hissettirmeden nasıl bi mesafe koyayım üzmeden kırmadan vsKendimi sizin yerinize koyarak ben olsam şunu yapardım; bu sorunu çözebiliyorsam çözerdim kendi içimde bu olmuyorsa o arkadaşla arama mesafe koyardım hem kendim için hem o kız için.
evet kötü değil hepimiizn başına bu tür şeyler geliyo gelmiştir önemli olan farkında olup çözüm bulabilmekDuygularınız çok insancıl geldi bana.
Hissettirmeden mesafe koyulmaz ki. Görüşme sıklığınız ne kadar, aynı ortamda mı çalışıyorsunuz vs bilmiyorum. Ben aynı durum olmasa da mesafe koyma isteği olarak benzer bir durum yaşamıştım. Bir arkadaşım vardı kötü bir şeyini görmesem dahi bazı sebeplerden ötürü her konuştuğumuzda yaşadığım kötü bir olayın eski hatıraları canlanıyordu ve bu durum beni üzüyordu. Araya mesafe koymuştum, daha az arayarak daha az görüşmek isteyerek.hissettirmeden nasıl bi mesafe koyayım üzmeden kırmadan vs
ben zaten farkındaydım kimseyi de üzmedim kırmadım bu konu da içim de çok rahat yani insanız hepimiz bu tür duygylar herkesin başına gelir gelebilir ben çözüm aradım sadece. Bu da sizin düşüncenizEgoya dönüştürmedim diyorsun ama basbaya egoya dönüşmüş ..Hep ben iyi,güzel oluyum ,dikkat çekiyim herkes benimle ilgilensin ..Ya pamuk prenses gibi büyütlmüşsünüz ya da ezik kusura bakmayın ..Ama şunu söyleyebilirim arkadaşınızla ilişkinizi bitirin ama sizin değil onun iyiliği için.Benimle yarışan bir kişiyle arkadaş olmak istemezdim..Ağır oldu mu bilmiyorum ama madem kendinizi biliyorsunuz bu yönünüzü törpülemeye çalışın ..
aynı ortam da çalşıyoruz iş dışında da görüşüyoruz bu görüşmeleri mi azaltyım biraz bahane sunarak vsHissettirmeden mesafe koyulmaz ki. Görüşme sıklığınız ne kadar, aynı ortamda mı çalışıyorsunuz vs bilmiyorum. Ben aynı durum olmasa da mesafe koyma isteği olarak benzer bir durum yaşamıştım. Bir arkadaşım vardı kötü bir şeyini görmesem dahi bazı sebeplerden ötürü her konuştuğumuzda yaşadığım kötü bir olayın eski hatıraları canlanıyordu ve bu durum beni üzüyordu. Araya mesafe koymuştum, daha az arayarak daha az görüşmek isteyerek.
güzeller olsun hep olsun olacakta ama bu denli yakınımda olması ne bilim o biraz beni etkiledi maksat güzellikte değil konuşması bilgisi vs olayı dış görünüş olarak algılamayım sadeceHayatınız boyunca birçok ortama gireceksiniz ve elbette sizden daha da güzelleri hep olacak. Uzaklaşmak mantıklı bir çözüm değil zannımca. Özgüveninizi geliştirmenin yollarını arayın.
Ben olsam dediğim gibi eğer içimde bu durumu çözemiyorsam hem arkadaşa haksızlık yapmak istemezdim hem madem elimde değil kötü hissediyorum o zaman kendime niye bu şekilde işkence eder gibi kötü hissettirecek durumlara maruz bırakayım diye düşünür görüşmeleri azaltırdım.aynı ortam da çalşıyoruz iş dışında da görüşüyoruz bu görüşmeleri mi azaltyım biraz bahane sunarak vs
Arana mesafe koyarsan karşı taraf kendini kötü hissedebilir. Bende mi bir sorun var gibisinden. Bence bu sorunu içinizde halletmeniz gerek. Ömrünüz boyunca her kıskançlık hissettiğiniz insanla aranıza mesafe koyarsanız çok yalnız kalırsınız. Kendinize güvenin, kendinizi eksiklerinizle, olduğunuz gibi sevin.Herkese merhaba beni rahatsız eden bir durumu sizinle paylaşmak istiyorum. Ama sert yorum tepki vermeyin ben haksız olduğumun yanlış düşünce de olduğumun zaten farkındayım zaten rahatsızım kendimi böyle hissederken bile suçlayıp öz eleştri yapıyorum. Konu şu ben normalde bir ortama girdiğim de dış görünüşümle konuşmamla enerjimle dikkat çekerim hep iltifat alırım arkadaş grubunda bile ben daha dikkat çekerdim ama bunu hiç kullanmadım ve egoya dönüştürmedim .Hep mütevazı olmaya çalıştım ama bir yandan da gururu okşanıyor insanın yalan değil . Sorun şu ki üç dört aydır bir kızla çok iyi arkadaşım kızı seviyorum gerçekten iyi anlaşyorum ama kızın benden daha dikkat çeken güzelliği ve enerjisi var kıskandım ama asla ona kötü davranmadım davranmam da ama bu durum beni rahatsız ediyor. Ondan uzaklaşmalı mıyım çünkü beraber olduğumuzda bi şey oluyo ve bu sefer ben moralimi bozuyorum kıskanma dürtüsü daha da alevleniyor . Özgüven sorunum zaten var böyle kabul edin kabullenin dicekseniz şayet bu biraz zor bi durum ya da nasıl yapabilirim . Tekrar haksız olduğumun farkındayım ama karşımdaki kişiye de asla haksızlık etmem ayrıca sevdiğim birisi benim derdim kendimle biraz bu sorunumu nasıl çözebilirim
Ne güzel işte hayatım boyunca etrafımda hep benden iyileri olsun bana bir şeyler katsın istedim .Senin ondan onun senden öğreneceği,çok şey olabilir bence hemen kesmek yerine duygularını törpüleyip lehine çevirmeye bak derim ..güzeller olsun hep olsun olacakta ama bu denli yakınımda olması ne bilim o biraz beni etkiledi maksat güzellikte değil konuşması bilgisi vs olayı dış görünüş olarak algılamayım sadece
başlangıçtaki cümleler ile psikolojik durumunuzun hiç alakası yok. Bu kadar dikat çeken biri olsanız özgüveniniz tavan olurdu demekki o kadarda ilgi görmüyorsunuz çevrenizden. Hem zaten rahatsız olunacak bir durum olmadığının farkındasınız bence uzaklaşmanız demek bir arkadaşa mal olabilir size. Sizin için ne kadar önemli buna karar verin öncelikle ama şunu da unutmayın sizden güzel, sizden zeki insanlar hep olacak hayatınızda.Herkese merhaba beni rahatsız eden bir durumu sizinle paylaşmak istiyorum. Ama sert yorum tepki vermeyin ben haksız olduğumun yanlış düşünce de olduğumun zaten farkındayım zaten rahatsızım kendimi böyle hissederken bile suçlayıp öz eleştri yapıyorum. Konu şu ben normalde bir ortama girdiğim de dış görünüşümle konuşmamla enerjimle dikkat çekerim hep iltifat alırım arkadaş grubunda bile ben daha dikkat çekerdim ama bunu hiç kullanmadım ve egoya dönüştürmedim .Hep mütevazı olmaya çalıştım ama bir yandan da gururu okşanıyor insanın yalan değil . Sorun şu ki üç dört aydır bir kızla çok iyi arkadaşım kızı seviyorum gerçekten iyi anlaşyorum ama kızın benden daha dikkat çeken güzelliği ve enerjisi var kıskandım ama asla ona kötü davranmadım davranmam da ama bu durum beni rahatsız ediyor. Ondan uzaklaşmalı mıyım çünkü beraber olduğumuzda bi şey oluyo ve bu sefer ben moralimi bozuyorum kıskanma dürtüsü daha da alevleniyor . Özgüven sorunum zaten var böyle kabul edin kabullenin dicekseniz şayet bu biraz zor bi durum ya da nasıl yapabilirim . Tekrar haksız olduğumun farkındayım ama karşımdaki kişiye de asla haksızlık etmem ayrıca sevdiğim birisi benim derdim kendimle biraz bu sorunumu nasıl çözebilirim
Bir insanın güzelliğini kıskanmak bana insancıl gelmiyor . Güzellik fazlasıyla göreceli bir kavram çünkü.
Bi keresinde anneme tv de birini gösterip "anne bak kız ne güzel" dedim. Annem baktı "ona güzellik denmez gençlik denir" dedi.
Yani güzelim diye ego yapmadım diyorsun ama yapmışsın ve çok yazık ki elinde maksimum 20 sene kalabilecek bir şeyden dolayı.
Anne tarafından bütün kuzenlerim insanüstü güzelliğe sahip kızlar. Ablam da öyledir. Ve onlarla ben kendimi kıyas etmeye kalkarsam ancak intihar kurtarır durumumu.
Ne yapalım şimdi. Kuzenlerime mesafe mi koyayım. Asla.. onlar benim ciğerim. Daha daha güzel olsunlar, önemli olan benim en yakın dostlarım olmaları.
Yaş olarak küçük olduğunu düşünüyorum. Bu sebeple uyarayım seni. Her zaman senden daha güzeli, daha başarılısı, daha sevileni çıkacaktır. Her zaman dahası vardır.
Bundan kaçamazsın..
Ya bu duygularla bas edeceksin ya da kimsesiz kalacaksin. Çünkü senin hesabına göre senden güzel olmayanlar da senden uzak durmalı.
Tabi ki güzelliğine gıpta edebilirsin. Keşke bende de olsa diyebilirsin. Ama sırf güzel diye hırslanıp uzak durmayı düşünmek asla insancıl ve normal değil.
Bu kadarı fazla.
20 sene sonra ikiniz de güzel olmayınca, etrafınızda sizin yaşınızın yarısı kadar fıstık kızlar olunca ne olacak? Onlarla da mı iletişimi keseceksiniz?
Saçma bi yöntem bence.
Yine de sen bilirsin tabi.
evet beni etkilediniz çok haklısınız brn zaten inkar etmiyorum derdim tek başına güxellikte değildi içim de halletmek istyorumBir insanın güzelliğini kıskanmak bana insancıl gelmiyor . Güzellik fazlasıyla göreceli bir kavram çünkü.
Bi keresinde anneme tv de birini gösterip "anne bak kız ne güzel" dedim. Annem baktı "ona güzellik denmez gençlik denir" dedi.
Yani güzelim diye ego yapmadım diyorsun ama yapmışsın ve çok yazık ki elinde maksimum 20 sene kalabilecek bir şeyden dolayı.
Anne tarafından bütün kuzenlerim insanüstü güzelliğe sahip kızlar. Ablam da öyledir. Ve onlarla ben kendimi kıyas etmeye kalkarsam ancak intihar kurtarır durumumu.
Ne yapalım şimdi. Kuzenlerime mesafe mi koyayım. Asla.. onlar benim ciğerim. Daha daha güzel olsunlar, önemli olan benim en yakın dostlarım olmaları.
Yaş olarak küçük olduğunu düşünüyorum. Bu sebeple uyarayım seni. Her zaman senden daha güzeli, daha başarılısı, daha sevileni çıkacaktır. Her zaman dahası vardır.
Bundan kaçamazsın..
Ya bu duygularla bas edeceksin ya da kimsesiz kalacaksin. Çünkü senin hesabına göre senden güzel olmayanlar da senden uzak durmalı.
Tabi ki güzelliğine gıpta edebilirsin. Keşke bende de olsa diyebilirsin. Ama sırf güzel diye hırslanıp uzak durmayı düşünmek asla insancıl ve normal değil.
Bu kadarı fazla.
20 sene sonra ikiniz de güzel olmayınca, etrafınızda sizin yaşınızın yarısı kadar fıstık kızlar olunca ne olacak? Onlarla da mı iletişimi keseceksiniz?
Saçma bi yöntem bence.
Yine de sen bilirsin tabi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?