- 15 Ocak 2014
- 5.992
- 5.203
- 398
bişey sorcam senin eşinin senin ailene tavrı nasıl çok merak ettim..
bişey sorcam senin eşinin senin ailene tavrı nasıl çok merak ettim..
Canim demete sordun ama demetle bende ayni durumda oldugum icin cevap vereyim..
Benim ailemi pek sever arasi cok iyi.
karsılıklı olarak çok iyi anlasıyorlar ve bende bu duruma çok özeniyorum keşke bende öyle olabilseydim... çünkü annemle babam hala nişanı yapamadıkları için çok üzülüyorlar nişanlım her gelişinde babam arabanın anahtarını verir otelde kalmasına izin vermez çok seviyorlar nişanlımı nişanlımda karşılığında çok saygılıdır aileme karşı erkek kardeşimle benden daha iyi anlaşır ortak yönleri spor ikiside kendini kaybediyor o konuda beni unutuyorlar :) ama evlendikten sonra durum ne olur onu bilmiyorum :/
bu kadar kader ortaklığı olabilir ya biz aynı kişimiyiz yoksa :):)
sen ve nişanlın elinizden geldiğince güzelce yapın düğününüzü derneğinizi sonrasında minnetin olmaz en azından laflarını verir oturtursun yapacak başka bişey yok yani, yapmıyo etmiyo ne diyebilirsin ki
ohh ne güzel dilerim hep böyle gider çok şanslısınız bırakın onu bunu en büyük şansınız bu bence ...
ne güzel geldi konuşmak heleki öyle bi zamanda ..
ne zamn bir sıkıntın olursa bir mesajın yeter canım her zaman dinlerim
Nişanı kız tarafı yapar. Ha tamam ailenizin durumu yoktur yapamaz o ayrı., ama tutup da neden arsalarini arabalarını satip da bize nişan yapmadilar denmez. Nasil boyle birşey diyebiliyorsunuz., onlara güvenip mi, evleniyorsunuz. Madem evlenme kararı aldiniz sorumluluklarida, sizi baglar., onlar da madem kızın ailesi ev almış, onu ödüyor hadi evi satsinda, artan para ile nisan yapsin dese. Eminim hiç hoşunuza gitmez. Sizin istediğiniz de bunun gibi birşey. Ve tekrar söylüyorum nişan i, kız tarafı yapar. Yapamayacaksa da evde yapilir, olur biter.
ahh canm benim ya zaten şu an çok efkarlıyım ama özel mesaj atılabiliyor mu ekledim seni ama
erkeğin ailesinin hiçbişeye karısmamasına cok kızdım
eşine sımsıkı sarıl,ikiniz herseyin üstesinden gelirsiniz tatlım.mutluluklar
canm burdan yazayım dedim 5 dk 1 atıyo diyodu valla benim ailem içlerine almaya hemen hazır ama tabi onlarda artık farkınldalar aradıklarında flan artık böyle uzak uzak çekinerek rahatsız ettik diyerek konuşuyorlar çok canm yanıyo anlatamam sana..
ayyy kıyamm cnm ya eşinle sakince oturup konuşsan ailenin çok üzüldüğünü onunda baba olacağını empati kurması gerektiğini söylesen bir etkisi olur mu
çok çook konuştuk hatta şu an hamileyim baba da olacak yani ailemi çok özledim ama gitmek istemiyorum inan onların yanına mutsuz olucam üzülücem diye sürekli arada yalan atıcam diye bla bla bla..
canım benim o zaman böyle kabullenmek zorundasın bunlari denediysen yapacak birşey yok.. ama bunun altında yatan bir neden olmalı yani neden sevemedi neden konusşmak istemiyor mutlaka bir nedeni var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?