- Konu Sahibi kelebekim35
-
ben de senın gıbıyım
mezun olup evde oturmak sudan cıkmıs balık gıbı aynı.
tekrar sınava hazırlanıyorum ki benım de hayatım duzene gırsın baska carem yok cunku..
Biraz kadercilik gibi olacak ama elinden geleni yaptığına inanıyorsan,geri kalanı evrene bırakmak gerek galiba.
Hayatta herşeyin bir vakti saati olduğuna yürekten inanıyorum artık.
Bazen biz kendimizi de paralasak olmuyor işte.
Elimizde olmayan şeyler için hayıflanmak durumu daha da zorlaştırıyor galiba.
Beklemek,sabretmek,geçeceğine inanmak...
Zamanı gelince iş de çıkacak yoluna eş de.
Hem hiç beklemediğin,beklemekten yorulup vazgeçtiğin anda.
biliyor musun benım evlenmem bıle kpssye baglı.
cok kötü bir durum ya
sevgılım atandı mecburen benı beklıyor. o hemen olsun yıne atanırsın dıyor ama öyle basit degıl o işler.
ne yapayım üzülecegıme ders calısmak en mantıklısı sende oyle yap canım istersen
Seni benden daha iyi anlayan olamaz herhalde.
İnan bende böyle diye diye kendimi yedim. Ama dün gece odamda kapattığım gözümü sabah hastanede aldım. Onlarca defa damarımı bulamadılar diye kollarımı delik deşik ettiler. Ağzıma açıp su isteyemedim çünkü sesim çıkmadı. Ben yaşadığım eziyeti kelimelere dökemem. Ama ne anladım biliyor musun?
Okulum bittiğinde, annem babam yanımda olsun, sağlığım olsun, varsın benle kimse evlenmesin, varsın kimse işe almasın. Yeterki sağlığım olsun. Akışına bırak sende. İnan düzelir ve elinde olanların kıymetini bil
Kızlar bilmiyorum kendimden rahatsız olmaya başladım artık böyle düşündüğüme bu hale geldiğime ..
ama birşeyler yolunda gitseydi keşke hayat hep imtihan hep imtihan..
Belli yaşa gelmiş ,ünv yeni mezun biriyim.Bekarım ,yalnızım. İşsizlik uzun yorucu bir tempodan sonra evde oturmak..
17 yıllık eğiitm yılından sonra eylül -ekim ayında evde oturmak geçmek bilmeyen günler
Artık birşeyler düzene girsin istiyorum..Yoluna girsin..
Kuzenlerimin ,arkadaşlarımın düzenli hayatlarını görünce..yaşıtlarımın ,aynı dönem mezun olduklarımın iş ,eş olayını halletmeleri hadi eşi geçtim iş olayı ....kısmet belkide ama ...
Artıık imrenmeye ,onlarla dolaşmaya çekinir oldum ..böyle hissetmek istmemiyorum ama kontrolde edemiyorum..şuan kendimi avutcak sağlımdan başka bişey yok...gerçi böyle kendimi yemeye devam edersem onuda kaybedeceğim...
Şimdiden teşekkür ederimm..tüm yorumlara açığım bayanlar :))
Merhaba öncelikle belitrmek isterim ki senin geçtiğin bu yoldan birçok insan geçiyor. Bu durumu yaşaman o kadar olağan ki. Ama bunun aslında çok olağan olduğunu ancak zamanı geldiğinde hayatın düzene girdiğinde anlayacaksın.
Bu dönem, sana bir sınav olarak verildi, olgunluk yolunda biraz daha ileriye sıçrayabilmen için. Kendini hiç bir zaman bırakmayacaksın. Elinden geldiğince kendini geliştirmeye beynini dinç ve dinamik tutmaya devam edeceksin (kitap oku, yeni yerler gör vs). Kesinlikle sosyalliğinden geri kalmayacaksın. HAni dışarı çıkmaya çekiniyorum demişsin ya sakın yapma. Utanacak bir şey yapmamışsın ki. MAşallah ne güzel okumuşsun etmişsin. Bu güne gelene kadar ne kadar zorlu sınavlar vermişsindir kim bilir.
Şİmdi düşünme zamanı. İLeride ne yaparak mutlu olmayı istiyorsun? Bunu düşünüp yolunu çizip o yolu adımlamaya başlayacaksın. Ama tekrar ediyorum kendini dinamik tutmaktan vaz geçme. Gün gelip hayatın iş ve eş bakımından düzene girdiğinde şu an geçirdiğin dönemin ne kadar güze bir hazırlık dönemi olduğunu hatırlayacaksın.
Herşeyin bir zamanı vardır bu hayatta. Bir bebek 5 aylıkken doğsa yaşayabilir mi ya da yaşasa bile sağlıklı olabilir mi? Bir araba, fabrikadan motor ayarı yapılmadan yarım çıkartılsa ilerleyebilir mi? HAyır. Demekki senin de bu süreçte edinmen gereken deneyimler var daha. Hayat bir durak noktası değil. Hep birşeyler olsun, mezun olayım bitti evleneyim bitti çocuk olsun bitti çocuğu evlendireyim bitti vesaire vesaire. Bu değil hayat. Hayat zaten devam ediyor. İŞe girince hayatında herşey btimiş olmayacak çünkü mücadelen devam edecek.. Hayatta herşeyin hayırlısını diliyorum senin için.. Özgüvenli bir insana benziyorsun. Bunları böyle dile getirebilmen güzel farkında olman daha güzel. Ama bu dönem gayet olağan.. Zamanını güzel şeylerle doldur.. Sevgiler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?