• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kiskanclik

Canimi sikan bir olay oldu. Belki bu kadar sinirlenmeye gerek yok bilmiyorum ama ben cok sinirliyim su an.
Esim imstagramdan bi fotograf paylasmis. Bikac dk sonra eski is yerinden bi kiz arkadasi da emoji koymus yorum olarak.
Bu kiza gicik oluyordum zaten. Onun yuzunden daha once esimle tartismisligimiz da var.
Ben neden bu kadar sinirlendim bilmiyorum.
O yorumu ben yapmis olmayi isterdim. Cok sirin olmus cunku.
Gecenlerde de esimi bi videoda etiketlemis. Araba kazasi. Bak benden kotuleri de var yazmis.
Biri beni sakinlestirsin lutfen. Sacma sapan gerildim durduk yerde.

Edit: o kiz bana takip istegi gondermisti bu olaydan sonra. Ayse bana takip istegi gondermis dedim esime biraz once. Hangi ayse dedi. Senin arladasin dedim. Hicbirsey demedi. Anlamadin mi senin arkadasin dedim. Hi dedi sadece. Gerildi ama.
Hemen engelletip siliyorsunuz bitti. Ben öyle yapıyorum hatta yetinmiyorum o resimleri yorumları sildiriyorum. Savunma olarakta ; benim de erkek tanıdıklarım var ama gorüşmem iletişim de olmam hoş olmaz diye sınırlıyım, senin karın elin adamları resimlerinin altına yorum yapacak kadar samimi olsun ister misin erkek arkadaşlarıyla diyorum. Deliye dönüyor. :)

esinin kendi resminin altina nasil bir emoji yollamiski merak ettim..hic hosuma gitmedi benimde

Canimi sikan bir olay oldu. Belki bu kadar sinirlenmeye gerek yok bilmiyorum ama ben cok sinirliyim su an.
Esim imstagramdan bi fotograf paylasmis. Bikac dk sonra eski is yerinden bi kiz arkadasi da emoji koymus yorum olarak.
Bu kiza gicik oluyordum zaten. Onun yuzunden daha once esimle tartismisligimiz da var.
Ben neden bu kadar sinirlendim bilmiyorum.
O yorumu ben yapmis olmayi isterdim. Cok sirin olmus cunku.
Gecenlerde de esimi bi videoda etiketlemis. Araba kazasi. Bak benden kotuleri de var yazmis.
Biri beni sakinlestirsin lutfen. Sacma sapan gerildim durduk yerde.

Edit: o kiz bana takip istegi gondermisti bu olaydan sonra. Ayse bana takip istegi gondermis dedim esime biraz once. Hangi ayse dedi. Senin arladasin dedim. Hicbirsey demedi. Anlamadin mi senin arkadasin dedim. Hi dedi sadece. Gerildi ama.
eşine o kişiyle bi daha konuşmamasına söyle çok rahatsız olduysan kendini germe hesaplardan da sil o kadını

dun gece esimle oturuyorduk yanyana. Tv izliyorduk. Ikide bir instagrama girip yeni paylastigi forografa bakiyordu. Yakinlastirip kendisini inceliyordu. Sonra alttaki tek yoruma geldi. O kizin yorumu. Kizin profiline tikladi. Ben de hizlica kalktim yanindan kan beynime sicradi. Ne oldu filan dedi. Yok birsey dedim. Geldim bi sure sonra. Battaniye vardi onu sertce aldim uzerime ortmek icin. Esimle temas etmedim bile. Firladi ayaga kalkti. Neye tavir yapiyorsun. Derdin ne senin diye bikac esya firlatti. Dunden beri kendisi tavir

Bende silerdim direk zaten eski iş yeriymiş kiii bence böyle bi durumda neden sildi diye düşünmez anlar belki ayıp ettiğinin. Elalemin evli adamnın instagramında ne işin var

Bence kendinize gelmelisiniz acilen. Sizin gibi insanlar yüzünden işyerinde kimse kimseyle arkadaş olamayacak sosyal medyada yorum yapamayacak ayrıca eğer ki eşinize o gözle baksaydı size istek yollamazdı daha iyi ya eşinizde onunkileri beğeniyor mu bakarsınız adam tepki vermedi diye bile işkilenmişsiniz. Yok sürekli paylaşımlarına bakıyor yok kızın profiline bakıyor niye sizi yanınızda baksın? biraz kendinizi haklı göstermek için eklenmiş şeyler olduğunu düşünüyorum takipte kalın ama adama da hayatı zindan etmeyin yani o biter başka birşey olur kendinize mi güveniniz yok eşinize mi ınstagramı geçtim zaten aynı işyerindeler ki.

Back
X