• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kiskanclik

Ays111

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2017
55
23
3
36
Canimi sikan bir olay oldu. Belki bu kadar sinirlenmeye gerek yok bilmiyorum ama ben cok sinirliyim su an.
Esim imstagramdan bi fotograf paylasmis. Bikac dk sonra eski is yerinden bi kiz arkadasi da emoji koymus yorum olarak.
Bu kiza gicik oluyordum zaten. Onun yuzunden daha once esimle tartismisligimiz da var.
Ben neden bu kadar sinirlendim bilmiyorum.
O yorumu ben yapmis olmayi isterdim. Cok sirin olmus cunku.
Gecenlerde de esimi bi videoda etiketlemis. Araba kazasi. Bak benden kotuleri de var yazmis.
Biri beni sakinlestirsin lutfen. Sacma sapan gerildim durduk yerde.

Edit: o kiz bana takip istegi gondermisti bu olaydan sonra. Ayse bana takip istegi gondermis dedim esime biraz once. Hangi ayse dedi. Senin arladasin dedim. Hicbirsey demedi. Anlamadin mi senin arkadasin dedim. Hi dedi sadece. Gerildi ama.

Edit: dun gece esimle oturuyorduk yanyana. Tv izliyorduk. Ikide bir instagrama girip yeni paylastigi forografa bakiyordu. Yakinlastirip kendisini inceliyordu. Sonra alttaki tek yoruma geldi. O kizin yorumu. Kizin profiline tikladi. Ben de hizlica kalktim yanindan kan beynime sicradi. Ne oldu filan dedi. Yok birsey dedim. Geldim bi sure sonra. Battaniye vardi onu sertce aldim uzerime ortmek icin. Esimle temas etmedim bile. Firladi ayaga kalkti. Neye tavir yapiyorsun. Derdin ne senin diye bikac esya firlatti. Dunden beri kendisi tavir yapiyor. Uste cikmaya calisiyor.

Son düzenleme:
Gaza getirmek istemem ama bende olsam kızardım gerilirdim hatta eşimide gererdim yani :)
Ne yapmaliyim sizce? Yorumu gormeden once fotografi begenmistim. Yani ben fotografi gorene kadar coktan yorum yapilmis ama ben ilk an farketmeyip begendim. Farkedince de geri aldim begeniyi. Hatta hizimi alamayip kizin yorumunu da begenip geri aldim. Bildirim gitsin de gorsun diye.
Benim bayildigim bir fotografti. Iki gundur dilimden dusurmuyordum. Gorunce cok sinirlendim. Sizce kizi takip ediyim mi.

sakin ol, gerilmen normal ama eyvah eyvahlık bir durum yok

Sen takip et , eşinin sosyal medyasından takipden çıkar en iiyisi
Veya yaptığı yorumu sil , görür anlar gıcık olduğunuzu...
.:KK53::KK3:

kız bu tip davranışlar içindeyse eşin o samimiyeti vermiş demektir. tartışmadan empati yapmasını sağlayabilirsin.

kadından huylandigin baska bi durum var mi yuzyuze tanistiginizda fln nasil bi enerji aldin

Kadinla iletişimi koparamiyorsan yorum begenmek, takip etmek ne gibi artı sağlayacak?
Ben uğraşmazdim. Taniyor olsam bile kendim takip edecegime eşimin takibinden çıkarırdım. Ne gerek var gereksiz birini takibe alip, incelemeye, kafa yormaya

Ne yapmaliyim sizce? Yorumu gormeden once fotografi begenmistim. Yani ben fotografi gorene kadar coktan yorum yapilmis ama ben ilk an farketmeyip begendim. Farkedince de geri aldim begeniyi. Hatta hizimi alamayip kizin yorumunu da begenip geri aldim. Bildirim gitsin de gorsun diye.
Benim bayildigim bir fotografti. Iki gundur dilimden dusurmuyordum. Gorunce cok sinirlendim. Sizce kizi takip ediyim mi.
**
Bence takibe almayın da eşinize söyleyin bu ne samimiyet kızda biraz duracagı yeri bilsin evli adamı ne diye oraya buraya etiket ediyor valla uyuz oldum ben bile

Canimi sikan bir olay oldu. Belki bu kadar sinirlenmeye gerek yok bilmiyorum ama ben cok sinirliyim su an.
Esim imstagramdan bi fotograf paylasmis. Bikac dk sonra eski is yerinden bi kiz arkadasi da emoji koymus yorum olarak.
Bu kiza gicik oluyordum zaten. Onun yuzunden daha once esimle tartismisligimiz da var.
Ben neden bu kadar sinirlendim bilmiyorum.
O yorumu ben yapmis olmayi isterdim. Cok sirin olmus cunku.
Gecenlerde de esimi bi videoda etiketlemis. Araba kazasi. Bak benden kotuleri de var yazmis.
Biri beni sakinlestirsin lutfen. Sacma sapan gerildim durduk yerde.
gaz vermek gibi olmasında geril bence de :olamaz:

Back
X