Agzindan bal damliyor demisti esime. Kaslarina yani vucuduna gonderme yapan espri yapmisti. Bensiz tatile gidip gidemeyecegini sormustu. Buyuk tartismistik esimle.kadından huylandigin baska bi durum var mi yuzyuze tanistiginizda fln nasil bi enerji aldin
Amaan bu seferde kendi kendine havalara girermi acaba? Bak bak benim yorumumdan sonra beni takibe başlamış diye . Belki ego yapar.Tanisiyoruz maalesef. Sizce takip etmeli miyim gercekten.
Agzindan bal damliyor demisti esime. Kaslarina yani vucuduna gonderme yapan espri yapmisti. Bensiz tatile gidip gidemeyecegini sormustu. Buyuk tartismistik esimle.
Amaan, bunu mu kıskandın, boşver... zeka pırıltısı bile yok bunda...ben olsam kurcalayıp, eşime karşı özgüvensiz gözükmezdim.Hayvan emojisi. Esim penguenle cektirdigi bi fotografi paylasmis. O da altina penguen emojisi koymus.
Sizce kizi takip etmeli miyim?
Takip istegi gondermis bana.ay ben bu kadını yolarım
Hayvan emojisi. Esim penguenle cektirdigi bi fotografi paylasmis. O da altina penguen emojisi koymus.
Şimdi mi? Amacı ne acabaTakip istegi gondermis bana.
Yorumunu begenip geri cekmistim. Gordu herhalde.Şimdi mi? Amacı ne acaba
Yorumunu begenip geri cekmistim. Gordu herhalde.
Yorumunu begenip geri cekmistim. Gordu herhalde.
Kiza mesaj atip atip aynen bunu soylemek istiyorum. Sana mi kaldi yorum yapmak diye.kızı eşinizin lıstesınden cıkarın bence. sosyal medya cok tehlıkelı olmaya basladı. kıza da gıcık oldum. sankı ona kaldı yorum yapmak te allam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?