- 12 Kasım 2019
- 86
- -9
- 36
- 31
- Konu Sahibi Gizemli1007
-
Gunlerce süründürür idim. Sonrasinda affederdim çünkü o masada aldatma vs.olmadigini bilirdim ama ilk etapta cok sinirlenir idim.Sorunun cevabı sizde siz nasıl affederdiniz?
Ozaman bırakın şimdi de sahne onun o 'idim' leri gerçekleştirsinGunlerce süründürür idim. Sonrasinda affederdim çünkü o masada aldatma vs.olmadigini bilirdim ama ilk etapta cok sinirlenir idim.
Kocam bosanalim diyor.Ozaman bırakın şimdi de sahne onun o 'idim' leri gerçekleştirsin
Zamanında ne kadar bunalttıysanız bu konu da artık. Ya da tam anlatmadınız bize konuyu?Kocam bosanalim diyor.
Tamamiyla anlattim. Evet cok kiskancim bjnun farkindayim bu sebeple bjnaltmis olabilirm. Peki suan ne yapmam gerekZamanında ne kadar bunalttıysanız bu konu da artık. Ya da tam anlatmadınız bize konuyu?
Yani oturup çay içmenin boşanalıma kadar gitmesi normal değil ikinizde de sıkıntı var sanki. Yapmanız gereken konuşmak iletişim kurmak eşinizle boşanmak ne demek bir bardak çay yahu.Tamamiyla anlattim. Evet cok kiskancim bjnun farkindayim bu sebeple bjnaltmis olabilirm. Peki suan ne yapmam gerek
fikirlerinizi oturup değiştirebilirsiniz Güvenmeyi öğrenmeye başlayabilirsiniz.Tamamiyla anlattim. Evet cok kiskancim bjnun farkindayim bu sebeple bjnaltmis olabilirm. Peki suan ne yapmam gerek
Yaa disaridan bisi gordu de yanlis düşündü ise o zaman insanlara ne diyecegiz diyor.Yani oturup çay içmenin boşanalıma kadar gitmesi normal değil ikinizde de sıkıntı var sanki. Yapmanız gereken konuşmak iletişim kurmak eşinizle boşanmak ne demek bir bardak çay yahu.
burnunuzu nefess almak için kullanın bizim hayatımıza sokmak için değil diyebilirsinizYaa disaridan bisi gordu de yanlis düşündü ise o zaman insanlara ne diyecegiz diyor.
Evet haklisiniz ama sanki suan bunjn zamani degil oncelikle bunj nasil cozebilirizfikirlerinizi oturup değiştirebilirsiniz Güvenmeyi öğrenmeye başlayabilirsiniz.
ancak bu şekilde çözersiniz çünkü yarın yine birisiyle çay içmek zorunda kalmayacagin ne malum? bu olay boyle uzun ve saglıklı ilişki olmaz böyle devam etmez o yuzden kendinizi degistirmeye çalışın Kıskançlık çok kötü bir şey arada olur ama yerinde bir çay içtin diye bu nedir ya sanki aynı bardaktan yudumlamışsınız tepkisi almakEvet haklisiniz ama sanki suan bunjn zamani degil oncelikle bunj nasil cozebiliriz
Benkm icinde bulunduğum toplum dedikoduyu fazlasiyle seviyor. Bu sebeple olmayan seyler de ekleyebilirler uzerine. Sorun tam olarak bu aslındaburnunuzu nefess almak için kullanın bizim hayatımıza sokmak için değil diyebilirsiniz
Herkes dedikoduyu sever herkesin etrafında var öyleleri ben rusyadayım birda bile dolu kaynanam pnu yapma bunu yapma diyor millet gprse rezil olcam diyor ama umrumda degil enson saçınl boyama rezil etcen bizi dedi gidip mora boyadım hiçte rezil olmadıBenkm icinde bulunduğum toplum dedikoduyu fazlasiyle seviyor. Bu sebeple olmayan seyler de ekleyebilirler uzerine. Sorun tam olarak bu aslında
Eee sırf bu yüzden sizinle boşanmak mı istiyor?? Medeni medeni üç kişi oturup çay içmişsiniz bunun neresi yanlış anlaşılacak? O yanlış düşünen bağnazlarıda uzak tutun hayatınızdan eşinizle.Yaa disaridan bisi gordu de yanlis düşündü ise o zaman insanlara ne diyecegiz diyor.
O zaman hic kimse ile muhattap olmamamiz gerek çünkü tum cevremiz böyleEee sırf bu yüzden sizinle boşanmak mı istiyor?? Medeni medeni üç kişi oturup çay içmişsiniz bunun neresi yanlış anlaşılacak? O yanlış düşünen bağnazlarıda uzak tutun hayatınızdan eşinizle.
E sizde böylesiniz ozaman ki birbirinizi bu konuda darlıyorsunuz. Şahsen ben eş tarafından ya da sevgili tarafından böyle birşeyle itham edilsem ve ayrılmak isteseler aha kapı derim neden çünkü özsaygı güven gibi parametreler var insanın hayatında yıkılmaması gereken.O zaman hic kimse ile muhattap olmamamiz gerek çünkü tum cevremiz böyle
Ben boyle degilm ama cevrem boyle malesefE sizde böylesiniz ozaman ki birbirinizi bu konuda darlıyorsunuz. Şahsen ben eş tarafından ya da sevgili tarafından böyle birşeyle itham edilsem ve ayrılmak isteseler aha kapı derim neden çünkü özsaygı güven gibi parametreler var insanın hayatında yıkılmaması gereken.
Asla kabul etmeyeceğim birşeyi ben eşime yaptım diyen kim ?Ben boyle degilm ama cevrem boyle malesef
Mağaranızdan çıkın acilMerhabalar.
Ben asiri derecede kiskanc birisiyim ve bugun esim yapsa asla kabul etmeyecegim bir sey ben yaptim.
Bir kiz arkadasimla saat 21 civari sahilde yürürken bir mekanin yanindan geçiyorduk arkadasim bir tanidifini gordu ve biz o mekana girerek o kisi (erkek ) ile bir cay ictik. Ama asla aksi bir durum olmadi. Sohbete filan da çok fazla katilmadim zaten. Bunu esime anlattım bu aksam ve asla kabul etmedi. Eşim de kiskanctir ama benim gibi asiri degil normal seviyelerde.
Sizce ne yapmaliyim nasil esimle arami duzeltebilirim acil yardim
Siz gerizekalı mısınız?Ve bunu eşinizin hemen kabullenip sizi affetmesini bekliyorsunuz?
Kendine yapılmasını istemediğin şeyi başkasına yapma derler büyüklerimiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?