• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskançlık...

Istedigi gibi giyinen biriyle olsun.
Ne demisler biri ile ben bunu degisterebilir miyim diye degil ben bunu bu sekilde sevebilir miyim diye birlikte ol.
Kac yasinda kadinsin bu zamana kadar hayatin ve tercihlerin vardi o sekilde yasadin 2 degil 3 dugme 5 dugme acarim benim tercihim benim hayatim.
Sık sık söylerim bunu ona. "Ben böyleyim, işine geliyorsa" :dondurma:

size karışması anormal

lakin bence ablasına karışması daha anormal

sizin onlara karışmıyorsunuz demeniz de bu nedenle olmamış

toplumun geneli sonuçta eşine karışmayı kabul ediyor az ya da çok karışma boyutunda olsa da

ama ablaya nasıl karışılır ki

yani ablaya düzgün otur mu dedi

senden mi öğreneceğim demedi mi abla

Erkekler hep öyledir canım.. Ben boydan boya feraceli tesetturlu olduğum halde nisan alışverişinde açık dar birşey almasin diye görümce mi yollayıp uyarmıştı elbise denerken.. Sonuç ne oldu peki?
Nisanimda kinamda gorumcelerim sıfır kol, diz ustu ve dar kalem elbise giydi üçüde..
Onlara laf geciremiyormus, onlar başına buyrukmuş da ondanmis... Biz malız çünkü.. Yinede ailesini katma ters teper kesinlikle
Tesettürlü biri ne kadar açık giyinebilir ki?

Eski esimedee simdi ki erkek arkadasimada bu hakki vermedim ben mesela.
Erkek arkadasim 1 defa sanki sortlarin fazla mi kisa dedi kime gore dedim.bana gore degil sana gore kisaysa uzununu giyenini tercih edecektin dedim.
Kisitlanmalar bu ufak kiskanma harketleri ile basliyor cevremde cok var.kadinalr hayatlarini o adam girmeden yasamiyormus gibi köleliği kabul ettikce erkeklerede bir sey diyemiyorum

size karışması anormal

lakin bence ablasına karışması daha anormal

sizin onlara karışmıyorsunuz demeniz de bu nedenle olmamış

toplumun geneli sonuçta eşine karışmayı kabul ediyor az ya da çok karışma boyutunda olsa da

ama ablaya nasıl karışılır ki

yani ablaya düzgün otur mu dedi

senden mi öğreneceğim demedi mi abla
Hayır tabikide. Eğilip kalkarken açılan yerler gördü bunun üzerine dikkat et diye kızdı. Kalabalık bir mekanda oldu bu olay ve bizim gördüğümüzü herkes görüyor bu durum anormal gelmiyor bana. Açılan biryer varsa tabiki uyaracak. Etraf küçük çocuklardan bile tahrik olan beyin doluyken...

Gerçekten ben bunu anlamıyorum.
Ben açık giyerim,kapalı giyerim,kime ne?
Adam buna karışma kekoluğu gösterdiyse niye bu adamla beraberim diye kendimi sorgularım ben olsam.

Gerçekten ben bunu anlamıyorum.
Ben açık giyerim,kapalı giyerim,kime ne?
Adam buna karışma kekoluğu gösterdiyse niye bu adamla beraberim diye kendimi sorgularım ben olsam.
Karışmayanına denk gelmedim. Yanımdayken giy ben yokken giyme diyenini bulabildim. Bu konu istisnamız oldu ve kızdığım için soluğu burda aldım

Karışmayanına denk gelmedim. Yanımdayken giy ben yokken giyme diyenini bulabildim. Bu konu istisnamız oldu ve kızdığım için soluğu burda aldım
Benim hayatıma giren hiç bir erkek karışmadı mesela.
Çünkü o zihniyeti farkettiğim anda uzak durdum o kişiden.
Herkes seçim yapar iyi ya da kötü.
Ona göre de sonuçlarına katlanır.

Hayır tabikide. Eğilip kalkarken açılan yerler gördü bunun üzerine dikkat et diye kızdı. Kalabalık bir mekanda oldu bu olay ve bizim gördüğümüzü herkes görüyor bu durum anormal gelmiyor bana. Açılan biryer varsa tabiki uyaracak. Etraf küçük çocuklardan bile tahrik olan beyin doluyken...

Ama tamam da ne kadar açılabilir ki

yani onu uyarması normal ise sizin açık düğmenizi kapatmanızı istemesi de normal

düğmeler kapatılmak içindir

sadece gömleklerin yaka düğmesi açılır ki kravat takmıyoruz

Benim hayatıma giren hiç bir erkek karışmadı mesela.
Çünkü o zihniyeti farkettiğim anda uzak durdum o kişiden.
Herkes seçim yapar iyi ya da kötü.
Ona göre de sonuçlarına katlanır.
Sadece kıskançlıkla kusursuz olmuyor bazı şeyler. Demekki hayatınıza birkaç kişi girmiş ve kıskanmayanları/kısıtlamayanları bile hayatınızdan bir şekilde çıkmış. Daha büyük meselelerde yapmak lazım o seçimleri. Ben tavrımı gösteriyorum ve böylede devam edicek zaten. Söylediğim gibi bu konudan bitircek bir insan değil. Benim yazdıklarımda da sorduğum soruyu dikkatli okuyun. Ablalarını katmakla hata mı yaptım diye sordum. Bu adamı hayatıma almakla hata mı yaptım diye değil.

Ama tamam da ne kadar açılabilir ki

yani onu uyarması normal ise sizin açık düğmenizi kapatmanızı istemesi de normal

düğmeler kapatılmak içindir

sadece gömleklerin yaka düğmesi açılır ki kravat takmıyoruz
Geniş bir bluz olunca eğildiğini düşün. O boşluktan göbek dahi gözükür :) ama birde düğmeli bir gömlek elbise ve içinde askılı olduğunu düşünün. Eğildim ne görünür?

bugün başka bir konuya da yazdım, bu kıskançlık değil, hadsizlik,
kapalı giyinen bir eş istiyorsa kapalı giyinen birini bulsun,
ben 5 yaşında çocuğumun bile kendi giysisini seçmesine karışmazken, bu adamlara yetişkin bir kadın olarak giysilerinize karışma hakkını nasıl veriyorsunuz anlamıyorum...
bu arada evet ablalrı katmak hata, madem elbiseye karışmanın adı kıskançlık oluyor, adam ablasını neden kıskansın ki :KK14:

bugün başka bir konuya da yazdım, bu kıskançlık değil, hadsizlik,
kapalı giyinen bir eş istiyorsa kapalı giyinen birini bulsun,
ben 5 yaşında çocuğumun bile kendi giysisini seçmesine karışmazken, bu adamlara yetişkin bir kadın olarak giysilerinize karışma hakkını nasıl veriyorsunuz anlamıyorum...

Benim çizdiğim sınırlar dahilinde karışma hakkı var. Beni rahatsız eden bu değil zaten sorumu bir kez daha okuyun

bu forumda okuduğum kaçıncı giyim konusu ya..
seni tanıdığında nasıl giyindiğini gördü değil mi?
beğenmiyorsa baştan başlamayacaktı.
ondan sonra yok oranı kapa buranı kapa..
sanane be adam?
koca kız nasıl giyineceğini bilmiyor mu?

ablaları konusunda sana aldığı tavır sebebiyle haklısın ama ''laf geçirme'' konusu yanlış. erkek birilerine laf geçirecek kişi değildir. kadınlar erkek lafıyla hareket etmek zorunda değil.
ondan önce çıplak mı geziyorsunuz?

Back
X