Kıskanclık !

evet canım engellıyo arkdslrımın cevresınde erkek olmasından dolayı gorusmemı ıstemıyor. banada ettıgı oluyo sonra pısman olup ozur dılıyor

ama erkekte varsa benimkide çok istemiyor . kızkıza olacağımız zaman sorun etmez. canım küfür etmesi sana özellikle çok yanlış umarım düzelir ama tavrını koy sana küfür etmesine izin verme asla. hadi kıskançlık vs evlenince gider biraz azalır diyorz ama saygısızlık evlenınce düzelcek birşeymi bilemiyorum dikkatli ol iyi düşün

öle yapıyorum canım zaten bakalım kıskandıgı zaman kendınden gecıyo snırlerne hakım olamaıyo ozamnlarda kfr oluo yanı kısknclık ortadan kalksa kfr edıcek bıseyıde olmuycak acıkcası tabı bu onun haklı oldugunu soluyrm anlamına gelmesın her kfr ettgnde fazlsyla tepkı gstrıyorm bklım ınsllah duzlır kuruluruz bu kısknclıktan

bence kıskanlık herkesde vardır ama asırı olmamalı bence çünkü ozman aranızda olan güveni bitirsiniz ve birbirinize yalan söylemeye baslarsınız yalan söylersenir aranızdaki saygı biter ve daha sonra sevgide tabi yernde kıskanclıkm olmalı bence güven olmalı ozman hiç bir sorununuz olmaz ve birbirinize yalan söylemezsiniz o zamanda şüpheye düşüp aman smdi bu bana kızar en iyi söylememeyeyimdeyip kendinizi ve karsınızdakini kandırırsınız

Kıskançlık normal bir duygu ama her şeyin fazlasının zarar olması gibi bunun da aşırısı zararlı. Özellikle her türlü ikili ilişkileri zedeliyor malesef. Ben sırf bu yüzden ilişkimi bitirdim çünkü dayanamamıştım, ona haber vermeden dışarı çıkmamı bile istemiyordu. Tabi o yapınca ben de yaptım ve yıprandık boş yere. En güzel şey güven!!

bakalım bızım sonumuz ne olacak.hayırlısı olsun inşallah.

Benim eskiden başımda böyle biri vardı yıllarca düzeltmeye çalıştım ama daha da kötü oldu.
Ben de ayrıldım.

Herşeyin aşırısı zarar

Herkes kıskanır sevdiğini ama kısıtlamaya girmemeli bu bencee

Bir süre sonra insan yoruluyor
:26:

Benim eskiden başımda böyle biri vardı yıllarca düzeltmeye çalıştım ama daha da kötü oldu.
Ben de ayrıldım.

aslında ayrılmak tek cozum galıba ama benım buna cesaretım yok henuz ama yavas yavas o raddeye gelıyorum bende sennde dedgın gıbı duzeltmeye calıstıkca dahada kotuye gdıyor cunku

sevgılısı nısanlısı eşi asırı derecede (hastalık derecesınde ) kıskanc olan bayanlar bu duruma nasıl bı cozum buldunuz veya bulabıldınızmı yardımlarınıza ıhtıyacım var !

Benim eşim çok kıskanç akrep burcudur bunun çözümünün zaman olduğunu düşünüyorum yeni evli iken hiç bir yere götürmezdi otobüs kesinlikle yasakti şimdi yemeye avm götürüyor ama yüzü hep beş karıştır ve sürekli başını yerden kaldırma diye ikaz eder mazallah yüzümü görürler otobüse de zaten kv annem gibi şahıslar varsa izin verir ve ayrıca 17 yaşında ki kaynım dışında hiç bir erkek akrabası ile görüştürmez bir görüncem var ve kocasını sadece foto da görmüşum kv gile gittik mi ayrı odalarda otururuz kendi dayılariyla bile görüştürmez böyle psikopat görüşlü kıskançlık sınırını aşmış bir kocam var

aynı seylerı bende yasıyorm cok kotu durumdayım eşin nereli acaba ? ve hep bolemıydı evlendıkten sonramı boyle oldu ?

aynı seylerı bende yasıyorm cok kotu durumdayım eşin nereli acaba ? ve hep bolemıydı evlendıkten sonramı boyle oldu ?

Eşim antepli 2 yılı aşkın evliyiz hep böyleydi bir yerlere tek gitmek konusunda kızım büyüdüğünde izin verir diye düşünüyorum ama akrabalardan kaçırmak ömür boyu sürer:)

şoktayımmm peki nasıl yaşıyosunuz böyle rahatsız değilmisiniz bu durumdan hapis gibisiniz :26::26:

şoktayımmm peki nasıl yaşıyosunuz böyle rahatsız değilmisiniz bu durumdan hapis gibisiniz :26::26:

Aynen öyle canım hapis hayatı yaşıyorum arkadaşlarıma gidemem onlar gelir annenlere haftada 1 den fazla gidemem evli olmadan eniştemler ile görüşüyordum ama artık evleneli bir kere bile görmedim abim dediğim amcam oğulları ile aynı odada oturamam yine iyi biraz düzeldi eskiden balkonumuz siyah camla kaplı olduğu halde çıkarmaz kendisi yıkar çamaşır serer di şimdi izin veriyor kv ile aynı apt oturduğum halde telefon açardim yukarı çıkacam diye şimdi söylemeden çıka biliyorum ne şanslıyım demi:) :) :)

tartısmalrınız oluyor mu tartısdıgınzda hakret edıyormu pekı ?

Onu böyle kabul ettiğim için olmuyo

HMM. mesela bnm nısanlımda hastalık dercesnde kısknc en son saglık ocgna kan vermye gttım yok doktrla knustunmu yok ne knustun vs gıbı seylerdendı aslında kendıde gelıcektı ama gelemedı ıslerınden dolayı yoksa zten yanlız gondermezdıde neyse ıste ben bunlrı kaldramıyrm artk ve tartısyrz fazlasyla mesela sen kafanı kaldrdıgında nıe kldrıosun kafanı dedıgnde sn susuyrmusun o yuzdenmı tartsmıyrsunuz ?

gibisi fazla canım resmen hapıs hayatı bnde ona yakın syler yasıyorum o kadar abartı olmasada belkı benımkıde evlendıkten sonra ole olur ama ben o kdarını kabullenemem smdı dıyceksın bu kadarını nıe kabullenıyorsun umud ıste duzelr belkı dıe sende kendnı kandrıyrsun ben dıyım umud edıyrum.

consent üzüldüm adına :26: hayat kısa yav evde hapissin resmen ama sende kabul etmişsin nediyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…