lucy92

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2013
104
1
48
33
Sevgilimle aynı üniversitede okuyoruz. Tatildeyken her şey mükemmel gidiyordu tabi daha 3-4 ay falan olmuştu ilişkimiz başlayalı. Diğer konularımda bahsetmiştim ailesi ile görüşüyorum ve aramız çok iyi.
Yalnız okula geldikten sonra bir şey başladı. Hiçbir kızla baş başa oturup sohbet etmesini istemiyorum. Telefonla konuşup mesajlaştığında falan da rahatsız oluyorum. Bir tek benim yakın kız arkadaşımla olunca bunları gayet normal karşılıyorum ve rahat oluyorum.
Bu dönem başında 1. sınıf bir kıza okulla ilgili bir konuda yardım etmiş ve kız sevgilimin numarasını istemiş o da vermiş. Bana bunu sonradan anlattı ve kızı gösterdi. Kız yanımızdan geçerken bana havadan havadan baktı ve böyle hııh deyip dönerler ya işte öyle bir hareket yaptı ben şok oldum. Zaten görüntüsü tuhaf ama görüntüsüne bakıp yargılamak istemedim fakat o durumdan sonra sevgilimden selam bile vermemesini istedim. Uzun bir tartışma geçti aramızda. Sevgilime göre tanımadan yargılamam yanlışmış, tanımak istiyormuş falan filan. Baktım olmayacak ben de dedim; sırf ben istediğim için bir şeye tamam diyemiyor musun diye. Diyemiyorum dedi ve o an şok yaşadım ve oradan ayrıldım. O andan 10-15 dk sonra kız sevgilime "SEVGİLİN BENİ KISKANMAMIŞTIR UMARIM" diye bir mesaj attı. İşte o mesajı görünce ben çıldırdım. Dedim o kızı çağır buraya geberteceğim ama sevgilim çok şaşkın ve tedirgin ilk defa öyle görüyor beni ki bende kendimi ilk defa öyle gördüm. Yani daha sen kimsin de böyle bir şey söyleyebiliyorsun ne demek kıskanmamıştır umarım nesin ki kıskanayım ben seni. Neyse en sonunda o an biraz sakinleştim ve sevgilimden şöyle bir mesaj göndermesini istedim; kıskanılacak bir tarafın olduğunu düşünmüyorum o yüzden sevgilim kıskanmadı. Tabi ben buna benzer bir şey dedim sevgilim böyle bir cümle kurup gönderdi bir dahada iletişimleri olmadı.
Sonradan kızı ara ara başka erkeklerle, sarhoş ve ayrı ayrı kişilerle bazı evlere girerken gördük. Arkadaşım bir kere görmüş daha apartman kapısından girmeden yanındaki erkeğin bir taraflarını elliyormuş. Tabi ben haklı çıktım kızın niyeti başkaydı sevgilimde şimdi beni üzdüğü için pişman.

Yalnız ben o kıza bir zarar vermeden duramıyorum. Her gördüğümde parçalamak istiyorum. Bunun gibi unutamadığım ve her aklıma geldiğinde beni deli eden bir durum daha var. O da bir kızla ilgili fakat o durum böyle basit değil ve çözümü de çok zor. O zamanda içime attığım şeyler oldu ve o kız hayatımızdan çıkamaz bu yüzden adı geçince bile çok mutsuz oluyorum.

Tüm bu durumlar içime attığım için mi oluyor o yüzden mi unutamıyorum?

canım ilk önce geçmis olsun diyim ben çünkü gerçekten zor bir durumla karşılaşmışsı Allahtan atlatmışsın. bu konuda ilk önce belki biraz kişiliğindende kaynaklı kiskanç bi yapin var sanırım o yuzdn fazla tepki vermişsin ama bence sonuna kadar haklısın ki ortayada çıkmış zaten kadınlar genel olarak birini gördüklerinde onun tavırlarından enerjisindn midir nedir hissediyor resmen. erkek arkadaşının senin haberin olmadan bi de tanımadıgın bi kıza numarasnı vermside yanlış bu benim fikrim tabi. ama şöylede bişey var ikinzde unidesniz sosyal cevre insan ister istemez iletisim kuruyor birileriyle bide iliskiniz cok yeni belkide okadar ince dusunememistir. 2konuya gelince sanırım gecmisle alakalı bu durum bendede var malesef ama iliskimizi yıpratmaktan birşeye yaramıyor geçmisi degistiremeyiz o da degistiremez sende ki eminim seninde kendi gecmisind pismanlıkların yanlışların olmustur bu durumda sevgilin aynı şeyi yapsa bence geçmisi gecmiste bırakın o

neden bilmiyorum msjm yarım çıktı :/ neyse demek istedigm gecmisin cok önemi yok iki insan bir birini seviyorsa yeter gecmisi karıstirmak sadece ilişkiye zarar verir

neden bilmiyorum msjm yarım çıktı :/ neyse demek istedigm gecmisin cok önemi yok iki insan bir birini seviyorsa yeter gecmisi karıstirmak sadece ilişkiye zarar verir

Normalde zaten sadece okul konusunda yardım ettiği bir kızın numarasını istemesi onunda vermesi zaten yanlış ben o zaman buna da kızmıştım ki ben aynı şekilde davranışta bulunsam o da kızardı. Bu konuda da pişman. Ama sevgilim çok arkadaş canlısı güler yüzlü şakacı ve iyi niyetli biri. Ben tüm bu özelliklerini sevmiştim ama şimdi bazen diyorum keşke bu kadarda olmasaydın biraz kötü ol art niyet ara herkesle iletişim kurma diye. Aynen dediğin gibi kadınlar diğer kadınların tavrından enerjisinden anlıyorlar bende bunu diyorum bir şey diyorsam bildiğim vardır diye. Geçmişte kalmak istemiyorum bende bir tek o kızı görünce çıldırıyorum görmesem hiç sorun yok çünkü sevgilim özür diledi haklı olduğumun da farkına vardı.

haklısın zaten olayda tazeyse öyle hemen unutamaz insan her gördüğünde sinirlenmen normal zamanla geçecek çok çok sinirlerini bozuyorsada aynı ortamlarda olmamaya görmemeye çalış. bide acısını sevgilinden ilişkinizden çıkarmamaya çalış. huzurunuz kaçar birbirinizi yipratirsınız boşuna. erkek arkadasinda temiz kalpli bi insan anladgm kadariyla icin rahat olsun erkekler cok ince fikirli olmadgi icin bu tur seylere dikkat etmiyorlar. ama zaman ilerledice birbirinizi daha iyi tanıyıp baglanınca hersey rayına oturuyor kendimden biliyorum hiç bozma moralini :) o da yavaş yavaş anlayacak seni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…