Kıskançlık ve öfke kontrolü

91Elif91

Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2016
107
29
18
35
Merhaba hanımlar

Yazı biraz uzun olabilir, başımıza şöyle bir durum geldi...
Nişanlım ve ben yolda yürürken karşıdan 3 tane kız geliyordu, ben nişanlıma bakmazken oraya bakmayıp ben ona bakmazken kızlara baktığını farkettim. Elini bıraktım yüzüm bozuldu, konuyu konuşmaya başladık. Böyle birşeyin olmadığını yola baktığını söyledi, yeri gelecek mağazalara bakmak için başımı sağa sola çevirsem onu da mı yanlış anlayacaksın dedi... Mümkünse önüne bakarsın benim gıcık olacağımı biliyorsun dedim, o da zaten karşıdan güneş geliyordu görmediğim kızlar için gideceğim yola bile bakmamamı istiyorsun dedi....

Yolda bu tarz konuşmalar devam ederken bir ara ben seni evine bırakayım bu ne böyle dedi, cidden bu tarz boşuna kavgalar çıkarıp sonra beni inatçılıkla suçluyorsun boşa sorun çıkarıyorsun diyip durdu.Ben yönümü değiştirdim hızlandım eve gittiğimi söyledim, o da ne halin varsa gör diyerek ayrı yöne gitti. Sinirimi atayım diye mağazanın birine girdim, beni aradı yaptığı şeyin yani nişanlısını yarı yolda bırakmanın rezalet bir durum olduğunu boşa kıskançlık yüzünden herkese rezil olduğumuzu söyledi. Burada şunu söylemem gerek kendisi inatçıdır, doğru bildiğim bu diyerek savunur yaptıklarını. Bu yüzden de sinirliydim, onla bir şey konuşulmuyor hiçbir şeyi kabul etmez. Biraz konuştu ben kapattım teli, ondan sonra dayanamadım aradım, nerdesin buluşalım diye... Sinirliyim kapat teli dedi, buluşmucam bugün dedi. Bu tarz buluşalım diye biraz daha uzattım ben, bir de sinirin başka şeye dedim. O da bana sinirim sana evine yürü git diye yüksek sesle söyledi, teli kapattım. O lafı ağırıma gitti, sonra kendisine bir sürü küfür yazdım buraya yazamam. Sokak ortasında bana nasıl yürü git ............. yazdım o da bana sen beni sokağın ortasında bırakıp sonra aradığımda teli kapatan birisin yazmış. Dediğim laf yürü git lafı sana az bile yazmış....

Öfke kontrolün hiçbir şekilde yok sen mutsuz olmaya yer arıyorsun her şey yolunda gittikçe iyice deliriyorsun yazıp duruyor. Düğüne 20 gün civarı var, sizce kim haklı? Kendisi ciddi ciddi ayrılığı düşünmeye başladığını dedi, sorun arayıp sorun çıkarıp huzursuz ediyormuşum kendisini ... Sen beni aynı evde delirtirsin evde böyle küfürler etsen ne olacak, balayına gidersek oradaki ne yapmamı istiyorsun gözüm kapalı mı gezeyim diyip duruyor... Sizce kim haklı?

Bu şekilde devam edersen kapı önüne konacaksın. Böyle hayat geçmez. Oldu olacak at gözlüğü takın adama.
Sen bilirsin zaten gözü dışarda biri mi değil mi aldatmaya meyilli mi falan.. İnsan elbette bakacak etrafına yürürken. Çok üstüne gitmişsin.

Öncelikle ilk yanlışı sen yapmışsın. Saçma sapan bir konu yüzünden. Sonrasında da seni bırakıp gitmesi onun yanlışı.

Ardından telefonlar ve ağır mjlar ikinizin yanlışı.

Yani bir avuç dolusu yanlış bir arada.

Şimdilik beklemede kal ve sana olan tavrını bekle.

Ya birde yoldayken ona bakma buna bakma nedir yahu. Ben kadın halimle bile güzel bir kız görsem bakıyorum
Hem illa kızlara direk bakmıştır olayı yoktur bence.

Biraz empati kurmalısın. Aynı şeyi nişanlın dese. Elalemin erkeklerine ne bakıyorsun diye. Hoş olur muydu?

Yol yakınken nişanı at . Şimdiki aklım olsa nişanlım hoyt desin birdaha yüzüne bakmam. Evli bir kadindan tavsiye :)

Insan yolda yururken karsiya bakar. Ya da benim gibi takintiliysa kaldirim taslaeina bakar , cizgilere basmak veya basmamak icin. Kizlara bakmis mi bakmamis mi bilemem. Yalniz bu tip durumlarda bence kadin hissediyor, siz artniyetle bakti diye hissettiyseniz bakmistir

Geçen gün eşimle konuşuyoruz çiftler birbirine nasıl hakaret edebiliyor ne yaşayıp bu hale gelebiliyorlar acaba diye. Şimdi örnek olarak sizi okudum hala kabul etmekte zorlanıyorum. İnsanlar bu kadar saçma şekilde saygıyı nasıl kaybediyor

Esim de biz nisanliyken yok tezgahtar cocukla gulerek konusuyorsun diye beni deli etmisti. Ben hic farkinda bile degildim. O an derdimi anlatiyorum ama anlamadi ilk basta kiskancliktan. Nisanlinin dedigi gibi farkinda bile degildir belki kizlara gayri ihtiyari bakmistir. İnsan kendini anlatamiyor karsi taraf anlamiyor.ustune bir de suclaniyor. Cok berbat bir ruh hali. Ben cok uzulmustum sinirlenmistim. Esim de sonra beni anladi alttan aldi ve tatliya baglandi. Siz cok gitmissimiz nisanlinizin ustune. Olay iyice sarpa sarmis.

Ama sizin kufur etmeniz nedir ya. Ben sakayla salak bile demekten cekinirim. Kiskancliginiz degil ama kufurlu konusmaniz bu iliskiyi sonlandirabilir. Bu tutumunuzdan acilen vazgeciniz size tavsiyem.

çok abartmışsın.
ben nişanlını haklı buldum.
çok bunaltıcı bir durum.
hele ki yanlışı yoksa ve ısrarla suçlanıyorsa...

Nişanlınız haklı bu durumda. Bu kadar sıkmayın! Nişanlının at gibi, nallarını takip edip yürümesini bekleyemesin. Özgür bir insan o. O da seni öyle kontrol etse bunalırdın. Sizinle nişanlı olması artık diğer kadınları görmemesi gerektiği anlamına gelmez.

canım bak aynı problemleri yaşayan birisi olaraktan seni uyarıyorum ! eğer bu adamı yeterince sevmiyorsan ve ayrılınca yıkılmayacaksan şu anda AYRIL ! Çünkü adam bu şekilde şimdiden sana rest çekebiliyorsa evlendiğiniz takdirde daha da hayatı zindan edecek, küfür konusunda haksızsın bende senin gibi bir psikolojiye sahibim en ufak bir olayda sinirlerime hakim olamıyor ağır küfürler ediyorum haklıyken haksız konuma geliyoruz ama dediğim gibi bu problemler evlenince bitmeyecek, katlanarak ARTACAK !

ÇOK İYİ DÜŞÜN..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…