• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kiskanclik

sadece emoji olsa neyse derdim ama araba videosunu etiketlemesi benide gererdi.onu takipten cikarin anlasin aman tanidiktir derseniz ilerde kocam beni aldatti yazarsiniz.bu zamanda ayip olur diye diye herseye musaade ediyoruz.ayip olmaz ona da ders olur evli erkeklerle aradaki mesafeyi bilsin

Gecenlerde bir konu vardi esi ptronu istedigi icin sirketten birilerini mecbur eve birakiyormus mesaiye kalip gec sat olunca vay kiz niye on koltuga binmis diye sayip dokuyordu
Simdi siz acmissiniz penguen emojisi koymus diye vallahi imkan olsada fanusta falan sevseniz kocalarinizi ne diyelim su dusuncelerden ayni ortamda calistigimiz insanlara medeniyet cercevesinde slm veremez olduk is icin mesajlassak veya arasak diken ustundeyiz sen ne kadar duzde olsan karsindaki kotu almak isterse aliyor
Belkide hic bir art niyeti yok elinizde engel imkani olan bir mecra icin birini net ortaminda dile dusuruyorsunuz vallahi onun penguni daha masum

Agzindan bal damliyor demisti esime. Kaslarina yani vucuduna gonderme yapan espri yapmisti. Bensiz tatile gidip gidemeyecegini sormustu. Buyuk tartismistik esimle.
Hah hayt biri benim eşime öyle şeyler dicek ve hala o kız sosyal medyasında ekli olcak sosyal medyayı bırak telefondan bile silerim numarasını eşimede ağzıma geleni söylerim

derdinizi eşinizle halledin. neden 3. kişiyi dahil ediyorsunuz ki hiç anlamam. basit görünüyor bu şekilde. kızla muhattap olmasaydın hiç. :KK14:

Gecenlerde bir konu vardi esi ptronu istedigi icin sirketten birilerini mecbur eve birakiyormus mesaiye kalip gec sat olunca vay kiz niye on koltuga binmis diye sayip dokuyordu
Simdi siz acmissiniz penguen emojisi koymus diye vallahi imkan olsada fanusta falan sevseniz kocalarinizi ne diyelim su dusuncelerden ayni ortamda calistigimiz insanlara medeniyet cercevesinde slm veremez olduk is icin mesajlassak veya arasak diken ustundeyiz sen ne kadar duzde olsan karsindaki kotu almak isterse aliyor
Belkide hic bir art niyeti yok elinizde engel imkani olan bir mecra icin birini net ortaminda dile dusuruyorsunuz vallahi onun penguni daha masum
Ayy kız adama eşin olmadan tatile çıkabilirmisin demiş daha napsın kıskanmakta çok haklı pengueni değil ama daha önceki konuşmaları

Bence hiçbirşey yok sadece kızı sevmediğiniz için bu kadar gerilmişsiniz.
Olayı büyütüp kendi canınızı neden sıkıyorsunuz ki ?

Yok eyvah eyvahlik hissetmiyorum ama butun keyfim kacti. Bi hamle yapmak istiyorum ama ne yapmam gerektigini bulamiyorum.
Çok sağlam bişey yazmanız lazım ama eşinizin bilgisi dahilinde esinizinde aynı düşüncede olacağı ve kız msj i algilamali evli adamlara yanaşan genç kızlar bı bitmediniz yaaa

Canimi sikan bir olay oldu. Belki bu kadar sinirlenmeye gerek yok bilmiyorum ama ben cok sinirliyim su an.
Esim imstagramdan bi fotograf paylasmis. Bikac dk sonra eski is yerinden bi kiz arkadasi da emoji koymus yorum olarak.
Bu kiza gicik oluyordum zaten. Onun yuzunden daha once esimle tartismisligimiz da var.
Ben neden bu kadar sinirlendim bilmiyorum.
O yorumu ben yapmis olmayi isterdim. Cok sirin olmus cunku.
Gecenlerde de esimi bi videoda etiketlemis. Araba kazasi. Bak benden kotuleri de var yazmis.
Biri beni sakinlestirsin lutfen. Sacma sapan gerildim durduk yerde.

Sacma sapan gerildim durduk yere ne demek..
Benm esim boyle birsey yapsa buyuk olay cikar..

Ne gaz veren olmuş konu sahibine.
Ne kocişleriniz varmış yahu anlamadım gitti. Tüm kadınlar kocişlerin peşine takılmış bir lokmada yutacakmış gibi davranmayın artık yahu.
Kocişleriniz size harika geliyor, başkalarına değil.

Hep koruyun onları olur mu? Çünkü onlar kendini koruyamayan masumane saf insanlar. Diğer kadınlar kandırır onları.
Sonra ham yaparlar.

Rahatsız olmuş olabilirsiniz ama beğenip geri çekmek vs hoş olmayan şeyler. Bu durumu eşinizle paylaşıp samimiyetinizi merak ettim? Gibi çok dallanıp budaklandırmadan sorabilirsiniz. Ama arkadaşlarada katılıyorum kimse kimseyi tavlamak için pusuda beklemiyor. İyi Anlaşan muhabbetleri iyi olan iki arkadaş olabilirler ama sizin rahatsız olduğunuz boyut varsa yapılmaması daha doğru olacaktır.

belki kız esini abi gibi seviyordur arada bir samimiyet var belli ama ne olduğu belli değil. sanırım aralarında araba muhabbeti oldu, kız kaza yaptığını falan anlatmış olabilir sonra başka kaza videosunu görünce de etiketledi. eşinize ne diye hitap ediyor? tanıştığınızda o enerjiyi almış olmalısınız, bazı kızlar çok cana yakın sevecen olur ve bu her erkeğe sulandığı anlamına gelmez. bilemedim yani önce tespit etmeniz lazım.

belki kız esini abi gibi seviyordur arada bir samimiyet var belli ama ne olduğu belli değil. sanırım aralarında araba muhabbeti oldu, kız kaza yaptığını falan anlatmış olabilir sonra başka kaza videosunu görünce de etiketledi. eşinize ne diye hitap ediyor? tanıştığınızda o enerjiyi almış olmalısınız, bazı kızlar çok cana yakın sevecen olur ve bu her erkeğe sulandığı anlamına gelmez. bilemedim yani önce tespit etmeniz lazım.
Ayni yastalar. Kocaman insanlar. Abi kardes filan degil eminim. Arkadaslar. Zamaninda tartismalarimiz olmustu bu kiz yuzunden.

Ayse bana takip istegi gondermis dedim esime biraz once. Hangi ayse dedi. Senin arladasin dedim. Hicbirsey demedi. Anlamadin mi senin arkadasin dedim. Hi dedi sadece. Gerildi ama.

Agzindan bal damliyor demisti esime. Kaslarina yani vucuduna gonderme yapan espri yapmisti. Bensiz tatile gidip gidemeyecegini sormustu. Buyuk tartismistik esimle.

Bu olaydan sonra esine kızardım. Sen ne kadar mesafesini bilmeyen bi adamsin niye bunlara izin veriyosun diye. Ve hala o kiz neden ekli sosyal medyasinda? Silmesini istediniz mi hic, tepkisi ne oldu?

Bu olaydan sonra esine kızardım. Sen ne kadar mesafesini bilmeyen bi adamsin niye bunlara izin veriyosun diye. Ve hala o kiz neden ekli sosyal medyasinda? Silmesini istediniz mi hic, tepkisi ne oldu?
Hayir mevzuyu acmadim ben. Tartismak istemedim. Yasaklamak istemedim. Henuz karar veremedim. Bana takip istegi gondermis dedim. Gerildi bozuldu. Instagramina baktim esimin. O kizi aratmis. Yani profiline girmis ozellikle.

Hayir mevzuyu acmadim ben. Tartismak istemedim. Yasaklamak istemedim. Henuz karar veremedim. Bana takip istegi gondermis dedim. Gerildi bozuldu. Instagramina baktim esimin. O kizi aratmis. Yani profiline girmis ozellikle.

Yorum yapmış sonucta kiz, o da açıp bakmıstır. Normal bu.

Kız esinize alintiladigim mesajdaki seyleri söylediginde hic tartismadiniz mi? Sil o kizi falan demediniz mi?

Kabul edin bence kızın isteğini. Siz de bakarsınız hem bu kız herkese mi böyle diye.

Kabul edin bence kızın isteğini. Siz de bakarsınız hem bu kız herkese mi böyle diye.
Ben de arada kaldim. Etsem mi acaba diye. Bir de sizce esimin hesabindan girip kizin yorumunu silsem mi?

Kız esinize alintiladigim mesajdaki seyleri söylediginde hic tartismadiniz mi? Sil o kizi falan demediniz mi?

Bu arada bu kiz esime en yakin davranan karsi cins. Esim de onun butun fotograflarini begenmis.

Back
X