- 30 Mayıs 2017
- 1.271
- 841
- 123
- Konu Sahibi derdime derman
-
resmi bir kurum bir de.. bana kardeşçe gelmiyorSen canım cicim demiyorsun diye herkes öyle olacak diye birşey mi varbazısıda aşkım tatlım hayatım diye konuşur herkesle buna şükret bence zaten önemli olan erkek arkadaşın tavrı evet kıskançlık ve bence saçma olanlarından
yüzüne söylemiş. ben büyüttüm bu konuyu, başka bir şey olabilir mi diye. aslında iltifat falan ediyor dedi. sonradan tutturdu kardeşi olarak görüyor demeye. ben kendi kardeşime sayılı canım cicim demişimdir hayret ediyorumİş için canımlar farklı cinslerde garip geliyor bana da,
Çok şıksın diye mesaj mı atmış,yüzüne mi söylemiş.
Yüzüne söylemişse sevgilinizde de sorun var bunu size söylemesi çocukca.
Bende olabilir diyorumresmi bir kurum bir de.. bana kardeşçe gelmiyor
Altındakini ezmeme adına canım diyordur kadın
Tatlı dille iş yaptırıyor
Kıskanç değilsin tabi anladık hepimiz bunu
umarım öyledir :)Bende olabilir diyorummesela eşimin patronu herkesle hayatım tatlım diye konuşur erkek kendisi, kadın erkek ayırmadan öyle konuşur bazısının mizacı öyle
tamam siz eşinizin ya da sevgilinizin telefonunda iş arkadaşıyla konuşmalarına denk gelseniz, her cümlede dikkat çekicek derece canım x çiğim falan yazılmış olsa, ayy ne güzel yazmış be mi dersiniz? bu ne samimiyet mi dersiniz ? başkasına yorum yaparken nedense çok coolsunuzOnun ettiği iltifatı sevgilinizin size söylemesi de iş arkadaşıyla olan yazışmasını size göndermesi de komik. Anlamıyorum sebebini ama bence çok gereksiz bir muhabbete girmişsiniz.
Değil bencesöylemesi bi yana yazması da tuhaf değil mi ? hadi söylerken ağız alışkanlığı ama bir de üşenmeden yazıyor her cümleye
Öncelikle sevgiliyken de bakmadım, evliyken de eşimin mesajlarına girip bakmam. O bana açıp gösterirse veya şu kişiye şöyle yazar mısın diye rica ederse, o zaman alırım telefonunu elime. Karşısındaki kişinin konuşma şekli bu olabilir, açıkcası takılmam ben. Çünkü eşim kiminle nasıl konuşması gerektiğini veya gerekli mesafeyi koymasını bilir.tamam siz eşinizin ya da sevgilinizin telefonunda iş arkadaşıyla konuşmalarına denk gelseniz, her cümlede dikkat çekicek derece canım x çiğim falan yazılmış olsa, ayy ne güzel yazmış be mi dersiniz? bu ne samimiyet mi dersiniz ? başkasına yorum yaparken nedense çok coolsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?