• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kiskanclik

kadından huylandigin baska bi durum var mi yuzyuze tanistiginizda fln nasil bi enerji aldin
Agzindan bal damliyor demisti esime. Kaslarina yani vucuduna gonderme yapan espri yapmisti. Bensiz tatile gidip gidemeyecegini sormustu. Buyuk tartismistik esimle.

Yani o kadar büyütecek bir şey yok bence. Ama illede bir şey yapmak istiyorsanız eşinizi sahiplenen şöyle güzel bir yorum yapin bence. Eşiniz de aynı şekilde cevap versin size. Veya eşinizin hesabina girip kendinize cevap yazın :KK45: Mesaj yerine gider zaten. Bu arada eşiniz o kızın yorumuna tepkisiz kalsın.

Tanisiyoruz maalesef. Sizce takip etmeli miyim gercekten.
Amaan bu seferde kendi kendine havalara girermi acaba? Bak bak benim yorumumdan sonra beni takibe başlamış diye . Belki ego yapar.
Valla tanış tanışma ben olsam kocamın arkadaşları arasından onu çıkarırırm , eşime bile sormam :)
Sonrasında da haber almayı gerçekten istiyorsamda takip isteği atarım

Simdi soyle birsey, su sosyal medya hesaplari cidden tehlikeli, cunku esinizin istegi disinda herkes istedigi yorumu yapabiliyor veya birseylere ekleyebiliyor.

Ama ben sizin durumunuzda inanin abest birsey gormedim. Lutfen rahat olun, benim is yerinde tek ust duzey bayan benim ve butun is arkadaslarim erkek, esim de asla rahatsiz olmaz cunku bilir onlar benim gozumde ya da ben onlarin gozunde karsi cins diil, omuz omuza calistigimnis arkadasim.

Alt tarafi emoji. Abartmaya gerek yok esiniz sizi aldatmamis ya.

Hayvan emojisi. Esim penguenle cektirdigi bi fotografi paylasmis. O da altina penguen emojisi koymus.
Amaan, bunu mu kıskandın, boşver... zeka pırıltısı bile yok bunda...ben olsam kurcalayıp, eşime karşı özgüvensiz gözükmezdim.

Son düzenleme:
yapmayin ne olur
sosyal medyada begenip penguen emojisi yapti diye mi bu kiskanclik?
kiskanclik hasetlik kotu bir duygudur hrm kendinize hem sevdikelrinize eziyet
boyle negatif bir duyguya kalbinizde yer vermeyin
gercekten degmez , kendinize yazik

Aralarında samimiyet var demek ki bunu bence eşinizle konuşmalısınız. Emojiye değil de videoya etiketlemesi saçma ergenler gibi sosyal medyadan etiketleme mı kalmış bide evli bu adam. Eşinize rahatsız olduğunuzu söyleyin hatta kızı da sormadan takipten çıkartın. Bende olsam video mevzusuna takılırdım.

kızı eşinizin lıstesınden cıkarın bence. sosyal medya cok tehlıkelı olmaya basladı. kıza da gıcık oldum. sankı ona kaldı yorum yapmak te allam

kızı eşinizin lıstesınden cıkarın bence. sosyal medya cok tehlıkelı olmaya basladı. kıza da gıcık oldum. sankı ona kaldı yorum yapmak te allam
Kiza mesaj atip atip aynen bunu soylemek istiyorum. Sana mi kaldi yorum yapmak diye.

Bir penguen için bu kadar kıskanmanız normal değil.Başka davranışlarına sinir olduğunuz için üstüne tuz biber olmuş sanırım.Ama siz yinede sakin olun.Önce beğenip sonra geri almak filan çok belli etmişsiniz kıskandığınızı.Varsa bir sıkıntı eşinizle konuşun.İyice kendini bir şey sanmasın.

Back
X