Kıskançlık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tamamiyla anlattim. Evet cok kiskancim bjnun farkindayim bu sebeple bjnaltmis olabilirm. Peki suan ne yapmam gerek
Yani oturup çay içmenin boşanalıma kadar gitmesi normal değil ikinizde de sıkıntı var sanki. Yapmanız gereken konuşmak iletişim kurmak eşinizle boşanmak ne demek bir bardak çay yahu.

Yani oturup çay içmenin boşanalıma kadar gitmesi normal değil ikinizde de sıkıntı var sanki. Yapmanız gereken konuşmak iletişim kurmak eşinizle boşanmak ne demek bir bardak çay yahu.
Yaa disaridan bisi gordu de yanlis düşündü ise o zaman insanlara ne diyecegiz diyor.

Evet haklisiniz ama sanki suan bunjn zamani degil oncelikle bunj nasil cozebiliriz
ancak bu şekilde çözersiniz çünkü yarın yine birisiyle çay içmek zorunda kalmayacagin ne malum? bu olay boyle uzun ve saglıklı ilişki olmaz böyle devam etmez o yuzden kendinizi degistirmeye çalışın Kıskançlık çok kötü bir şey arada olur ama yerinde bir çay içtin diye bu nedir ya sanki aynı bardaktan yudumlamışsınız tepkisi almak

Benkm icinde bulunduğum toplum dedikoduyu fazlasiyle seviyor. Bu sebeple olmayan seyler de ekleyebilirler uzerine. Sorun tam olarak bu aslında
Herkes dedikoduyu sever herkesin etrafında var öyleleri ben rusyadayım birda bile dolu kaynanam pnu yapma bunu yapma diyor millet gprse rezil olcam diyor ama umrumda degil enson saçınl boyama rezil etcen bizi dedi gidip mora boyadım hiçte rezil olmadı

Yaa disaridan bisi gordu de yanlis düşündü ise o zaman insanlara ne diyecegiz diyor.
Eee sırf bu yüzden sizinle boşanmak mı istiyor?? Medeni medeni üç kişi oturup çay içmişsiniz bunun neresi yanlış anlaşılacak? O yanlış düşünen bağnazlarıda uzak tutun hayatınızdan eşinizle.

O zaman hic kimse ile muhattap olmamamiz gerek çünkü tum cevremiz böyle

O zaman hic kimse ile muhattap olmamamiz gerek çünkü tum cevremiz böyle
E sizde böylesiniz ozaman ki birbirinizi bu konuda darlıyorsunuz. Şahsen ben eş tarafından ya da sevgili tarafından böyle birşeyle itham edilsem ve ayrılmak isteseler aha kapı derim neden çünkü özsaygı güven gibi parametreler var insanın hayatında yıkılmaması gereken.

Ben boyle degilm ama cevrem boyle malesef

Mağaranızdan çıkın acil

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…