Kıskançlık ve öfke kontrolü

Sende kendimi gördüm.. Tamam belki bakmadı ama sen yinede iplere asıl yüz verme seviyorsa ayrılmaz.

Nişanlın haklı,kezbanlık yapmışsın.
Ağzı bozuk,kıskanç ve huysuz biriyle ben de evlenmek istemezdim.

şimdiden adamı böyle darlarsan evliliğin çok uzun sürmez. böyle kaprisleri kaldırmaz evlilik. nişanlın haklı

Ya bişey dicem de kızlara bakmış olsa ne olacak karşıdan geliyor illa gözü kayar bişey olur. Karakterinde zeval yoksa ikinciye bakmaz zaten. Fazla abartmışsınız. Ayrıca o kadar küfür ettim dedikten sonra adamdan ne bekliyorsunuz ki. Oh canım ne güzel dedin hadi bi daha et mi diyecek. Kadınız diye her durumda pozitif ayrım beklemeye başladık artık. Küfür küfürdür ediliyorsa karşıdaki de ona göre cevap verir.

Bence icten ice nisanlina karsi bir guvensizlik duyuyorsun yada asiri kiskanc birisin.
Yanlis anlama bende kiskanc bir kadınım ama bu zamana kadar esinle hic kiskanclik yuzunden kavga etmedim cunku ona güveniyorum. Tabi alicilarimda her zaman aciktir o ayri ama karsidan guzel bir kadin gelse ve baksa umursamam acikcasi cunku bende guzele bakarim. Elbette bu kadını yiyecek sekilde bir bakis olamaz o zaman isin rengi degisir.
Ayrica kufur etmek de hic hos degil. Daha durun bakalim buncacik seylere kufurler hakaretler edilir mi. Bence bir adim adip kendisinden özür dileyin. En azindan ettiginiz kufurler icin bunu ona borclusunuz. Ayrica esinniz tespiti dogru. Balayinda ne yapmayi planliyorsunuz. Valla bu kafayla bal degil zehirayi olur o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…