- Konu Sahibi Nurbanugul
-
Arkadaşım biraz kilolu biri. Eşi de aynı şekilde kilolu.
Adam demiş varil gibi olmussun vs. Kız da ona sende kilolusun demiş. Adam da ben erkeğim erkek göbekli olur demis, kadın böyle kilolu olamaz demis
Gel de çıldırma, erkeklerin kadınlarda kusur arayıp kendileri bakımsız olsa dahi sorun yokmuş gibi takılmalarından nefret ediyorum. Tiksiniyorum.
Ailesi adamı eziyor, adam da karısını.Erkekler gobekli mi olurmuş?Hiç erkek görmesem yerdim diyip gülerdim ben olsam ama sıkıntılı işler ...
Değisik bir özguven ornegi mi desem ne desem bilemedim.Hayret bir şey.
Çok teşekkür ederim arkadaşlar iyi ki varsınızYa sana kocaman sarılmak istiyorum. İş hayatı, 2 çocuk bir de ne dediğini bilmez koca varken bu tepkini eleştiremedim. Ki kıskançlık en nefret ettiğim şeydir. Kendine bak, kendine zaman ayır ama bu kocan için olmasın kendine bir hediyen olsun. Her cilt bakımından sonra yanaklarımı sıka sıka severim kendimi, saç bakımımda saçlarımı ne güzel savurasım gelir sorma:) botoks yaptırdığımda kocam çok şaşırdı daha 30 yaşındasın saçmalama dedi umrumda olmadı ben öyle istedim:) Sakın yanlış anlama seni mutlu edecekse, özgüvenini tazeleyecekse yap bunları. Kocaya yaranmak, onun seni fark etmesine odaklanmak mutfaktaki saçma bir kahkahada bile sinir krizine girmeni kolaylaştırır. Senden son bir ricam var sana öyle konuştuğu an onu şöyle bir süzüp; “ay g.tüm!” deyip kahkaha atar mısın
Cocuklara üzüldüm.Eşimi akşam daha önceden de gereksiz zamanlarda sürekli arayan ,daha önceden yemekte karşılaştığım eşimin muhabbetinden zevk aldığı bir kadın arkadasi aradı benim yanımdayken resmi konuştu sonra ben mutfağa geçen eşimin kahkahasıni duydum moralim bozuldu zaten kadından rahatsız oluyordum
Sonra eşimin yanina gidip aslında uygun bir dille söylemeyi planladigim düşüncemi bağırarak saldirarak hakaretle gösterdim öfke patlamasi geçirdim kendimi durduramadim çok saygısız davrandım hareketlerde bulundum iki küçük çocuğum diğer odadan duydular onlar da korktu çok saçma harekette bulundum eşimden çok özür diledim ama çocuklarim için çok üzülüyorum zaten çalışan bir anne olduğum için onlara zaman ayiramiyorum büyük oglum anne babaya kızma dedi çok üzülüyorum keşke hiç böyle olmasaydı keşke o zamanı geri getirebilseydim özgüven eksikligim olduğu için bu anormal öfke patlamasini yaşadım muhtemelen. eşim her fırsatta iyi giyenmedigim yaşıma göre daha yaşlı gözüktüğü mu söyler durur öyle olunca kendimi güzel bulmuyorum kendime bakmıyorum zaten iki küçük çocuğum var her gün mesai yapıyorum kendime bakma fırsatım da olmuyor bu durumda eşimin diğer kadınlara karşı en ufak muhabbeti beni üzüyor.
Sacımın yarısı beyaz.Yaşından büyük duruyorsun demiş yaşlısın dememiş büyük ihtimal sebebi kendinden vazgeçmiş gibi giyinmesi saçında beyazlarla falan gezmesindendir
Gencecik kadın ne yaşlılığı
Estetiğe gerek yok iki bakımla iş çözülür
Eşimi akşam daha önceden de gereksiz zamanlarda sürekli arayan ,daha önceden yemekte karşılaştığım eşimin muhabbetinden zevk aldığı bir kadın arkadasi aradı benim yanımdayken resmi konuştu sonra ben mutfağa geçen eşimin kahkahasıni duydum moralim bozuldu zaten kadından rahatsız oluyordum
Sonra eşimin yanina gidip aslında uygun bir dille söylemeyi planladigim düşüncemi bağırarak saldirarak hakaretle gösterdim öfke patlamasi geçirdim kendimi durduramadim çok saygısız davrandım hareketlerde bulundum iki küçük çocuğum diğer odadan duydular onlar da korktu çok saçma harekette bulundum eşimden çok özür diledim ama çocuklarim için çok üzülüyorum zaten çalışan bir anne olduğum için onlara zaman ayiramiyorum büyük oglum anne babaya kızma dedi çok üzülüyorum keşke hiç böyle olmasaydı keşke o zamanı geri getirebilseydim özgüven eksikligim olduğu için bu anormal öfke patlamasini yaşadım muhtemelen. eşim her fırsatta iyi giyenmedigim yaşıma göre daha yaşlı gözüktüğü mu söyler durur öyle olunca kendimi güzel bulmuyorum kendime bakmıyorum zaten iki küçük çocuğum var her gün mesai yapıyorum kendime bakma fırsatım da olmuyor bu durumda eşimin diğer kadınlara karşı en ufak muhabbeti beni üzüyor.
bakimlik olmak iyi gozukmek artik parayla dogru orantili .Eşimi akşam daha önceden de gereksiz zamanlarda sürekli arayan ,daha önceden yemekte karşılaştığım eşimin muhabbetinden zevk aldığı bir kadın arkadasi aradı benim yanımdayken resmi konuştu sonra ben mutfağa geçen eşimin kahkahasıni duydum moralim bozuldu zaten kadından rahatsız oluyordum
Çok teşekkür ederim tavsiyeniz çok değerliBöyle konular okuyunca gerçekten üzülüyorum ya. Herkes özgüven için bakım/onarım tavsiyesi vermiş ama özgüven bence bu tür şeylerle kazanılan bişey değil. Konu sahibi özgüvenini zedeleyen eşin. Ben senin yerinde olsam bana yaşlı gösteriyosun diyen eşin kıçına tekmeyi basarım. Ama belli ki sen yapmayacaksın. O zaman biraz da eşinin özgüvenini zedelemeye ne dersin? Bir de lütfen kendini sev. Çoluk çocuk, hayat koşuşturmacası, kendimize bakmamızdan ziyade kendimizi sevmemizi engelliyor en başta. Dibi gelmiş saçlarla dolaşma tabiki öz bakımını ihmal etme ama öyle botokslar, dolgular, kirpikler falan gerek de yok yani. 40 yaşındayım yüzümde hiç işlem yok. Kırışığım falan da var yani çok olmasa da ben onlarla güzelim bence. Benim eşim makyaj sanatçısı ama ben maskara-ruj-allıktan başka makyaj yapmam. Uyumlu ama sade giyinmeyi severim. Özgüvenim de gayet yerinde. Süs bebekleri gibi gezmenin özgüven sağladığını düşünmüyorum. Öncelikle kendini sevmekten başla özgüvenini güçlendirmeye. O kocan olacak hödük de önce yanındaki kadınla nasıl konuşulacağını öğrensin de sonra sağda solda başkalarıyla kıkırdasın denyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?