Kıskançlık

Arkadaşım biraz kilolu biri. Eşi de aynı şekilde kilolu.

Adam demiş varil gibi olmussun vs. Kız da ona sende kilolusun demiş. Adam da ben erkeğim erkek göbekli olur demis, kadın böyle kilolu olamaz demis

Gel de çıldırma, erkeklerin kadınlarda kusur arayıp kendileri bakımsız olsa dahi sorun yokmuş gibi takılmalarından nefret ediyorum. Tiksiniyorum.

Erkekler gobekli mi olurmuş? Hiç erkek görmesem yerdim diyip gülerdim ben olsam ama sıkıntılı işler ...
Değisik bir özguven ornegi mi desem ne desem bilemedim. Hayret bir şey.

Erkekler gobekli mi olurmuş? Hiç erkek görmesem yerdim diyip gülerdim ben olsam ama sıkıntılı işler ...
Değisik bir özguven ornegi mi desem ne desem bilemedim. Hayret bir şey.
Ailesi adamı eziyor, adam da karısını.
Kim kime dum duma, kimin kime gücü yeterse.
Kız bir şey demiyor adam da herşeyi kadından bekliyor, bakımlı ol ama benden bekleme, iyi ol ama benden bekleme, en son sana bir şey dememek için kendimi zor tutuyorum dedim.

Napim Black yuvamı mı yıkayım dedi
Yuva mı var bırak ya dedim

Ya sana kocaman sarılmak istiyorum. İş hayatı, 2 çocuk bir de ne dediğini bilmez koca varken bu tepkini eleştiremedim. Ki kıskançlık en nefret ettiğim şeydir. Kendine bak, kendine zaman ayır ama bu kocan için olmasın kendine bir hediyen olsun. Her cilt bakımından sonra yanaklarımı sıka sıka severim kendimi, saç bakımımda saçlarımı ne güzel savurasım gelir sorma:) botoks yaptırdığımda kocam çok şaşırdı daha 30 yaşındasın saçmalama dedi umrumda olmadı ben öyle istedim:) Sakın yanlış anlama seni mutlu edecekse, özgüvenini tazeleyecekse yap bunları. Kocaya yaranmak, onun seni fark etmesine odaklanmak mutfaktaki saçma bir kahkahada bile sinir krizine girmeni kolaylaştırır. Senden son bir ricam var sana öyle konuştuğu an onu şöyle bir süzüp; “ay g.tüm!” deyip kahkaha atar mısın

Hayir Allah’tan belasinimi ariyor bu esin aceba ne kadar sinir oldum ya iki cocuk yapmis ustune calisiyor hala gelmis bakimsiz
Hem calisip hem ev idare etmek kolaymi aceba esinden keske ozur dilemeseydin
Cidden artik erkeklerin bu kabaliklari beni delirtiyor

Çok teşekkür ederim arkadaşlar iyi ki varsınız

Böyle konular okuyunca gerçekten üzülüyorum ya. Herkes özgüven için bakım/onarım tavsiyesi vermiş ama özgüven bence bu tür şeylerle kazanılan bişey değil. Konu sahibi özgüvenini zedeleyen eşin. Ben senin yerinde olsam bana yaşlı gösteriyosun diyen eşin kıçına tekmeyi basarım. Ama belli ki sen yapmayacaksın. O zaman biraz da eşinin özgüvenini zedelemeye ne dersin? Bir de lütfen kendini sev. Çoluk çocuk, hayat koşuşturmacası, kendimize bakmamızdan ziyade kendimizi sevmemizi engelliyor en başta. Dibi gelmiş saçlarla dolaşma tabiki öz bakımını ihmal etme ama öyle botokslar, dolgular, kirpikler falan gerek de yok yani. 40 yaşındayım yüzümde hiç işlem yok. Kırışığım falan da var yani çok olmasa da ben onlarla güzelim bence. Benim eşim makyaj sanatçısı ama ben maskara-ruj-allıktan başka makyaj yapmam. Uyumlu ama sade giyinmeyi severim. Özgüvenim de gayet yerinde. Süs bebekleri gibi gezmenin özgüven sağladığını düşünmüyorum. Öncelikle kendini sevmekten başla özgüvenini güçlendirmeye. O kocan olacak hödük de önce yanındaki kadınla nasıl konuşulacağını öğrensin de sonra sağda solda başkalarıyla kıkırdasın denyo.

Cocuklara üzüldüm.
Esiniz zaten karısına yaslı duruyorsun gibi seyler söyleyebilecek zavallıkta biri,ona üzülmedim hatta bi tava falan yiyeymis kafasına iyi olurmus.
Ama kendinize öz saygınızdan,hemde cocukların annelerini öyle görüp korkmamaları adına sakin kalın.

Sacımın yarısı beyaz.
Valla 2 senedir pandemiden gidip boyatamadım.
Esimle beyazlarımızı yarıstırıyoruz.
Bakım sac boyamak,makyaj yapmak değildir.
İnsanın kendine bakması daha derinde bisey.
Ben nefes egzersizi derim mesela bakım yapacaksa.Ne zman yapsam kendime bakmıs hissediyorum.
Ayrıca bu hödük adama yapacaksa o bakımı onu da yapmasın.

Özgüven eksikliğnize bir taş da eşiniz koymuş farkında mısınız? Bu durumda zaten dışarıda çalışıyorsun, bir evle ve çocuklarla ilgileniyorsun kendini salsan bile bana her zaman güzelsin demesi gerek mi?
Eziklik psikolojisine girmişsiniz. Madem kötü hissediyorsunuz kendinize bakın. Kıyafetleri değiştirin, kuaföre gidin madem size iyi gelecekse.

Kendimiz bakımlı olmak istiyorsanız çok yolu var. Kalıcı kaş, dudak, eyeliner yaptırabilirsiniz. Dudak dolgusu, protez tırnak, evde cilt bakımı, kirpik lifting yapabilirsiniz. Çok güzel duzlestiriciler var vakit almıyor, kaliteli bir maşa, wag masası, sade bir balerin topuz, örgüye değişik bir toka, kıyafetlerinizi bir gün önce ayarlamak, bir kolye, bir şal. Ama kendiniz istiyorsanız.

çalışıyormussunuz, üstünüze başınıza bir şeyler alın, trendyol uygulamasini indirin, uygun fiyatlı güzel kıyafetler bulabilirsiniz,
evde makyaj yapmaya fırsatınız olmuyorsa işyerinde lavaboda iki dk da hafif makyaj yapabilirsiniz, bir rimel göz kalemi azıcık ruj, temiz olduktan sonra bakımlı olmak atla deve değil

çocukların yanında eşinizle tartışmanız iyi olmamış ama bi patlama yaşamışsınız sanırım. Diğer konuya gelince eşiniz kendine baksın kolay değil hem çalışıp hem iki çocukla ilgilenmek. eminim çok hoş bir kadınsınızdır. kendinize bakın ama bunu kendiniz için yapın. kendinizi mutlu edin. hem insanın hayat enerjisini alıp hemde yok şöyle gözüküyorsun yok böylesin demek kolay. önce kendinize güvenin kendinizi beğenin

bakimlik olmak iyi gozukmek artik parayla dogru orantili .
soyle esine isimi birakiyorum beni spora yazdir kuafor masraflarimida karsila ozaman de

Sorun aslında sizin özgüven kaybı yaşamanız

Çalışan kadın daha da bakımlı olmalı aslında

Kendinize bakın biraz giyim kuşam makyaj saç vs bu yaşlara bir daha gelmeyeceğiz. Elinizden geldiğince güzel giyinin.

bana da esim evlenmeden önce, sen 70 kilo falan olsan da seni severim diyordu, ama gecen haftalarda birden cok kilo aldigimi dikkat etmem gerektigini söyledi (60 kiloyum 1.63 boy). ben de tam ona sen kendi göbegine bak diyecektim ki o eski göbeginin yok oldugunu farkettim. Meger kilo vermis o sayede bana böyle seyler söyleyebiliyor. normalde ben ona arada göbegiyle ilgili takilirdim o da buna icerlerdi. demek hakkaten ciddiye alip kilo vermis. kilo neyse alinir verilir de yasli görünüyorsun denmesi cok korkunc. kadinlarin en korktugu sey 1) yaslanmak, 2) kilo almak. kilo verilir de, eger hayat arkadasiniz yaslanmaya tahammül edemiyorsa cok büyük bir sorun. hepimiz eninde sonunda yaslanacagiz, bazisinin genleri daha iyi 38inde ciltleri isildarken bazisinin öyle degil. estetik de her zaman cözüm olmayabiliyor. yüzünde kirisiklik olmasa bile gözlerin seni ele verebilir, hepsini halletsen yüz kemiklerin seni ele verebilir (yüzümüzdeki kemikler de yaslandikca degisiyor). ben ayrilmayi düsünürdüm esim böyle bir sey söylese. acik acik da söylerdim eger beni yasli buluyorsan ayrilalim diye. belli ki kendisine daha genc birilerini yakistiriyor, o zaman gitsin onlarla sansini denesin.

Tamam esiniz sizin calısmanıza gerek kalmayacak kadar kazansın calısmayın.butun gun manıkur oesikue cilt bakımı.elınız ayagınız bebek gibş olsjn.makyajınızı yapin.. mesaiyi stilinşz üzerinde yapın.. herhalde bır aya kalmaz genc gorunursunuz. oyle kocanın agzına elektrik süpürgesiyle vurucakskn.demgesızler ya. eve kos işe kos cocuga yetişeme kendıne de bak diye ayar ye.sen hanzo once diş fırcalama oarfüm sıkma ikilisi dısında bi bakım yap kendıne bi de bes dk dan uzun sürsün bazı durumlar..sonra konus

Çok teşekkür ederim tavsiyeniz çok değerli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…