unıversıtede erkek arkadasım facebookta arkadas olmustu bır kızla.Yorum mu ne yapmıştı.Kim bu ya demiştim.İşyerinden sekreter salagın tekı demıstı.Şimdi 2 cocukları var Allah bağışlasın .
Ben söyledimO nereden biliyor senin yazdigini.
Sordum ona söylemediSalak deyişinden erkek arkadaşınız masum gelmedi ama başkasına da yazmak çok küçük düşürücü değil mi?
Benim de eski erkek arkadaşım koşa koşa gelip bir kızla konuşmasının ekran görüntüsünü atmıştı. Konuşmanın başı kesik ama gösterdiği yerde de flörtleşiyorlar. Bana cevabı “eski sevgilim olduğundan şüphelendim o yüzden yemledim, bak bir şey yapmış olsam sana neden kendim isteyerek göstereyim” olmuştuKesin kız bunu tehdit etti ondan önce göstermek istedi konuşmaları kendi senaryosuyla.
Kız benimkini engellemiş heryerdenKızın listede olmasını değil de listeden çıkmasını problem edeni de ilk defa görüyorumSevgilinizin gözü iyi göz değil ben söyleyeyim de yine siz bilirsiniz.
Tanıyor arkadaşıTanımadığı insana niye rezil olsunki,hiç masum gelmedi bana ...
Kıza salak mal diyor sürekliunıversıtede erkek arkadasım facebookta arkadas olmustu bır kızla.Yorum mu ne yapmıştı.Kim bu ya demiştim.İşyerinden sekreter salagın tekı demıstı.Şimdi 2 cocukları var Allah bağışlasın .
Hadi içinize kurt düştü çok normal hadi yazdiniz çok normal niye bunu onunla paylaştınız . Engelleyen kız söyleyecek değil. Siz söylemeden de haberi olmaz. Benim arkamdan iş çeviren kişiyle benim de isim olmazSelam kızlar aranızda yeniyim
Erkek arkadaşımla 4 senedir beraberiz
İnstagramda sürekli bi bayan arkadaşının fotolarını beğeniyordu arada selamlastıklarını da söyledi
Geçen bakarken kızın listeden çıktığını gördüm sordum engellemiş heryerden beni dedi
Ben de sebebini sordum 3-5 kere bilmiyorum dedi
İçime bi kurt düştü durduk yere neden engellesin aralarında bisey mi vardı diye falan
Benimki şakın Kıza sorma salagın TEK’i zaten falan dedi yazarsan biter bu is dedi ben de yazdım
Kıza yazdım kız da bana cevap olarak öyle birini tanımıyorum yazdı ve beni de engelledi
Benimki kıza yazdığım icin beni rezil ediyorsun falan diye 3 gündür konuşmuyor bitti artık seni istemiyorum dedi
Fikirlerini alıcam haksız mıyım ve ne yapmalıyım
Söylemez zaten. Bu gibi durumlarda sakin olup delil bulmak gerekiyor.Sordum ona söylemedi
Delil vardı,kız heryerden benimkini engellemiş,durduk yere niye engellesin ve kıza soruyorum ben öyle birini tanımıyorum diyor bu nedir yaSöylemez zaten. Bu gibi durumlarda sakin olup delil bulmak gerekiyor.
Arkadaşı tanıyorElin tanımadığı(!) kızına rezil ettiniz diye mi size küsmüş... hayırlı işler ne diyelim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?