- Konu Sahibi kelebekim35
-
Öncelikle vakit ayırıp bu kadar uzun yazmışsınız.Bu kadar özenli yazdığını için sizi merak ettim profilize baktım.Beni iyi siz anlarsınız anlamışsınız zaten bende biyologum çünkü...
Güzel yorumlarınız için teşekkür ederim.Tavsiyelerinize uyacağım :))Benden de Sevgiler...
=)) Ahh gerçekten mi... Şİmdi daha iyi anlıyorum sizi =))
Bu kadar net yazabildim çünkü hissedip de yazıya döktükleriniz, 1 yıl öncesine kadar benim ağzımdan dökülenlerdi... Hala da yokuşu tam tırmanabilmiş değilim ama yukarı çıkabilmek için çabalıyorum. Güzel haberlerinizi almak isterimm.. Bu arada maalesef kendi mesleğimi yapmıyorum.. Ama her işte bir hayır vardır...
tam olarak senle aynı durumdayım canımgeçtiğimiz mayısta mezun oldum ve ilk defa bu aylarda okulum açılmadı ve aylak aylak evdeyim valla canımın sıkıntısına alese başvurucam.. sende başvur canım..yoksa anneme kalsa biçki dikişe gidicam
aynı durumdayım dostum... işsizlik büyük sıkıntı... hele son 3 gündür dibe vurdum.. sıkıntıdan düşünmekten regl olamıyorum ilk defaöğretmenim atamam olmadı.. 3. girişim.. dershanelere başvurdum yanıt alamadım.. boş boş bekliyorum.. çok amaçsız ve değersiz hissediyorum.. dilerim hepimize güzel kapılar açılır.. yarın tekrar bi iş görüşmem var.. olumlu olursa ırağa gidecem.. yeter ki olsun nere olsa giderim yeter ki şu kuyudan bi çıkayım ve işe yaradiğimi hissedeyim modundayım.. ne diyelim.. bi biz değiliz ne yazık ki... senelerce dirsek çürüten nice taze beyin üretemiyor.. öğretmenlerimiz işsiz.. gerçekten çok çok can sıkıcı.. keşke okumasaydım da kuaför falan olsaydım diyorum bazen... dereceyle okulu bitir, sonra evde otur...
Valla canım bak şimdi şükretceksin beni okuyunca:) Ben üni.den mezun oldum hemen çalışmaya başladım çok şükür maaşımda normal çok az değil ama tam ben işe girdim babam iflas etti..Üstüne annem görülme sıklığı çok az olan bir hastalığa yakalandı..Sevgilimde var ..Ama gördüğün gibi hayattaki tek mutluluk kaynağı bu senin istediklerin değil..Onlarda olur birgün merak etme RABBİM önce sağlık sıhhat versin cümlemize gerisi zamanla olur canım benim ....
canım senim çok iyi anlıyorum ama öyle kendini diğer insanlarla kıyaslama, çok şükür bak ünv mezunu olmuşsun, elinde bi bileziğin var eninde sonunda işin,eşin,aşın olacak rabbim kimsenin çabalarını boşa çıkarmaz, belki senin için çok daha güzel şeyler hazırlıyordurkimin ne olacağını bilemezsin...söylememe gerek yok yapmışsındır ama cvini her yere yolla iyi veya kötü bi bakarsın cvp gelir. dişarı çık gez dolaş iş hayatına başlayınca dişarı çıkmaya vaktin bile olmayacak :) rabbim karıncanın bile rızkını veren senin rızkını mı vermicek rahat ol, gevşe, gül,eğlen ve en önemlisi de olumsuz duyguları beyninden sil yoksa seni kemirip dururlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?