Kıskanclık !

oneyou

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2008
249
2
96
47
İstanbul
sevgılısı nısanlısı eşi asırı derecede (hastalık derecesınde ) kıskanc olan bayanlar bu duruma nasıl bı cozum buldunuz veya bulabıldınızmı yardımlarınıza ıhtıyacım var !

bunu bi çözümü olduğunu düşünmüyorum ya öyle kabul ediceksiniz ya ayrılıcaksınız

hastalık derecesındemı peki bende kıskanctım ama nısanlım artık benım kısknclıgımı fazlasıyla bastrıyor

yaa şöyle söyleyeyim eşim benim evi yerleştirirken evlenmeden önce kızkardeşi ile uzanmış daha benim bile yatmadığım yatağa sohbet ediyolardı, bu sarılmış o da göğsüne yatmıştı çılgına dönmüştüm . en basitinden tv de bi klip izlesin veya kadın bi sanatçı dinlesin çok kıskanıyorum. dışarıda keza öyle.ora gitme onu yapma bunu yapma gibisinden çok ta hastalık gibi değil ama normalde değil

Son düzenleme:

hmm eşin bu duruma nasıl bı tepkı gosterıyor pekı bıde bısey daha senın kıskanclıgın gunden gune azalıyormu yoksa cogalıyormu bıraz sacma oldu ama nısanlım gunden gune dahada kıskanc olmaya devam edıyo anlam veremıyorum ondan sordum ?

sevgılısı nısanlısı eşi asırı derecede (hastalık derecesınde ) kıskanc olan bayanlar bu duruma nasıl bı cozum buldunuz veya bulabıldınızmı yardımlarınıza ıhtıyacım var !

kıskançlıktan öte farklı bi sahiplenme var. bana karşı çıktığı şunu yapma bunu yapmna dediği şeylerti hep geç anlıyorum :) sıkma beni vs tepki veriyorum ve ne diyrsa örnek veriyor ve evet sonradan haklı olduğunu görüyorum.
örn. bana tayt giymeni istemiyorum dedi niye dedim vs. bigün dışarda tayt giymiş kıza milletin nasıl baktığını gösterdi sustum kaldım
bazen kavga bazen anlayış vs beni kandırıyor ..
ve seni kıskandığundan böyleyim diyor.

Son düzenleme:

anladım canım hiçte saçma olmadı . benim ki daha önce daha çoktu . bu aralar belli olmuyor bazen çok kıskanıyorum bazen kıskanmamış gibi yapmak istiyorum bunu ona sölemeden rahat edemiyorum sölüyorum o da kızıyor tabi saçmalama falan diyor. hatta bi ara eltimden kıskanmıştım düşünsene evlilik teklif edecek yemeğe çıktık o kadar hazırlık var eltimle kaynım da gelmişti çıldırmıştım ama sadece 2 aylık nişanlı olduğumuz için bişi diyememiştim . ondan sonra o eltime karşı bi gıcıklık olmuştu içimde eşim onunle konuştukça adı bile geçtiğinde çıldırıyodum hatta bunun yüzünden görümcemin düğünnde kavga etmiştik . sen benim yanıma gelmiyon onun yanında oturuyon die.

hmm bu sanırım normal bı kıskanclık bu nu bende anlıyabılırım zaten hayatımdan fazlasıyla tavız verdım ve onu dınledım bende kısknc bı ınsan oldgum ıcın ılk baslarda cokta abes gelmemıstı ama sonra bı baktım kı bız nereye gelmısız dedım kendı kendıme bazı seylerı kabul atmeye basladıkca ardı arkası kesılmemıs ısteklerın bende hep uymusum sende bu duruma dusme sana dogru gelmeyen bıseyı sırf onu kırmamak ıcın kabullenme yoksa bı gun doktra bıle gıttgınde erkekmıydı ne dedı ne konustunuz dıe pesınde dolasan bu yuzden senınle kavga eden bıryle olmak zorunda kalabılrsın yanlıs anlma o kadar acı bıseykı tanımadıgım bı ınsanın bıle bunu yasamasını ıstemem bu yuzden kendımce uyarmak ıstedım bıraz dagınık oldu ama umarım anlarsın benı.

canım bu kıskanclık ılıskıyı fazlasıyla yıpratıyor dedgım bnde cok kısknc bı ınsandım ama onun kıskanclıgı bnı fazlasyla bastrdı ve bıktırdı o anlarda ıcımdekı sevgı sankı yok oluyo ona karsı hıcbısy hıssedemıyrm cnku kısknclık sdce ona bktın bunu yptn demekle kalmıyor bı zaman snra tartsmalar dahada buyuk oluyor arksndan kfrler hakartler gelıyor ve ınsanı ılskden gercekten sogutyor yanı bn bunları yasıyorum suanda sende bnce bıraz kndnı frenlemeye clıs kısknsan bıle bunu ona bellı etme dusun kafanda tart bazı sylerı ondan snra haklı oldugu dsnuosan ona yansıt bna kalırsa

evet işte ben hayatımdaki erkeklerden böyle görmedim,
örn babamdan abimden erkek kardeşimden vs.
hani hep örnek aldığım erkekler ile nişanlım tam zıt.
bazen afedersin b.... çıkarıyor ama haklıda.
bana işte erkeklerle samimi olma vs yapıo kıskançlıktan sonra tepki veriyorum oha vs diye ..
ama bende aynısını ona yapıyorum. mesala oturacağımız evin altında ünv öğrencileri var kızlar. 6-7 kız diyorum slm verme sakın muhabebt etme.
aslında herkesin içinde bu tür kıskançlıklar var

ya tabıkı bu tur kıskanclıklar her zaman oluyor bunlar bana o kadar normal gelıyokı suanda. benım durumum balkona cıkma (evımzın karsısnda ısyerı oldugu ıcın ) yabncı bı numra arasa acma (evı sureklı otel dıe yanlıs aradıklrı ıcın ) arkdslrınla knusma msjlasma (cevrelernde cok erkek oldugu ıcınmış |bunu bırazda olsa astık artık ) su yoldan gıtme ( o tarafda serserıler oldugu ıcın ) gıttgın doktor kadın olsun ( doktrlara gvenmıyomus muayne ederkn bı yerlerıme doknurlarmıs ) ve bırsuru sey ve hakaretlrler aslında onunla olmam ıcın tek sebep bunlara ragmen onu hala sevıyo olmam ve calısmıyorum evden cıkmıyorum sosyal hytım sıfır ve ben bu durumdan artık nasıl kurtulucgmı bılmıyorum en son babam nısanı atıcgını soledı bu durum devm edevm ederse belkı duzelır dıe umut edıyorum yoksa sonumuz kotu :S

ya öylede zor tabi ki .allah yardımcın olsun sabır versin sana .

tabi canım o kadar değilim artık ufak tefek şeyler benim ki . ama senin nişanlın abartmış yani ne o öyle küfürler falan . severek mi oldu sizin ...?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…