kıskançlık

bişey sorcam senin eşinin senin ailene tavrı nasıl çok merak ettim..

karsılıklı olarak çok iyi anlasıyorlar ve bende bu duruma çok özeniyorum keşke bende öyle olabilseydim... çünkü annemle babam hala nişanı yapamadıkları için çok üzülüyorlar nişanlım her gelişinde babam arabanın anahtarını verir otelde kalmasına izin vermez çok seviyorlar nişanlımı nişanlımda karşılığında çok saygılıdır aileme karşı erkek kardeşimle benden daha iyi anlaşır ortak yönleri spor ikiside kendini kaybediyor o konuda beni unutuyorlar :) ama evlendikten sonra durum ne olur onu bilmiyorum :/

ohh ne güzel dilerim hep böyle gider çok şanslısınız bırakın onu bunu en büyük şansınız bu bence ...

doğru elden birşey gelmiyor gerçekten insanların karakterleri çevreleriyle alakalı sanırım çünkü nişanlımın amcasının oğluda yeni evli onlarında duurmları çok iyi ve amcası düğün yapmadı taktıkları altınlarıda düğünden sonra gelinle kavga ederek aldılar.. şu anda nişanlımın amcasının oğlu ailesiyle görüşmüyor

Nişanı kız tarafı yapar. Ha tamam ailenizin durumu yoktur yapamaz o ayrı., ama tutup da neden arsalarini arabalarını satip da bize nişan yapmadilar denmez. Nasil boyle birşey diyebiliyorsunuz., onlara güvenip mi, evleniyorsunuz. Madem evlenme kararı aldiniz sorumluluklarida, sizi baglar., onlar da madem kızın ailesi ev almış, onu ödüyor hadi evi satsinda, artan para ile nisan yapsin dese. Eminim hiç hoşunuza gitmez. Sizin istediğiniz de bunun gibi birşey. Ve tekrar söylüyorum nişan i, kız tarafı yapar. Yapamayacaksa da evde yapilir, olur biter.

Bizim nişanımız evde oldu istediler yüzük taktık tamam zaten uzun yıllardır birlikteydik oyüzden nerde olduğu nasıl olduğu pekde önemli değil di doğal olarak. düğünümüzde de çok kişı yoktu ama hiçte umrumda değil ben sevdiğim adamla evlenmişim sonunda napayım nasıl olmuş olmamış

o açıdan hiç bakmamıştım evet haklı olabilirsiniz hiç hoşuma gitmezdi..

ahh canm benim ya zaten şu an çok efkarlıyım ama özel mesaj atılabiliyor mu ekledim seni ama

canm burdan yazayım dedim 5 dk 1 atıyo diyodu valla benim ailem içlerine almaya hemen hazır ama tabi onlarda artık farkınldalar aradıklarında flan artık böyle uzak uzak çekinerek rahatsız ettik diyerek konuşuyorlar çok canm yanıyo anlatamam sana..

erkeğin ailesinin hiçbişeye karısmamasına cok kızdım
eşine sımsıkı sarıl,ikiniz herseyin üstesinden gelirsiniz tatlım.mutluluklar

Şimdi öncelikle kız tarafı yeni ev aldıysa erkek tarafı da yeni arsa almış. Ha o zaman neden hemen isteme olayına girştiler derseniz konu sahibinin babasının kulağına gitmesin diye apar topar isteme olmuş. Bir nevi nişanın apar topar olması konu sahibi için yapılan bir durum. İkisi de çalışan bir çift varsa masrafları bölüşmemeleri için bir sebep göremiyorum. Tamam erkek tarafı bir söz vermiş biz yaparız diye. Bundan kasıt her şeyi biz yaparız mıydı? Ya da oğlum malum biz de yeni arsa aldık sen nişanı yap mı demek istediler. Belki önce söz olsun nişan daha sonra olur diye düşündüler. Yani istemede biz yaparız sözünden sonra nişana kadar geçen sürede neler yaşandı bilmiyoruz. Benim sadece bir kızkardeşim var. Yani hayatım boyunca hiç erkek tarafı olmayacağım. Savunmam sadece empati yapmaktan kaynaklanan bir durum. Bir insan düğün ya da nişan ile ilgili bir mevzuya çok önem veriyorsa bu alanda yapılan harcamalara da ortak olur.

ayyy kıyamm cnm ya eşinle sakince oturup konuşsan ailenin çok üzüldüğünü onunda baba olacağını empati kurması gerektiğini söylesen bir etkisi olur mu

haksızlık tabiki adam kimseye el açtırmamış nişanı kız tarafı yapar banane bile dememiş . Destek olun lütfen yapmayın yazık günah bu devirde böle sorumluluk sahibi adam bulmak çok zor .

ayyy kıyamm cnm ya eşinle sakince oturup konuşsan ailenin çok üzüldüğünü onunda baba olacağını empati kurması gerektiğini söylesen bir etkisi olur mu

çok çook konuştuk hatta şu an hamileyim baba da olacak yani ailemi çok özledim ama gitmek istemiyorum inan onların yanına mutsuz olucam üzülücem diye sürekli arada yalan atıcam diye bla bla bla..

çok çook konuştuk hatta şu an hamileyim baba da olacak yani ailemi çok özledim ama gitmek istemiyorum inan onların yanına mutsuz olucam üzülücem diye sürekli arada yalan atıcam diye bla bla bla..

canım benim o zaman böyle kabullenmek zorundasın bunlari denediysen yapacak birşey yok.. ama bunun altında yatan bir neden olmalı yani neden sevemedi neden konusşmak istemiyor mutlaka bir nedeni var

Siz simdi nisan icin bunu soyluyorsaniz
Yarin baskasinin evi arabasi vs icin de soylersiniz.
Kusura bakmayin nisanliniz tek basina elinden geleni yapmis
Kadir kiymet bilmeyen siz olmussunuz...

Haksizsiniz...

canım benim o zaman böyle kabullenmek zorundasın bunlari denediysen yapacak birşey yok.. ama bunun altında yatan bir neden olmalı yani neden sevemedi neden konusşmak istemiyor mutlaka bir nedeni var

aile yapıları da zaten biraz farklı birbirlerinden çok kopuklar yani benim ailem ben bile şaşırdık herkez kopuk birbirinden ilk zaman lar değişir dedim ama değişeceği yok ama düşünüyorm karısını sven onun üzülmemesi için herşeyi yapan dır düğünde falan da kız tarafı olarak hiç bişi istenmedi bizden hep damat yapıcak diye düğünle alakalı her şeyi de benim ailem yardımcı oldu maddi manevi yani maddi yönü erkek tarafından biz bişi istemiyoruz diyerek eşya konusunda da bizimle geldiler benim gözünmün baktığı herşeye boşver siz ödüceksiniz diye motive bile ettiler ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…