• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine görümce meselem

Eski ilişkinin ardında bıraktıkları korkular bunlar. Korkma. Bahsettiğin şey, çok uç. Öle herkesin düşünebileceği bişey değil. Nişanlının tavırları normal. Kimisi abartıyor işte. Senin yapman gereken, onların arasına girmemek. Karışmamak. Bu şekilde devâm edersen göze batarsın bi süre sonra. Hele ki kullandığın kelimelere çok çok dikkat et.
Teşekkür ederim bu tür yapıcı yorumlar rahatlatıyor beni

Bence tamamen eski yaşantınızın bir travması benim de bir abim var ve evli aşırı kıskanç ve sahiplenicidir kendisi.Bekarken de öyleydi evlendi yine değişen bir şey yok sonuçta abi kendini korumak zorunda hissediyor kimse kardeşinin hata yapmasını üzülmesini başına bir şey gelmesini istemez bu aile bağıyla alakalı bir şey buna farklı gözle bakmak çok yanlış kesinlikle ben bunu kıskançlık olarak değerlendiriyorum bence kendinizi bir gözden gecirin
Travma mı? Kıskançlık mı?
Cümle başından sonuna geçene kadar fikriniz değişmiş

Travma mı? Kıskançlık mı?
Cümle başından sonuna geçene kadar fikriniz değişmiş
Yaşadıklarınızın etkisi kıskançlıkla harmanlanmış diyelim sonuç itibariyle düşünce biçiminiz yanlış hatayı kendinizde arayın demek istedim

Bir işim vardı sosyal medya hesabına giriş yapmıştım aramaları karşıma çıkmıştı şok olmuştum. Oysa kurcalamıyordum tamamen tesadüfen gördüm.
Hiç bu konuyu dillendirmeden ilişkime son verdim. O hala sebebini bilmiyor, benim bildiğimi de bilmiyor.
Sanki bu yeterli değil gibime geldi. Mesela telefon mesajı fotoğraf sosyal medya mesajı şüpheli hareketler telefonu saklama girişimleri.... bunlarınkiyle hiçbiri yok mu? Yani bir hesabı başkaları da kullanabiliyor belki bir yerde açık kaldı vs ama bana bulduğunuz şey yeterli gelmedi sizde saplantı olmasın bu durum

Sanki bu yeterli değil gibime geldi. Mesela telefon mesajı fotoğraf sosyal medya mesajı şüpheli hareketler telefonu saklama girişimleri.... bunlarınkiyle hiçbiri yok mu? Yani bir hesabı başkaları da kullanabiliyor belki bir yerde açık kaldı vs ama bana bulduğunuz şey yeterli gelmedi sizde saplantı olmasın bu durum
Yok canım eminim düzenli aralıklarla arama yapılmış ve yazılanlar hiç hoş şeyler değildi :(
Şifresi benden başka kimsede yoktu bunada eminim.
Zaten yeni başlamıştık çok uzun zaman olmamıştı. Midem bulandı ve hemen ayrıldım

Back
X