Kıskanclık !

benim nişanlımda aynısı abartılı boyutlarda hemde.
ama bir çözüm bulamadık ne yazık ki

örenek verebılırmısın ben nısanlımın bu konuda turunun son ornegı oldugunu dusunuyorum da baska bırının bu kadar kısknc olcgnı sanmıyo gıbıyım senın nısanlın ne gıbı seylerı kıskanıyor ? hakaret varmı tartsmalrınızda. bız yanyanayken hıcbı sorunumuz o kadar ıyıyızkı kavga eden tartısan bırbrne hakaret edenler bız deılız sankı o yuzden bıan once evlenmek ıstyorum ama bıyandanda evlendıkten sonra dahamı kotu olur acaba dusunmedende edemıyorum kayınvldem evlenınce duzelır kızım bunun babsda boleydı ama sonrdan duzledı falan dedı umut fakırın ekmegı derler ya bndekıde o hesp umut edıyorum ıste ama cok zor :S

inşallah düzelir canım sıkma canını.peki nişanlın daha önce böyle değilmiydi sonradan mı oldu :?

tabi canım o kadar değilim artık ufak tefek şeyler benim ki . ama senin nişanlın abartmış yani ne o öyle küfürler falan . severek mi oldu sizin ...?

fazlasıyla canım ılk zamanlr ben bundan nfret edıyordum o yuzden buna yapmadıgm dmedgım kalmdı 3 sene ye yakın pesımden kostu dha snra ne olduysa bn buna asık oldum ıste sımdı o yıne gıderım yıne baska erkek arkdslrım olur yıne benı ıstemz dıemıdır nedır boyle davranıyor.S

yani kıskançlığı sonradan oldu . ben bunu anladım . peki ne oldu da kıskançlık oldu ? belki de sen kıskançlık yaptığın için misilleme yapıyor sana anla bakalım nasıl oluyor der gibi

benim erkek arkadaşımda çok kıskanç. doktoruma kuaförüme gittiğim marketteki kasiyere bile takar bazen. ama hakaret etmez sadece kızmı erkekmi der. bende sanane erkekse noolcak derim. kız olanı yokmu der hemen. işe servisle gidip geliyorum. servise bindiğimdede hemen arar yanına kim oturdu kızmı erkekmi der. aslında birşey yapacağından değil ama bu soruları bile beni çok deli eder. ilk başlarda hiç böyle değildi ama zamanla daha doğrusu ben taviz verdikçe hep dozunu artırdı. ama bakalım hayırlısı şuanda zaten farklı sebeplerden dolayı görüşmüyoruz. ama hakaret küfür vs yok okadar incitmez.... saniyede 20 soru sorar .))
he birde kıskançlığını asla kabul etmez. ben etrafa güvenmiyorum der herzaman. asla kıskanç değilmiş o ..)

Son düzenleme:

aynenn ya aynen :)
yanına kim oturdu iş yerinde konusurken mesela o arkadan gelen erkek sesi kimin
o kuaförde cok erkek var gitme birdaha hep aynı bişey yapacagından değil ama o sorular beni geriyor e hooop kavga

aynenn ya aynen :)
yanına kim oturdu iş yerinde konusurken mesela o arkadan gelen erkek sesi kimin
o kuaförde cok erkek var gitme birdaha hep aynı bişey yapacagından değil ama o sorular beni geriyor e hooop kavga

ya evet bak onu yazmayı unutmuşum. işyerinde konuşurken bi erkek sesi duyuyor aslında çocuğun konuşması bana değil oda biliyor ama hemen o arkadan gelen erkek sesi kim diyor bende söylemiyorum buradan biri işte diyorum. . kesinlikle birşey yapacağından değil ama soruları beni çokkkkkkkk gerer bazen..:)

Son düzenleme:

ama ben evlenince son bulacagını düşünmüyorum nedense

ama ben evlenince son bulacagını düşünmüyorum nedense

ya çok çıldırtıcı boyutta değilse seviyorsanda çekersin. ama ben evlenince aynı evin içinde yaşamaya başladığımızda düzeleceğinden eminim.şuanda beraber olmadığımız için kafasında kuruyor olabilir birşeyler onlarda canını sıkıyor oda bana çatıyor.. ama beraber yaşamaya başladığımızda kurmaya fırsatı olmayacak.. burcu neydi seninkinin.

terazi
üstelik ikimizde teraziyiz yani
ikimizde karsıdan bekşyoruz falan bazı seyleri

bnde ole umıt edıyorum yanı evlanınce sorun umuzun bıraz olsa cozulecegıne ve daha sonra hayat sartları nedenı ıle yavas yavas yok olucgnı dsnuyorm umrmda ole olur

bnde ole umıt edıyorum yanı evlanınce sorun umuzun bıraz olsa cozulecegıne ve daha sonra hayat sartları nedenı ıle yavas yavas yok olucgnı dsnuyorm umrmda ole olur

inşallah öyle olur canım ama hakret ve küfür etmesine izin verme bence. direk sanamı küfür ediyor yoksa havayamı. mesela benıms evdiğimde küfür eder ki ben buna çokkkkkkkkkk kızar tepki gösteririm ama bana değil. yerdeki taşa ağaca binaya bilmemne. sinirlenince öyle küfür eder malesef.

birde arkadaşlarınla biryere gitmek istediğinde falan engelliyormu

evet canım engellıyo arkdslrımın cevresınde erkek olmasından dolayı gorusmemı ıstemıyor. banada ettıgı oluyo sonra pısman olup ozur dılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…