ben de yapi olarak biraz kiskancim, ama duygularimi kontrol edebiliyorum genelde. bence herkesin sinirlari farklidir, her esin kendi arasinda bir tarzi oluyor. bence mesela is arkadasi ile yemege gidilebilir is icin, ama bana gore kanka olmak, dert dinlemek vs dogru gelmiyor. ama oncelikle bir vefa, durustluk, seviye bir insanin karakteri ile alakali. eger o insanin mayasinda kotuluk varsa, siz istedginiz kadar ugrasin, o kisi yine gider yanlisi yapar. o yuzden karsi tarafi bunaltmamak gerekir.
diger bir mesele de iki tarafin birbiriyle uyumlu olmasi. dedigim gibi bizim icin is arkadasi ile is yemegi ya da ogrencisi ustuyle is+sosyallik normal. ama dertlesme, kankilesme olmasini sevmiyoruz genelde. tabi ne yaptigini surekli kontrol edemem. ama baska birine gore can dostu karsi cins biri olabilir, onlarin da normali odur. siz daha bu kisiyle evlenmemissiniz, o yuzden sizin normalinizle onun normali ayni mi ona da dikkat etmek gerek.
ayrica amaaan ne olacak ki diyen uyelere de katilmiyorum. tabi ki insanin normal erkek arkadasi olabilir. ama is yerlerinde aldatmasa bile surekli kadinlarla laubali iliskilere giren erkekler var, evli olduklari halde, ve herkeste o kisilerin arkasindan konusuyor. ya da arkadasim ayagina flortlesen kadinlar da var. o yuzden herkes arkadaslik seviyesini koruyamayabiliyor.