• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskançlık...

öyle demeyin ya. bulunuyor. şu ana kadar sevgililik diyebileceğim bikaç kişi oldu. arada flörtleri vs saymıyorum. şimdiye kadar kıyafetime karışan bi kişi bile olmadı. bi kişi bile. olsaydı da tahammül etmezdim. devamlı kendimi savunmak durumunda kalacağıma da yollarımı ayırırdım.
düzgün birini bulamayınca kötüye mi razı olmak zorundayız?
Anladığım kadarıyla karışmayanlarlada o yollar yinede ayrılmış

öyle demeyin ya. bulunuyor. şu ana kadar sevgililik diyebileceğim bikaç kişi oldu. arada flörtleri vs saymıyorum. şimdiye kadar kıyafetime karışan bi kişi bile olmadı. bi kişi bile. olsaydı da tahammül etmezdim. devamlı kendimi savunmak durumunda kalacağıma da yollarımı ayırırdım.
düzgün birini bulamayınca kötüye mi razı olmak zorundayız?
kıskanç olmayabilir bu defada başka bir sorun çıkar
anneci
yalancı
tembel
kirli
egoist
o kadar var ki kusurlu insan adam gibi birini bulursanız kaçırmayın derim:)

ee yani? başka sebeplerle ayrılmış olamaz mıyız? ne ima ettiniz anlamadım yani siz kendinize tapulu mal muamelesi gösterilmesinde problem görmezsiniz ayrılmazsınız ben daha ufak sorunlar için ayrılabilirim yani. kişinin kendine verdiği değer önemli burda.

anneci
yalancı
tembel
kirli
egoist
Anlatmaya çalıştığım şeyi özetlemişsiniz teşekkürler. Kıskançlık bile bu konular yanında bir hiç kalıyor bence. Burda herkes topa tutmak peşinde :))

şiddet gören kadınla ilgili bir araştırma vardı. çoğu her erkek döver gibi bir algıyla bu durumu normalleştirmiş ve hatta savunmaya geçiyordu dövmeyen erkek mi var gibisinden.
seninki de benzer bir durum. nişanlın karışıyor diye bunu normalleştirmişsin kendi içinde.

bir de bir erkeğin giyime kuşama karışmaması ilişki yürütmek için tek kriter değildir.

anneci
yalancı
tembel
kirli
egoist

iyi de bunlara katlanmak zorunda mıyız, anlayamadım ben buradaki ısrarı. gerekirde yalnız ölürüm mesela yalancı erkeğe tahammül etmem. niye edeyim? benim de razı geleceğim şeyler vardır illaki. ama kıskançlık vs bunlardan biri değil, razı gelmem asla. annem babam karışmıyor o kadar elin adamına neden söz hakkı vereyim, ben bilmiyor muyum kendimi.

ee yani? başka sebeplerle ayrılmış olamaz mıyız? ne ima ettiniz anlamadım yani siz kendinize tapulu mal muamelesi gösterilmesinde problem görmezsiniz ayrılmazsınız ben daha ufak sorunlar için ayrılabilirim yani. kişinin kendine verdiği değer önemli burda.
Haddinizi aşmayın. Söylediklerinize şu dakikadan sonra kulak asmayacağım o yüzden boşuna yorum yapma

iyi de bunlara katlanmak zorunda mıyız, anlayamadım ben buradaki ısrarı. gerekirde yalnız ölürüm mesela yalancı erkeğe tahammül etmem. niye edeyim? benim de razı geleceğim şeyler vardır illaki. ama kıskançlık vs bunlardan biri değil, razı gelmem asla. annem babam karışmıyor o kadar elin adamına neden söz hakkı vereyim, ben bilmiyor muyum kendimi.
Herkesin önceliği farklı demekki bende kıskanç adama tahammül ederim ama tembeline tahammül edemem mesela. Bu tapulu mal olduğum anlamına gelmez !

Tahammül anlayışım bu demekki. Kapatmıyorum onun söylediğini yapmıyorum. Derdiniz ne?

ne derdim olacak başka bi bakış açısı sunmaya çalışıyorum.

o zaman ömrünün sonuna kadar o düğmeleri sen açacaksın o kapatacak, bunun için tartışıp duracaksınız.

şiddet gören kadınla ilgili bir araştırma vardı. çoğu her erkek döver gibi bir algıyla bu durumu normalleştirmiş ve hatta savunmaya geçiyordu dövmeyen erkek mi var gibisinden.
seninki de benzer bir durum. nişanlın karışıyor diye bunu normalleştirmişsin kendi içinde.

bir de bir erkeğin giyime kuşama karışmaması ilişki yürütmek için tek kriter değildir.
Bende bunu anlatmaya çalışıyorum ilişki yürütmek için tek kriter olmadıgı gibi ilişki bitirmek içinde başlı başına bir sebep değil benim için. Tapulu mal olduğum anlamına gelmiyor bu kimse haddini aşmasın

Tabiki evlenmemek de bir seçenektir
bende buna karşıyım evlenmek için evlenilmez
ama gerek toplum baskısı gerek yanımda biri olsun düşüncesi ile evlenmek isteyenlerin çok fazla seçeneği yok gibi
elinde olanla yetinmek olumsuzlukları görmemek razı gelmektir bu
sen şanslısınız bu konuda bana kalırsa

ama gerek toplum baskısı gerek yanımda biri olsun düşüncesi ile evlenmek isteyenlerin çok fazla seçeneği yok gibi

valla benim hayatımda kimse yok. ama deidğim gibi bazı şeylere asla tahammül etmem. niye edeyim ki? bişeye razı gelip evlenirsen illaki çatırdar bi yerde boşanırsın.

valla benim hayatımda kimse yok. ama deidğim gibi bazı şeylere asla tahammül etmem. niye edeyim ki? bişeye razı gelip evlenirsen illaki çatırdar bi yerde boşanırsın.
niye mi edilsin? toplum baskısı yüzünden yada ekonomik bir dayanağı olmadığı için birinin tercihi olmak için tahammül ve rıza gösteriliyor maalesef kadınlarımız tahammül eden taraf oluyor

Anladım ben sizi.
Ama yine de evlenmek istiyorsanız bazı kusurlarını görmezden gelmek zorundasınız demeyelim de,
evlenmek zorunda değilsiniz, tek başınıza da hayatta var olabilirsiniz, koca herşey demek değildir diyelim biz.
Bdv konularının %80 i bu evliliklerden oluşuyor çünkü.
Kamu spotu gibi olmasın yani.

Back
X