Ne yapmaliyim sizce? Yorumu gormeden once fotografi begenmistim. Yani ben fotografi gorene kadar coktan yorum yapilmis ama ben ilk an farketmeyip begendim. Farkedince de geri aldim begeniyi. Hatta hizimi alamayip kizin yorumunu da begenip geri aldim. Bildirim gitsin de gorsun diye.Gaza getirmek istemem ama bende olsam kızardım gerilirdim hatta eşimide gererdim yani :)
Yok eyvah eyvahlik hissetmiyorum ama butun keyfim kacti. Bi hamle yapmak istiyorum ama ne yapmam gerektigini bulamiyorum.sakin ol, gerilmen normal ama eyvah eyvahlık bir durum yok
Tanisiyoruz maalesef. Sizce takip etmeli miyim gercekten.Sen takip et , eşinin sosyal medyasından takipden çıkar en iiyisi
Veya yaptığı yorumu sil , görür anlar gıcık olduğunuzu...
.
Sizce kizi takip etmeli miyim?kız bu tip davranışlar içindeyse eşin o samimiyeti vermiş demektir. tartışmadan empati yapmasını sağlayabilirsin.
Tanisiyoruz maalesef. Sizce takip etmeli miyim gercekten.
Hayvan emojisi. Esim penguenle cektirdigi bi fotografi paylasmis. O da altina penguen emojisi koymus.Nasıl bir emoji yollamış ki?
eşine söyle o silsin. sen yapma bence.Yok eyvah eyvahlik hissetmiyorum ama butun keyfim kacti. Bi hamle yapmak istiyorum ama ne yapmam gerektigini bulamiyorum.
**Ne yapmaliyim sizce? Yorumu gormeden once fotografi begenmistim. Yani ben fotografi gorene kadar coktan yorum yapilmis ama ben ilk an farketmeyip begendim. Farkedince de geri aldim begeniyi. Hatta hizimi alamayip kizin yorumunu da begenip geri aldim. Bildirim gitsin de gorsun diye.
Benim bayildigim bir fotografti. Iki gundur dilimden dusurmuyordum. Gorunce cok sinirlendim. Sizce kizi takip ediyim mi.
gaz vermek gibi olmasında geril bence deCanimi sikan bir olay oldu. Belki bu kadar sinirlenmeye gerek yok bilmiyorum ama ben cok sinirliyim su an.
Esim imstagramdan bi fotograf paylasmis. Bikac dk sonra eski is yerinden bi kiz arkadasi da emoji koymus yorum olarak.
Bu kiza gicik oluyordum zaten. Onun yuzunden daha once esimle tartismisligimiz da var.
Ben neden bu kadar sinirlendim bilmiyorum.
O yorumu ben yapmis olmayi isterdim. Cok sirin olmus cunku.
Gecenlerde de esimi bi videoda etiketlemis. Araba kazasi. Bak benden kotuleri de var yazmis.
Biri beni sakinlestirsin lutfen. Sacma sapan gerildim durduk yerde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?