Kıskançlık mı yapıyorum?

neslihaan432

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2022
6
2
1
35
Merhaba sevgili üyeler,
6 yıllık evliyim son 1,5 yıldır çocuk istiyoruz ancak denemelerimiz hiç olumlu sonuç vermedi.

Geçen sene yaz kardeşim evlendi. Kendisiyle çocuk düşünüyo musunuz diye konuşmuştum, 1,5 yıl hiç düşünmediklerini söylemişti. İki ay önce çocuk için tedavi süreçlerine başladım, bunu kardeşimle paylaştım, o da hala çocuk düşünmediğini söylemişti.
Kardeşim geçen hafta hamile olduğunu söyledi. Ben söyleyince nasılsa hemen olmuyo diye denemeye karar vermiş, hayırlı olsun yeğenim olacak diye mutluyum.

Kardeşim bu haberi bayramda söyledi anneme ve bana, annem de işte annesinin kızı, benim kızım işte böyle olur, gibi bir kaç şey söyledi. O kadar ağrıma gitti ki, o an yok olmak istedim.

Sizce ben çocuğum olmuyor diye fazla mı alınganlık yapıyorum, annemin söyledikleri normal mi, siz nasıl düşünürdünüz?

Bu konuda hassas olduğunuz için biraz daha dikkat edebilirlerdi konuşurken. Yinede üzülmeyin boşverin. Hayırlı olan olsun.kiz kardeşinizin hamile olması sizi etkileyecek ise bir süre az görüşün. Hakkınızda en hayırlı olanı tez zamanda olsun sağlıkla kucağınize alın inşallah 💚

Merhaba sevgili üyeler,
6 yıllık evliyim son 1,5 yıldır çocuk istiyoruz ancak denemelerimiz hiç olumlu sonuç vermedi.

Geçen sene yaz kardeşim evlendi. Kendisiyle çocuk düşünüyo musunuz diye konuşmuştum, 1,5 yıl hiç düşünmediklerini söylemişti. İki ay önce çocuk için tedavi süreçlerine başladım, bunu kardeşimle paylaştım, o da hala çocuk düşünmediğini söylemişti.
Kardeşim geçen hafta hamile olduğunu söyledi. Ben söyleyince nasılsa hemen olmuyo diye denemeye karar vermiş, hayırlı olsun yeğenim olacak diye mutluyum.

Kardeşim bu haberi bayramda söyledi anneme ve bana, annem de işte annesinin kızı, benim kızım işte böyle olur, gibi bir kaç şey söyledi. O kadar ağrıma gitti ki, o an yok olmak istedim.

Sizce ben çocuğum olmuyor diye fazla mı alınganlık yapıyorum, annemin söyledikleri normal mi, siz nasıl düşünürdünüz?
Annenizin böyle söylemesi hoş olmamış gerçekten. Ama kardeşiniz adına mutlu olmaya çalışın bir yeğeniniz olacak güzel bir duygu

işte annesinin kızı, benim kızım işte böyle olur,
Kardeşiniz genetik biliminde profesörlüğe yükselmiş olsaydı annenizin bu cümlesini haklı bulurdum
Ama sevişip üremenin sonucu bu laf çok abes geldi
Çocuk nasip işidir ama işte benim kızım tarzı iltifatı çok komik gerçekten 🤦‍♀️

Merhaba sevgili üyeler,

Anneniz sevinmenin .okunu çıkarmış bence haklısınız :işsiz:

ben annenizin, sevincten yanlis bir cumle kurdugunu varsayiyorum. yani sevincten ne yapacagini, ne soyleyecegini bilemedi bence. siz de oyle dusunun. baska turlusunu dusunmek sizi uzebilir, uzaklastirabilir, olmamaniz gereken durumlar icine surukleyebilir.

siz guzel bir ablasiniz, kardesiniz adina seviniyorsunuz.

burada neler okuduk biz, ablasiyla kiyas yapan, ablasinin cocugu olmuyor diye ona ne laflar edip, gozune sokarcasina partilerle kutlayan. :)

o yuzden iyi dusunun, iyi olsun. allah en kisa zamanda sizin de kucaginizi doldursun.

ben annenizin, sevincten yanlis bir cumle kurdugunu varsayiyorum. yani sevincten ne yapacagini, ne soyleyecegini bilemedi bence. siz de oyle dusunun. baska turlusunu dusunmek sizi uzebilir, uzaklastirabilir, olmamaniz gereken durumlar icine surukleyebilir.

siz guzel bir ablasiniz, kardesiniz adina seviniyorsunuz.

burada neler okuduk biz, ablasiyla kiyas yapan, ablasinin cocugu olmuyor diye ona ne laflar edip, gozune sokarcasina partilerle kutlayan. :)

o yuzden iyi dusunun, iyi olsun. allah en kisa zamanda sizin de kucaginizi doldursun.
Yorumlarınız ve iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim
Ben de gerçekten çok sevindim kardeşimin hamile olmasına.
Dediğiniz gibi annemin de sevinçten öyle söylediğini düşünmeye çalışıyorum ama yine de söyledikleri beni kırdı biraz.

Anneniz sizin durumunuzu bilmiyor mu? Tamam torunun oluyor diye sevinirsin ama söyleyiş tarzı çok çok yanlış ve kırıcı. Çok önemli ve erişilmez bir şeyi başarmış gibi bir tavır sergilemiş. Bu işler nasip işi. Umarım sizde en kısa sürede hamile kalırsınız. Allah gönlünüze göre versin. Sıkmayın canınızı annenizin üslubu yanlış. 🌸🙏🏻

Anneniz bu cümleyi aynen böyle mi kurdu? Yoksa sizde bıraktığı etki mi buydu? İkisi arasında fark var. Belki alınganlık yapmış olabilirsiniz. Ama direk böyle söyledi ise ayıp etmiş.
Evet aynen böyle söyledi, haberi alınca ben de gerçekten çok sevinmiştim, annemin söylediklerini duyunca bir an şok oldum.

Anneniz bana göre çok gereksiz saçma gönül kırıcı konuşmuş. Düşünmek bile istemiyorum böyle bir konuşmayı.

Ama bu sözler sonucunda içinizde kardeşinize karşı da olumsuz bi hissiyat gelismesin. Onun bu olanlarda bi suçu yok.

İnşallah sizin tedavi sonucunuz da pozitif olur ve çifte bayram yaparsınız, yaşları yakın iki kuzen bıdır bıdır gezer ortalıkta 😊🌺 her sey güzel olacak emin olun 💐

Merhaba sevgili üyeler,

Annenizde hata zaten nedir ya doğurmak basari göstergesi mi? iste benim kizim diye övünmekte doğurganlıği ile de övunulur mu ya !Annenizin ki cahillik bosverin takmayin .

Back
X