Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hah hayt biri benim eşime öyle şeyler dicek ve hala o kız sosyal medyasında ekli olcak sosyal medyayı bırak telefondan bile silerim numarasını eşimede ağzıma geleni söylerimAgzindan bal damliyor demisti esime. Kaslarina yani vucuduna gonderme yapan espri yapmisti. Bensiz tatile gidip gidemeyecegini sormustu. Buyuk tartismistik esimle.
Ayy kız adama eşin olmadan tatile çıkabilirmisin demiş daha napsın kıskanmakta çok haklı pengueni değil ama daha önceki konuşmalarıGecenlerde bir konu vardi esi ptronu istedigi icin sirketten birilerini mecbur eve birakiyormus mesaiye kalip gec sat olunca vay kiz niye on koltuga binmis diye sayip dokuyordu
Simdi siz acmissiniz penguen emojisi koymus diye vallahi imkan olsada fanusta falan sevseniz kocalarinizi ne diyelim su dusuncelerden ayni ortamda calistigimiz insanlara medeniyet cercevesinde slm veremez olduk is icin mesajlassak veya arasak diken ustundeyiz sen ne kadar duzde olsan karsindaki kotu almak isterse aliyor
Belkide hic bir art niyeti yok elinizde engel imkani olan bir mecra icin birini net ortaminda dile dusuruyorsunuz vallahi onun penguni daha masum
Çok sağlam bişey yazmanız lazım ama eşinizin bilgisi dahilinde esinizinde aynı düşüncede olacağı ve kız msj i algilamali evli adamlara yanaşan genç kızlar bı bitmediniz yaaaYok eyvah eyvahlik hissetmiyorum ama butun keyfim kacti. Bi hamle yapmak istiyorum ama ne yapmam gerektigini bulamiyorum.
Canimi sikan bir olay oldu. Belki bu kadar sinirlenmeye gerek yok bilmiyorum ama ben cok sinirliyim su an.
Esim imstagramdan bi fotograf paylasmis. Bikac dk sonra eski is yerinden bi kiz arkadasi da emoji koymus yorum olarak.
Bu kiza gicik oluyordum zaten. Onun yuzunden daha once esimle tartismisligimiz da var.
Ben neden bu kadar sinirlendim bilmiyorum.
O yorumu ben yapmis olmayi isterdim. Cok sirin olmus cunku.
Gecenlerde de esimi bi videoda etiketlemis. Araba kazasi. Bak benden kotuleri de var yazmis.
Biri beni sakinlestirsin lutfen. Sacma sapan gerildim durduk yerde.
Ayni yastalar. Kocaman insanlar. Abi kardes filan degil eminim. Arkadaslar. Zamaninda tartismalarimiz olmustu bu kiz yuzunden.belki kız esini abi gibi seviyordur arada bir samimiyet var belli ama ne olduğu belli değil. sanırım aralarında araba muhabbeti oldu, kız kaza yaptığını falan anlatmış olabilir sonra başka kaza videosunu görünce de etiketledi. eşinize ne diye hitap ediyor? tanıştığınızda o enerjiyi almış olmalısınız, bazı kızlar çok cana yakın sevecen olur ve bu her erkeğe sulandığı anlamına gelmez. bilemedim yani önce tespit etmeniz lazım.
Agzindan bal damliyor demisti esime. Kaslarina yani vucuduna gonderme yapan espri yapmisti. Bensiz tatile gidip gidemeyecegini sormustu. Buyuk tartismistik esimle.
Hayir mevzuyu acmadim ben. Tartismak istemedim. Yasaklamak istemedim. Henuz karar veremedim. Bana takip istegi gondermis dedim. Gerildi bozuldu. Instagramina baktim esimin. O kizi aratmis. Yani profiline girmis ozellikle.Bu olaydan sonra esine kızardım. Sen ne kadar mesafesini bilmeyen bi adamsin niye bunlara izin veriyosun diye. Ve hala o kiz neden ekli sosyal medyasinda? Silmesini istediniz mi hic, tepkisi ne oldu?
Hayir mevzuyu acmadim ben. Tartismak istemedim. Yasaklamak istemedim. Henuz karar veremedim. Bana takip istegi gondermis dedim. Gerildi bozuldu. Instagramina baktim esimin. O kizi aratmis. Yani profiline girmis ozellikle.
Ben de arada kaldim. Etsem mi acaba diye. Bir de sizce esimin hesabindan girip kizin yorumunu silsem mi?Yorum yapmış sonucta kiz, o da açıp bakmıstır. Normal bu.
Kabul edin bence kızın isteğini. Siz de bakarsınız hem bu kız herkese mi böyle diye.
Bu arada bu kiz esime en yakin davranan karsi cins. Esim de onun butun fotograflarini begenmis.Yorum yapmış sonucta kiz, o da açıp bakmıstır. Normal bu.
Kız esinize alintiladigim mesajdaki seyleri söylediginde hic tartismadiniz mi? Sil o kizi falan demediniz mi?
Kabul edin bence kızın isteğini. Siz de bakarsınız hem bu kız herkese mi böyle diye.