• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kıskançlık,

Yakışıklı adamlarla evleniyorsunuz, sonra vay! Kıskancım. Evlenin kel, kısa, göbüşlü adamlarla kafanız rahat olsun.
Aaaaa, hakkimi gasp ediyosun ama. Esimi gormeden ne bu on yargi. Esim yakisiklidir ama ayni zamanda kel demicem ama seyrek sacli, kisa ve de bu aralar göbüşü vardir. İcimde cok rahat :) benimki tamamen genel kiskanclik , kendi arkadaslarindan bile kiskanirim. Paykasmak istemem hickimseyle. Hastalik gibi gorunsede benim kiskanc bi patates oldugumu bile bile evlendi benimle :)

Aaaaa, hakkimi gasp ediyosun ama. Esimi gormeden ne bu on yargi. Esim yakisiklidir ama ayni zamanda kel demicem ama seyrek sacli, kisa ve de bu aralar göbüşü vardir. İcimde cok rahat :) benimki tamamen genel kiskanclik , kendi arkadaslarindan bile kiskanirim. Paykasmak istemem hickimseyle. Hastalik gibi gorunsede benim kiskanc bi patates oldugumu bile bile evlendi benimle :)
Sevmek güzel. Allah bozmasın. Bende kedimi kıskanıyorum. Eşim ona masaj yapıyor bana yapmıyor. Sırtım kopuyor ağrıdan. İnsan bir madajı esirgermi eşinden.

Hamileyim kilo alıyorum.hicbir kadını kendimsen üstün görmedim.egom yoktur ama kendime güvenim de tamdır.belki çirkinim belki güzel giyinmiyorum. Bu ksiiden kişiye değişir.ama kendimi seviyorum.kimseyle kıyas içine girmiyorum.yuzumden tebessümü eksik etmiyorum.yoluma devam ediyorum :KK36:hatta bazen eşim de der.ışık saçıyorsun etrafa der.:KK73:benim için önemli olan güzellik değil yazdigin enerjidir.o yüzden guzel enerji yaymaya çalışmalısın benc e

Kendime güveniyorum bu kadar basit. Neden herşeyi kıskanıp eşimin dikkatini o yöne çekeyim, kadınlara bakış açısını değiştireyim ki? İsterse bir gün beni terkedip gidebilir bile. Ben yoluma onsuz da devam edebilim. Kaybedeni, üzüleni ben olmam. Bunu bildiğinden en azından benim bildiğim herhangi bir çapkınlığını görmedim. Tavsiyem kıskanacağına kıskanılan ol. Kendine sonsuz güven!

Back
X