kıskançlık,

Sahika Kocarslanli

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2017
218
287
103
Merhaba kızlar,
genel olarak çok kıskanç
bir insanım ve bu beni yiyip bitiriyor. Baktığınızda hayatımda her şey tamam. Ama en ufak bir şey öfke patlamarına sebep olabiliyor, sonra pişman olup şükrediyorum.;tekrarlıyor sonra nöbet gibi. eşimi de çok bunaltıyorum , daha yeni evliyiz. yurt dışında yaşıyorum ve sürekli kendimi gördüğüm her kadınla karşılaştırıp bir gün eşim beni biri için terk eder mi diye paranoyaya düşüyorum. Siz nasıl baş ediyorsunuz öfke ve kıskançlıklar gelmeye başladığında?

Bana kalırsa kıskançlığın en büyük nedeni özgüven eksikliği. Karşındaki kim olursa olsun kendine güvenin olmadığı içindir bu kıskançlıklar, öfke patlamaları. Kendi kendine çözemeyeceğin bir durumsa destek al, zaman içinde şimdi yaptıklarına gülüp geçecek duruma gelirsin.

Yeryüzünde milyonlarca erkek varken siz neden eşinizi seçtiniz karşı cins olarak? Demekki onda etkileyen sizi özel bir şey varmış. Aynısını karşı taraf için de düşünün. Sizi sevmiş, beğenmiş ki evlenmiş. Eşinizden de yakışıklı bir sürü adam vardır, siz neden onu seçtiniz çünkü gönül ortak noktada birleşmiş. Bunlara çok takılmayın kıskanılacak ya da sizi sinir edecek hareket yaparsa takılırsınız, şimdi durup dururken hayatınızı zehir etmenize gerek bir sebep yok.

teşekkür ederim. doğru, özgüven eksikliğim var. güzel olduğumu söylerler ama koskoca evli 27 yaşında kadın oldum. hala ergenlikte edilen dalga konularını unutamıyorum

Yapma, kötüyü çağırmamaya çalış. Bu düşüncelere kapıldığın an eşini öp ne bileyim ya da başka şeyler düşün hemen odağını değiştir.

Ben evliligimn ilk iki senesini kiskanclik yuzunden evde gecirdim dsari cok nadir cikardik ciktigimzdada esimn burnundan getrrdim ki ortada bseyde hc olmazdi kendi kuruntularim yuzunden cok yiprandik simdi guluyorum kendime gecer yani zamnla zamana birak heleki cocugun olunca hic umrunda olmuyor kiskanclik vs .. cocuk yap :)

bebiş de olur umarım:)teşekkür ederim.

Vallaa bizde birkaç yıl kendimizi çok yıprattık, o sana niye baktı , garson niye sandalyeni çekti diye bir sürü kavga ettik.
Tatile çıktık rezil ettikk
Baktıkk böyle olmayacak , birbirimizi üzmekten başka birşeye yaramıyor yersiz kıskançlık , ikimizde adım attık aşmaya çalıştık. Çok şükür aştıkta.
Gereksiz kıskançlıkların geldiğini hissettiğin an , farklı şeylere odaklan eşimi seviyorum oda beni seviyor şuan bu yaptığım çok gereksiz, birbirimizi üzmeyelim de . Kov o kötü düşünceleri aklından

Şimdi eşin yakışıklı sportifse (sana göre değil başkaları öyle düşünüyorsa ) haklısın derim:) ama değilse senin hüsnükuruntun

normal bir ruh hali değil yalnız bu

Eşimi kıskanmam. Ona güvenirim. Püf noktası bu.

Beni bırakır mı, başkası için terkeder mi? İnan hiç düşünmedim. Yaparsa da salaktır zaten.

Kendine guven biraz. Esin o kadinlarla kendini kiyasladigini anlarsa
Kiskancliiiikkk. Sozlukteki karşılıgı T Tirilaylaylom olarak tanimlanir. Fakat terk edilme dusuncesi ve paranoya benim olayim degil. Kiskanmak guzeldir , ama kendine guvenini aliyor gibi hissettim. Kendine guvenmelisin biraz. Disarda dunya guzeli bile olsa adam seninle birlestirmis hayatini, seni secmis onca kadin arasindan, sendr onu secmissin. Bence fazla bogma , yoksa fazla havaya girer. Bunu sana diyen kiskancligin kitabini bitirmis bir kadindir. Kendimden mikrop deresinde kiskanc diye soz edebilirim. Bunun tedavisj yoktur, bulan varsa benimle de paylasabilir. Suan bile kiskaniyorum adami. Misil misil masumca uyuyor ama sabah gidecek ise, gitmesin derdim ac kalmayacagimizi bilsem o dereceyim yani bende. Ama terk edilecegimi dusunerek kendimi hasta etmem. Kurtul o paranoyadan biran once. Korktugun basina gelmesin. Bak bana. Hic korkuyo muyum. Korkmam , neden? Oyarim onun gozlerini de ondan

Böyle avranarak eşinizi kendinizden soğutursunuz. Özgüven eksiği olan kıskanır. Özgüveninizi güçlendirmek için bir şeyler yapın. Eşinize değil kendinize odaklanın.

Yakışıklı adamlarla evleniyorsunuz, sonra vay! Kıskancım. Evlenin kel, kısa, göbüşlü adamlarla kafanız rahat olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…