• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kiskanclik

Ben de arada kaldim. Etsem mi acaba diye. Bir de sizce esimin hesabindan girip kizin yorumunu silsem mi?

Bu arada bu kiz esime en yakin davranan karsi cins. Esim de onun butun fotograflarini begenmis.

Ya ben rahatsız olurdum açıkçası. Eger daha önce bu kız nedeniyel tartışma yaşadıysanız esinize söyleyin, ben bu kız yüzünden seninle tartışmadım mı hala ne diye eklisiniz siz diye.

Ya ben rahatsız olurdum açıkçası. Eger daha önce bu kız nedeniyel tartışma yaşadıysanız esinize söyleyin, ben bu kız yüzünden seninle tartışmadım mı hala ne diye eklisiniz siz diye.
Ne zaman boyle bir mevzu olsa ki bir iki kere oldu esim kendini birsey zannediyor. Paylasilamayan adam oluyor birden. Ayrica soz geciremiyorum ben sanirim ona. Soylersem de silmezse diye cekiniyorum sanirim.

Ne zaman boyle bir mevzu olsa ki bir iki kere oldu esim kendini birsey zannediyor. Paylasilamayan adam oluyor birden. Ayrica soz geciremiyorum ben sanirim ona. Soylersem de silmezse diye cekiniyorum sanirim.

Ne yapabilirsiniz hic bilmiyorum...

Belki esinizle dalga geçebilirsiniz.

"Ayy bu ne yaa ergenler gibi eskiden kalma arkadaslarinla yorumlasiyo musunuz siz :D kaç yaşındasın sen oğlum ya gören de evli barkli koca adam der ama karşılıklı begeni yapmışlar :D ay sen instagram mi kullaniyosun sen büyüdün de karşılıklı begeni mi yapıyosun ehehe :D ay ben de gidip eski arkadaşlarımı ekliyim karşılıklı yorumlaşayım da kociskoma yakışır bi eş olayım ehehe :D " seklinde olabilir. Yani siz esinizi daha iyi bilirsiniz. Bu sekilde yaparsanız utanır mı?

Ne yapabilirsiniz hic bilmiyorum...

Belki esinizle dalga geçebilirsiniz.

"Ayy bu ne yaa ergenler gibi eskiden kalma arkadaslarinla yorumlasiyo musunuz siz :KK70: kaç yaşındasın sen oğlum ya gören de evli barkli koca adam der ama karşılıklı begeni yapmışlar :KK70: ay sen instagram mi kullaniyosun sen büyüdün de karşılıklı begeni mi yapıyosun ehehe :KK70: ay ben de gidip eski arkadaşlarımı ekliyim karşılıklı yorumlaşayım da kociskoma yakışır bi eş olayım ehehe :KK70: " seklinde olabilir. Yani siz esinizi daha iyi bilirsiniz. Bu sekilde yaparsanız utanır mı?
Ya bilemedim ki. Yuzum dusuyor benim hemen. Aslinda esimin yaptigi bisey yok. Savunmak icin soylemiyorum asla. Kiza cevap da vermemis.
Bunlar ayni isyerinde calistiklari zaman ara ara telefonda sohbet ettiklerini de biliyorum. Hatta yeni evlendigimiz sira esim yaptigi tatlinin fotografini cekip gondermisti. Muhabbet sohbet. Biz tartistiktan sonra uzaklasti. Uzaklasa uzaklasa bu kadar oldu. Ben rahatsiz olunca kendini cekti esim. Bu cekmis hali. Kiza gicik oldum. Normalde benim kocam melek disardakilee kotu yaklasimindan nefret ederim ama bu olayda kiza cok gicik oldum.
Esim is degistirecegi zaman sinav sonucu bekliyorduk. Gece onikiyi gecmisti saat. Biz internete girmeye calisiyoruz. Bu kizdan mesaj geldi hayirli olsun diye. Ustelik ogun kizin ablasinin dugunu vardi. Gel de uyuz olma.

Ya bilemedim ki. Yuzum dusuyor benim hemen. Aslinda esimin yaptigi bisey yok. Savunmak icin soylemiyorum asla. Kiza cevap da vermemis.
Bunlar ayni isyerinde calistiklari zaman ara ara telefonda sohbet ettiklerini de biliyorum. Hatta yeni evlendigimiz sira esim yaptigi tatlinin fotografini cekip gondermisti. Muhabbet sohbet. Biz tartistiktan sonra uzaklasti. Uzaklasa uzaklasa bu kadar oldu. Ben rahatsiz olunca kendini cekti esim. Bu cekmis hali. Kiza gicik oldum. Normalde benim kocam melek disardakilee kotu yaklasimindan nefret ederim ama bu olayda kiza cok gicik oldum.
Esim is degistirecegi zaman sinav sonucu bekliyorduk. Gece onikiyi gecmisti saat. Biz internete girmeye calisiyoruz. Bu kizdan mesaj geldi hayirli olsun diye. Ustelik ogun kizin ablasinin dugunu vardi. Gel de uyuz olma.

O halde sabredin. 2 hafta falan sonra esinizden gizlice o kızı esinizin hesabından silin.

Evet uzerine yaparsam cok belli olur. Haklisiniz. Bu arada kizin takip istegini kabul edip takip etmeyi dusunuyorum. Beni yok saymaktan vazgecer belki.

Ya aralarinda bisey oldugunu sanmiyorum. Kız tarafından da oldugunu sanmıyorum. Sadece bazı kişiler böyledir, iletisimi budur. Kendinizi üzmeyin bence. Belki esinize de anlatabilirsiniz. Ben bu tarzdan hoslanmıyorum diye. Ama secim sizin.

Ya aralarinda bisey oldugunu sanmiyorum. Kız tarafından da oldugunu sanmıyorum. Sadece bazı kişiler böyledir, iletisimi budur. Kendinizi üzmeyin bence. Belki esinize de anlatabilirsiniz. Ben bu tarzdan hoslanmıyorum diye. Ama secim sizin.
Degerli yorumlariniz icin cok tesekkur ederim. Ben de birsey oldugunu dusunmuyorum. Mevzu o degil ama can sikiyor yine de. Ben yapmam. Esimin yerinde de olsam o kizin yerinde de olsam daha ozenli olurum.
Belki konusurum ama simdi degil sanirim. Imsanlarin kendilerini birsey zannetmelerinden nefret ediyorum. O yuzden konusmayi erteliyorum.
Tekrat tesekkur ederim.

Böyle gereksiz kadınların hepsinin üzerine benzin döküp yakmak istiyorum..
Evli barklı adamı etiketle, bide fotonun altına penguen emojisi koy..

Beğenmesi bile gereksiz, emojiyi geçtim..

Valla evli erkeklerin çoğu bu sosyal medya denen illeti kullanmayı bilmiyor ve son 10 yıldır aldatmalar ayyuka çıktı..

Benim şahsen yok, olmama sebebinide söyleyim, kendimi eleştirmekde bi sakınca görmeyerek diyorumki,eğer olsaydı (tanıyor olabileceğim kişilerden) veya işte önerilerden filan elbet eskiden beğendiğim, tanıdığım fakat evli olduğum için görüşmemem gereken birileri çıksa açıp bakardım belki..

Aa nekadarda değişmiş, bi bakim evlenmişmi filan der insan istem dışı..
Boş boşuna insanın içine fesatlık düşer, bazılarınız ne var yani bakılır normaldir dersiniz,bazılarınız lüzümsuz gorürsünüz.
Bende lüzümsuz ve tehlikeli bulanlardanım sosyal medyayı..

Insanlar buşekilde bozuldu zaten..
Eşinize soyleyin o kadını takipten çıkarsın,hatta hesabını tümden kapatabilir :KK14:

Benim olmadiği için eşiminde yok, olamaz..

Eşine sensiz tatile gidip gidemeyeceğini neden sormuş?Beraber mi gidecekler tatile?Sormadın mı sebebini.
Ayni ortamdaydik. Esim ben bu kiz iki tane de erkek arkadaslari. Ortami kizistirmaya calisiyordu bence. Bana diyor sen gidebilir misin esime soruyor sen gidebilir misin diye. Esim benden icin gitmez bensiz ben de gidebilirim ama gitmem demisti. Muhabbetin gereksizligine bakar misiniz. Ayni gun bir de evlilikleri elesyiriyordu. Ciftler oturup birlikte dizi izliyorlarmis. Biri dizi izlerken digeri internete giriyormus. Ne kadar sikici bir hayatmis.

Ayni ortamdaydik. Esim ben bu kiz iki tane de erkek arkadaslari. Ortami kizistirmaya calisiyordu bence. Bana diyor sen gidebilir misin esime soruyor sen gidebilir misin diye. Esim benden icin gitmez bensiz ben de gidebilirim ama gitmem demisti. Muhabbetin gereksizligine bakar misiniz. Ayni gun bir de evlilikleri elesyiriyordu. Ciftler oturup birlikte dizi izliyorlarmis. Biri dizi izlerken digeri internete giriyormus. Ne kadar sikici bir hayatmis.

Sıkıcıysa çift olmasın kimseyle,tek geçirsin ömrünü.Üstünde durulmayacak bir tip.Çok rahatsızsan kavga etmeden konuş eşinle.Sonuç itibarıyla bu samimiyet tek tarafın oluşturduğu bir şey değil.

Degerli yorumlariniz icin cok tesekkur ederim. Ben de birsey oldugunu dusunmuyorum. Mevzu o degil ama can sikiyor yine de. Ben yapmam. Esimin yerinde de olsam o kizin yerinde de olsam daha ozenli olurum.
Belki konusurum ama simdi degil sanirim. Imsanlarin kendilerini birsey zannetmelerinden nefret ediyorum. O yuzden konusmayi erteliyorum.
Tekrat tesekkur ederim.

Bir faydam olsaydı keske :)

Sıkmayın canınızı gercekten. Burda "aman ne yapsın senin kocanı. Üff herkesinkocana aşık zannetme" diyecekler olacaktır. Ama o yorumlara sinirlenmeyi hic. Burda ne konular gördük, insanlar tepkiyle yaklaşıyor. :)

Ben anladım durumunuzu. Soğuk kanlı olursanız sanırım daha icinize sinecek isler yapacaksınız. Kafanıza bile takmayın bu konuyu, hic olmamış gibi düşünün :)

Ayy kız adama eşin olmadan tatile çıkabilirmisin demiş daha napsın kıskanmakta çok haklı pengueni değil ama daha önceki konuşmaları
Oyle bir sey demis olsaydi o konu acilir acilmaz yazilirdi arkadasim hepimiz az cok buralarda vakit geciriyoruz oyle birsey olsa o konu burakara bile gelmez bu kinuda esimle birbirimize girdik olarak acilmis olurdu. bakildiki ortada bise yok tepki cekilecek oyle bir mesajda var oldu
Ayrica kimse kusura bakmasinda disardaki kadinlari beklemesinler kendi kocalarini beklesinler sosyal medya cokmu gerekli yada is arkadasi eklemek
Hem herkes istioki yedigini ictigini gittigini wc sini yalan mutlulugunu reklam etsin hem istedigi begensin istemedigi begenmesin kimse bakmasin hayir birde oturup tane tane inceleyen ay o fotomu begendi bunu begenmedi kesin beni kiskaniyor cikarimlarina varan bunu dedikodu malzemesi yapan bir birine bundan kusen bir guruh varki pes diyorum bazen o kocama bakti bu bakti kocalar bakmazsa mesafeli olursa kimse ekleyemezde cikaramazda dimi haksizmiyim ne gelip burada belkide art niyeti olmayan birinin gunahini aliyorsunuz

Bence takip et kizi. Esin o kizin fotolarini begeniyor mu yorum yapiyor mu gormus olursun. Esinin watsabina da bak bence kontrol amacli

Canimi sikan bir olay oldu. Belki bu kadar sinirlenmeye gerek yok bilmiyorum ama ben cok sinirliyim su an.
Esim imstagramdan bi fotograf paylasmis. Bikac dk sonra eski is yerinden bi kiz arkadasi da emoji koymus yorum olarak.
Bu kiza gicik oluyordum zaten. Onun yuzunden daha once esimle tartismisligimiz da var.
Ben neden bu kadar sinirlendim bilmiyorum.
O yorumu ben yapmis olmayi isterdim. Cok sirin olmus cunku.
Gecenlerde de esimi bi videoda etiketlemis. Araba kazasi. Bak benden kotuleri de var yazmis.
Biri beni sakinlestirsin lutfen. Sacma sapan gerildim durduk yerde.

Edit: o kiz bana takip istegi gondermisti bu olaydan sonra. Ayse bana takip istegi gondermis dedim esime biraz once. Hangi ayse dedi. Senin arladasin dedim. Hicbirsey demedi. Anlamadin mi senin arkadasin dedim. Hi dedi sadece. Gerildi ama.
Eşiniz arkadaşlıktan çıkarsın ve onunla olan muhabbetini kessin olmaz mu?

Ben kiza msj atardim esimle bu kadar icli disli olmani istemiyorum diye. Hos zaten beni taniyan biriside esimle o kadar yakinlasamaz ama neyse..

Back
X