• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskançlık Oyunu

ama ona gööre ben av mışım bakarlarmış bana benden hoşlanırlarmış ama ondan olmazmış erkeklere bakmazlarmış, herşey erkeğin elindeymiş bilmemne..

Yaşınız kaç acaba... (Bu cevap bekleyen bir soru değil...)

Sizinle ergen bir kız çocuğunu zaptetmeye çalışan, eve erken dönmesini isteyen bir baba gibi konuşmuş... Fakat şöyle bir gariplik var: Baba bunları kızını erkeklerden "korumak" için söyler... Madem erkekler "uçana kaçana" acımayacak kadar "avcı" onu bu kadar masum kılan ne?

Babanız değil, kocanız değil... Kim? "Erkek arkadaş"... Henüz "bir sıfatı" bile yokken erkeklerin "bu denli fena" olduğunu anatıyorsa kendinden bahsediyordur... Sadece siz değil, tüm kızları "av kategorisine" sokmuş, safariye çıkmış...

Ona heyecanlı maceralar, size de rüştünüzü ispatlamanızı diliyorum... O çocuk kandırır gibi konuşuyor sizinle, sizin konu başlığınız "Kıskançlık Oyunu"... Olgun bir ilişki göremedim ben... :51:

Yaşadıklarımdan ve gördüklerimden biliyorumki bir erkek hastalık derecesinde kıskanç ise aldatılma zamanınız yaklaşmıştır..
Hem de kıskançlığının bahanesi -erkekler başka gözle bakar sen kızsın senin arkadaşın olamaz- ise şu an aldatılmış bile olabilirsiniz...

Yada ciddi anlamda özgüven eksikliği vardır böyle insanlarda.. Ama o kadar ciddi bir eksiklik ki o adamla ömür geçirilmez.. (Yani ben geçirmem)

Bunlar benim bildiklerim.. İstemeyen böyle düşünmeyen dikkate almayabilir...

Teşekkür ederim yorumlarınız için, öncelikle ikimizin yaşıda 21, evet bunu bende çok düşünüyorum sende erkeksin diyorum o öyle değilmiş ama bir sürü erkek arkadaşı varmış erkekleri tanıyomuş ondan diyomuş, bide öyle insanlara çok kızıyo erkeklere filan kendi evde karısını kardeşini kapatır sokağa geçince kızlara bakar filan böyle şeyler söyleniyo.. bide ona göre ben insanlarla çok samimi konuşuyomuşum hiç tanımadğm insanla bile tatlı tatlı güleryüzlü konuşuyomuşum o yüzden erkekleri etkiliyomuşum öyle şeyler düşünüyo. Ama o sınırını biliyomuşmuş.. yurtta kalıyo şimdi seneye eve çıkıcak erkek arkadaşlarıyla ki o eve kesin kız arkadaşları gelir.. İstemiyorum yaa oofff ben ne yapıcam. Ben bi arkadaşıma gidicektim kalmaya oda öğrenci evinde kalıyo beni yollamadı eve erkek gelir diye 2 geceliğine kalmaya kendisi tamamen evin sahibi olucak..:47:

bence yalan söyleme.
ama sana farklı davranmasına da izin verme.
ne demek erkek arkadaşının olmasına izin vermemek.
böyle bir izin hakkı yok sevgilinin.
ha hoşlanmadığı, bi terslik gördüğü bir arkadaşınla samimi olma diyebilir amenna,
ama kalkıp bana hiç erkek arkadaşın olmıcak diyen bir erkeğin olgunluğundan şüphe ederim.
bi kere ipleri onun eline çok vermişsin,
okul ne kadar inek bir okul da olsa elbet bir ortamı vardır, yoksa da sen oluştur, ikna kabiliyetini kullan azıcık, ben eski arkadaş ortamımdan çok sıkılmıştım sonra yeni bir grup oluşturmaya karar verdim, şimdi kızlı erkekli herkesi gaza getiriyorum, hadi kahve içmeye gidelim fal bakıcam size, hadi guitar heroya gidelim, hadi bilmemne konserine gidelim diye ben ayartıyorum resmen. istersen yaparsın çok basit, facetende ekle arkadaşlarını bırak çocuk da eklesin, eklesin ki gör kimlerle arkadaş, faceten arkadaşlık ilerletilmez ama kimin ne halt olduğu ortaya çıkıyor benim sevgilim çok kapatmak istedi faceini ben kapattırmadım, daha geçen gün bi topic açmıştım ona yavşayan bir arkadaşı beni silip faceten sevgilimin onu silmesine rağmen tekrar eklemiş mesela kız kanıtlamış oldu yavşaklığını face olmasa bunu nasıl anlardım? azıcık akıllı olun, ufak şeylerden belli eder kendini, ama hepsini yasaklarsan kendine güvensiz görünürsün, bırak gezsin arkadaşlarıyla aldatıcak olan boğazını sıksan yine aldatır ayrıca yerim yok kalıcak fln demiştin ama o kızlardan birinde kalırsın belki;) bence sevgilinin yanına gidip bir bahaneden kendini göster bakalım sana uyuz davranan kız çıkacak mı belli olur samimiyetlerinden. tecrübe konuşuyor burda :)

çok doğru bende sonradan sildiğime pişman oldum ama kızlar beni neden sildin diye sorduklarında kız arkadaşım sildi demiş! şimdi eklersem hani benim silmeme rağmen ekliyo gibi olur diye eklemiyorum, silerek facede bulunacak kadar bile arkadaşı olmadığını anlasınlar istedim ama pek başarılı olamadımm
:59:

yaa bide şu olay silmeme sebep oldu erkek arkadşmn doğm gnü olduğunu faceden görüo kızın teki faceden mesaj yazmak yada duvarına yazmak varken gdio bi arkadaşından numarasını alıyo, telefonuna mesaj atıyo.. ne bu özellik yaanii anlamadım, faceden yazmak kesmemiş gtmiş mesaj yazmış, niye face yazsa muhbbet olmicak ama telefonda muhabbet kurar belki.. ben böyle yorumladım..

Son düzenleme:
çok doğru bende sonradan sildiğime pişman oldum ama kızlar beni neden sildin diye sorduklarında kız arkadaşım sildi demiş! şimdi eklersem hani benim silmeme rağmen ekliyo gibi olur diye eklemiyorum, silerek facede bulunacak kadar bile arkadaşı olmadığını anlasınlar istedim ama pek başarılı olamadımm
:59:

yaa bide şu olay silmeme sebep oldu erkek arkadşmn doğm gnü olduğunu faceden görüo kızın teki faceden mesaj yazmak yada duvarına yazmak varken gdio bi arkadaşından numarasını alıyo, telefonuna mesaj atıyo.. ne bu özellik yaanii anlamadım, faceden yazmak kesmemiş gtmiş mesaj yazmış, niye face yazsa muhbbet olmicak ama telefonda muhabbet kurar belki.. ben böyle yorumladım..

canım içten içe kıskanabilirsin ok ama sırf doğum günü mesajı attı diye ben olsam bu kadar kavga gürültü çıkarmazdım. bak kızlı erkekli bi gruba girmeni bu yüzden tavsiye ediyorum ki senin de başına geldiğinde normal olduğunu anla, böyle şeyler düşündüğün gibi sevgiline yavşama amaçlı yapıldı diyemezsin, birinin hoşlandığını ancak davranışlarından bakışlarından sezebilirsin o yüzden gözünle görmen gerek dedim, onun dışında da bilmediğin birileri için boşuna günahını alıp çocuğun üstüne gidersen aranızda tartışma çıkar tabi ki. inan ki ben erkek arkadaşlarımla sohbet de ederim, ama çok yakın olmasalar da sevgilimi tanırlar ve en ufak arkadaşlığı aşan bir durum görmedim görürsem de cevabını veririm, onları düşmanın değil sevgilinin arkadaşları olarak görüp öyle alaka kurarsan daha çok benimserler, ama kimi kızlar da vardır ki inadına yapmayacağını da yapar ama sen hepsine ket koyarsan aranız soğur kızlar masum suçsuz kalır, sense cadaloz olan olursun. önceki mesajımda söylediklşerimin hala arkasındayım tekrar yazmıyım sen bi daha oku devamında :)

canım içten içe kıskanabilirsin ok ama sırf doğum günü mesajı attı diye ben olsam bu kadar kavga gürültü çıkarmazdım. bak kızlı erkekli bi gruba girmeni bu yüzden tavsiye ediyorum ki senin de başına geldiğinde normal olduğunu anla, böyle şeyler düşündüğün gibi sevgiline yavşama amaçlı yapıldı diyemezsin, birinin hoşlandığını ancak davranışlarından bakışlarından sezebilirsin o yüzden gözünle görmen gerek dedim, onun dışında da bilmediğin birileri için boşuna günahını alıp çocuğun üstüne gidersen aranızda tartışma çıkar tabi ki. inan ki ben erkek arkadaşlarımla sohbet de ederim, ama çok yakın olmasalar da sevgilimi tanırlar ve en ufak arkadaşlığı aşan bir durum görmedim görürsem de cevabını veririm, onları düşmanın değil sevgilinin arkadaşları olarak görüp öyle alaka kurarsan daha çok benimserler, ama kimi kızlar da vardır ki inadına yapmayacağını da yapar ama sen hepsine ket koyarsan aranız soğur kızlar masum suçsuz kalır, sense cadaloz olan olursun. önceki mesajımda söylediklşerimin hala arkasındayım tekrar yazmıyım sen bi daha oku devamında :)

teşekkür ederiiiimmmmm bu bana çok yardmcı oldu düşündümde mesela ben sınf arklarmla öyle çok yakın değilim ama yakın olsamda sevgilimin kıskandğı gibi bi durum olamaz, haklısın yaa.. cadaloz kız durumuna düşmek istemem :) tamam tamam artık daha daha rahat olmaya çalışıcam.. inş başarırım.. eğer çok kıskançlık yapacğm durum olursa direk sana yazarm o zaman:3::21::1::69:

Back
X