- 25 Ekim 2012
- 1.432
- 637
- 178
- Konu Sahibi MissHavisham
-
bende buna benzer durumlar yaşadım ilişkimizin başlarında (2 sene 11 ay oldu :) ) zaten yeterince kıskanç bi insanım bi de böyle şeyler olunca deliye dönüyordum tıpkı sizin gibi ama sevgilim beni onlarla muhattap etmedi (onlarla diyorum çünkü birden fazla kişi buna benzer durumlar yaşatmıştı) sevgiliniz onlara kesin ve net bi dille sizi sevdiğini eski defterleri kapattığını belirtmeli. bunu yaptıktan sonra yine mi vazgeçmediler ? o zaman en iyi çözüm zamana bırakmak zamanla sizin artık bi hayatınız olduğunu hiç bişeyin sizin aşkınıza zarar veremeyeceğini anladıklarında kendileri çekip gideceklerdir (en azından bizim böyle olmuştu) ' bunu yaptıktan sonra yine mi vazgeçmediler ? ' dedim çünkü gerçekten hayatta yüzsüz insan çok var anlamıyorlar kardeşim bi türlü...
Bu şahıslarının size ulaşmalarından bu derece rahatsızsanız;
Face kullanmayın,resimlerinize yorum yapmasınlar.
Numara değiştirin,arayamasınlar.
Eeee artık gelip kapıya dayanırlarsa da onlar adına bir psikiyatristen randevu alın derim.
Kendinize öfkelenmeyi bir kenara bırakın
Sizin değil ; Birlikte olduğunuz adamın yapması gereken çoooooooook şey var
Kızlarında size gelip; açık açık ''nolur izin verin,son bir kez konuşalım'' demesini de anlayamadım doğrusu..
Sinir bozucu !
Hangi cesaretle,hangi yüzle karşınıza çıkıyorlar (mesaj atıyorlar) terbiyesizliktir bu ! Aşk derler birde bunun adına aman !
Tabi bu davranışın adına üstü kapalı bir şekilde''aşk'' demek istiyorum ,anlayan anladı
İşte ne yazık ki sanırım ben hayatta karşılaşabileceğim en yüzsüz insanlarla karşı karşıya geldim dediğiniz gibi. Çünkü biz evlilik hazırlığı yapıyoruz, artık bari bu süreçte rahat bırak dediğimiz insandan " e peki sen evleneceğin adamın benimle ...da ...da birlikte olduğunu, ..... yaptığını biliyo musun?" diye cevap geldi...
Numaramızı değiştirdik, neredeyse tüm sosyal iletişim araçlarımızı yeniledik fakat yine de aynen de son cümlenizde söylediğiniz gibi yeri geldi kapıya dayanarak, arkadaşlarını yollayarak, uzaktan takip ederek, izleyerek devam etti tacizler. Artık taciz diyorum çünkü bu davranışların başka bi adı yok.
Gerçekten çok ama çok sinir bozucu. Ve ben artık inanın ki kontrolümü kaybettim. İşte bu noktada kendime öfkeleniyorum. En basiti bugün, birkaç fotoğraf gördüğümde beni görmeliydiniz. Kendimi tanıyamadım. İlkel bi hayvana dönüştüm adeta. İşte o zaman dedim ki artık bitti, şu noktada ben artık ben değilim. Ama işin kötü tarafı, beni sakinleştirebilecek, bu hayvani, ilkel tavırların yerini tutabilecek alternatif bi tavır da bırakın sergilemeyi, düşünemiyorum bile. Sadece yakıp yıkmak geliyo içimden.
Sanırım evlilik hayalleri ile ve hatta planları ile ''aşk'' adı altındafazlaca şey yaşamışlar ve bu ayrılık en az sizin kadar onlarıda lustrallik yapmış.
İşte ne yazık ki sanırım ben hayatta karşılaşabileceğim en yüzsüz insanlarla karşı karşıya geldim dediğiniz gibi. Çünkü biz evlilik hazırlığı yapıyoruz, artık bari bu süreçte rahat bırak dediğimiz insandan " e peki sen evleneceğin adamın benimle ...da ...da birlikte olduğunu, ..... yaptığını biliyo musun?" diye cevap geldi...
Numaramızı değiştirdik, neredeyse tüm sosyal iletişim araçlarımızı yeniledik fakat yine de aynen de son cümlenizde söylediğiniz gibi yeri geldi kapıya dayanarak, arkadaşlarını yollayarak, uzaktan takip ederek, izleyerek devam etti tacizler. Artık taciz diyorum çünkü bu davranışların başka bi adı yok.
Sizde de hata var ,yok değil
Bir erkeğin geçmişini bu denli didiklediğinizde kendinizin kötü olacağını biliyorsunuz . Haksız mıyım ?
O resimleri görmektense,hiç bilmemeyi görmemeyi tercih etseydiniz keşke
Erkek arkadaşınıza diyecek bir şey yok zaten !
Anlaşılan önceki ilişkilerine tam anlamıyla ''bitti'' diyememiş . Baksanıza kızlar bir cesaretle bi ümitle gelip konuşma çabası içindeler
Ayıp Abicim ! Ayıp !
Yazarken sinirleniyorum
Sosyal paylaşım sitelerinden uzak durun,işiniz mi yok
Erkek arkadaşımla üç buçuk aydır birlikteyiz. Kendi aramızda bir problemimiz yok, çok iyi anlaşıyoruz, ortak noktamız çok fazla olduğu için birlikte vakit geçirmek de gerçekten çok keyifli. Ancak beni sürekli olarak mutsuzluğa iten bir mesele var ki o da erkek arkadaşımın eski sevgililerinin sürekli olarak bir yerden çıkıp ona ulaşmaya çalışmaları. İnanır mısınız, aralarında bana facebooktan mesaj atıp, nolur izin ver de son bi kez onunla başbaşa görüşelim ben onu hala çok seviyorum diyen bile oldu... Biliyorum ki 26 yaşında bi erkeğin eski sevgilileri elbette olmuştur, ben de sütten çıkma ak kaşık değilim ama, artık nasıl başedeceğimi bilmiyorum bu durumla..
Bir kaç aydır konuyla bağımsız sebeplerden ötürü psikolojik tedavi görüyorum ve doktorumun söylediğine göre major bir depresyondaymışım, bunun için Lustral kullanıyordum ancak bi süre önce azalta azalta bıraktım. Belki onun da etkisiyle daha çok sıkıntı yaratıyor bana şuanda bu mevzular bilmiyorum ama inanın bıktım. Aşık olduğum adamın eski sevgilileriyle sürekli karşılaşmaktan, onların ağzından sevgilime ilan-ı aşk edilmesini görmekten bıktım.. Bugün bi şekilde sevgilimin bir eski sevgilisiyle mutlu mesut çekilmiş fotoğraflarına denk geldim ki bu da bana son darbe oldu. Resmen çıldırdım. Erkek arkadaşıma saldırdım, bağırdım çağırdım. Ama ağlamadım. Hani öyle bi nokta olur ki artık üzülmeyi, kızmayı, kırgınlığı, öfkeyi ve isyanı öyle bir derecede yaşarsınız ki gözünüzden o yaşlar akamaz olur ya, işte aynen öyle oldu. Gözyaşlarım donup kaldı. O kadar öfke doluyum ki, bundan nasıl kurtulacağımı bilmiyorum. Bu öfkem yalnızca o eski sevgilisi olacak kızlara değil, aynı zamanda erkek arkadaşıma da kızıyorum.. Hatta en çok ona kızıyorum.. Sanki kendime memleketin yarısından fazlasıyla birlikte olmuş bi adam bulmuşum gibi hissediyorum.. Biliyorum, şuanda hareketlerinde güvensizliğe kapılmamı gerektirecek hiçbirşey yok, çok da güveniyorum ama bu güvensizlik değil, bu gerçekten "kıskançlık" denen şey.. Kaldıramıyorum..
Buraya yazmam hiçbir şeyi değiştirmeyecek, yine ben böyle şeylerle karşı karşıya gelip üzülücem çok iyi biliyorum ama mutlaka kendimi anlatmam gerekliydi.. Anlayan olsun, ya da olmasın...
Bizim de ilişkimizin başlarında böyle bir kız vardı.
Mail ile başladı sevgilim onları uygun bir dille cevapladı. daha sonra hasta oldu, beyninde ur varmış vs. Ben o kadar üzülmüştüm ki hastaneye ziyarete gitmesini bile istemiştim sevgilimden. çünkü kız ameliyattan çıkar mıyım çıkmaz mıyım belli değil demişti, hani ölüm döşeğindeki bir hastaya moral olsun gibi düşünmüştüm. meğer numaraymışbu hasta numarasını bir süre devam ettirdi. o dönem çok canımı sıktı gerçekten bir insan neden bu kadar küçülür anlamam.neyse sonra sevgili buldu da kendine yakamızdan düştü. bu insanlar da en geç yeni bir sevgili bulduklarında yakanızdan düşeceklerdir
pardon da senin sevgilin onlara karşı yollarını kapatmıo demek kı oyle şey mı olur kırsın hattını kapatsın sanaldaki hesaplarını bakalım kım ulaşabılıo ona... o hep acık kapı bırakmıs eskılerıne kusura bakma ama bu boyle. .. sende onun ıcın lustral falan kullanma ben de kullandım zamanında bıraktgm an aglama krızlerm ve basagrım tuttu ınsanı hasta edıo o ılac tamam kullandgn zaman ot gıbı oluosn vurdumduymaz falan ama bıraknca cok kötü sonuclar doguruyo... ne gerek varr herkese de cok baglanmamak lazm ıste kendını hasta etcek derecede sevmemek lazım birgün gidecegini bilerrek yaşamak lazm..
Sayı konusunda mübalağa ettiğim gayet açık bence. Belki bu şımarık bir kızın şımarıkça isyanı gibi görünebilir ama durum gerçekten çok sinir bozucu. Buraya yazma sebebim de ne ilgi çekmek, ne benim on numara bi sevgilim var bakın herkes peşinde (!) diye hava atmak, ne de kendimi acındırmak. Sadece paylaşmam gerekliydi.. Çünkü içime attıkça boğulacak gibi oluyorum.
eğer bu kadar zorluyorsa sizi taciz ettiği için savcılığa gidebilirsiniz sanırım.
hastalıklı bir kişilik belli ki. hayır gidip saçını başını yolsan da vazgeçmeyeceğe benziyor
belli ki bu durumdan fazlasıyla sıkılmışsınız her seven kadının hissedeceği gibi.
sevgilinizin duruma müdahale tarzından az çok bahsetmişsiniz .
sevdiğiniz adamı karşınıza alıp bu durumun sizde ne kadar baskı yarattığını en ince detayına kadar anlatıp,
bu sorunu kesin bi şekilde çözmesini istemelisiniz.
büyük ihtimalle denemişsinizdir ama,daha açık konuşmak belki faydalı olur.
ne psikopat insanlar var benimde basıma cok geldi o yuzden cok iyi anlıyorum o psikoloji cok farklı insanın hepsini bogazlıyası geliyor bu kdr mı haysiyetsiz olur bir insan diye dusunuyorum hep eski sevgilin bitmis gitmis baktınki kız arkadası var otede dur bozma kimsenin arasını bana yapılsa ne dusunurum diye kafayı calıstır az ama yok nerde o beyin bazılarında..bunlarla ugrasmanın en guzel yolu sessiz kalmak muattap olmamak engelleyip ulasmamalarını saglamaya calısmak en sonunda bıkıp keserler heralde bu davranısları cunku ne kadar konusur muattap olursanız o kdr can sıkıcı oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?