Kıskançlık(;

PARAMEDIK07

B.A.L.I.M
Kayıtlı Üye
21 Mart 2011
63
0
36
Antalya
[sıze=1][/sıze]
slm bitaneciklerim,siz nişanlınızı sevgilinizi kocanızı abinizin eşinden bile kıskanıyormusunuz?aralarında bişey olabileceklerini düşünüyormusunuz???

Bunu paranoya haline getirirse insan liste uzar gider.

Annesi ve kızkardeşleri hariç bütüüüün kadınları listeye eklemek lazım ki bu çok yorucu; bence hiç bulaşmamak lazım.

Şüphe insanı yer bitirir; somut birşey görüyorsanız bitirivermelisiniz, her ikisini de hayatınızdan çıkarmalısınız.

Yok ortada birşey yoksa gereksiz kıskançlığa lüzum yok.

bi keresinde ben kiz kardesleri yengeleri dahil hepsinden kiskaniyorum ucak sinekten kiskaniyorum ama caktirmadan hafif hafif ama paronayak bir düsüncelerim yok lakin bu ask-i memnu dizisinin tüm türk toplumunda kötü bir etki biraktigini düsünüyorum insan herkesten korkar oldu

kızkardeşlerinden de mi?????????

Bizim evin yakınından eşimin arkadaşı ev aldı hafta sonu sürekli arar gelmesini söyler , hafta sonları eşim bana aittir bu kıskanılır ,bu adamda nerden çıktı?

ßende kıskanıp kendimi üzmeye meraklı diilim ama,nişanlımda yakışıklı,yengemlede abimin arası çok iyi değil,o yüzden yengemde öle bişiler sezdim.misafirlerin yanında falan göğsü açık şeyler filan giyiyo ,göğüsleride kocaman sinir olmamak elde diil.birde düşünüyorumda erkeklere ne kadar güüvensekte gözüylede olsa aldatabilir bence (;

senin yenge mukaddese benziyomuş:

bu kadar kıskanclık bence hastalık..cokta yanlış .haa ama toplum artık herseyden şüphe ediyor haklı olarak.cünkü kötüye doğru kosar adım ilerliyoruz..kimse kimseye güvenmiyo millet paronayaklıkta sınır tanımıyor nereye gidiyoruz nereye varcaz merak ediyorum

Söyleyin yengenize düzgün giyinsin ,kıskançlıktan degilde rahatsız olduğunuzu belli edin bence..

yok cnm daha neler abisi şu an nişanlı ama kıskanmıyorum çünkü ben sevgilime güveniyorum öyle bi ........lik yapmaz dünyada yapacağı ne son şey olur herhalde bi tek şeyden kıskanıyorum halasının kızları çok onlardan kıskanıyorum ama tabi yarısı sevgilimden büyük ve evliler ama bekkarlar var onlarda sevgilimden bi kaç yaş küçükler sevgilim hiç bi zaman ailesinden birine o gözle bakmaz ama yinede arada kıskanmıyor değilim

kadına bağlı,orası başka burası başka oynuyorsa kıskanırım..daha ziyade kızarım..gözüm üstünde olur..kızkardeş,yiğen hariç herkezden kıskanırım..

dün otobüse bindik,karşılıklı birbirine bakan çiftli koltuklara oturduk,karşımızda iki genç kız ve karşılarındada biz göz gözeyiz..elimdede çiçek almıştı bana o var girer girmez dikkat celbettik zaten.. nişanlıma sarılıp bu benim ayaklarından nefret ederim toplum içi zaten,ama kızlara otururken nasıl bi bakış attımsa kaşlarını bile kaldırıp bizi kesemediler :)) nişanlımda anladı gülüyo nasıl korkuttun öyle kızları sen ya diye.. :)) çünkü anladım bi çiçeğe bizi bize mekik dokudu gözleri..bi bakış lazımdı :)) kıskanırım velhasıl..

Ben herkesden kıskanırım annesi babası kardeşi sülalesi arkadaşları.. çevresindeki herkesdennn
Napim elimde değil.. Nişanlım öğretti bu huyu bana onun kıskançlığı hele dillere destan...
Çok uyumlu bi çiftiz bizzz

yok cnm daha neler abisi şu an nişanlı ama kıskanmıyorum çünkü ben sevgilime güveniyorum öyle bi ........lik yapmaz dünyada yapacağı ne son şey olur herhalde bi tek şeyden kıskanıyorum halasının kızları çok onlardan kıskanıyorum ama tabi yarısı sevgilimden büyük ve evliler ama bekkarlar var onlarda sevgilimden bi kaç yaş küçükler sevgilim hiç bi zaman ailesinden birine o gözle bakmaz ama yinede arada kıskanmıyor değilim

canım söz konusu olan güven değil,bende nişanlıma güvenirim ama karşımdaki kadına güvenemiyorummm

Ya ben 'hissediyosam vardır bişeyler ' diye düşünüyorum , onun dışında etrafındaki her kızdan kıskanmıyorum tabi ki . Sizce de öyle midir hissediyosanız var mıdır bişey ? Yani sevgiliniz eşiniz için demiyorum başka bi kadının ona bakışları felan ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…