kıskançlık

benim bildigim nisanı kız tarfı ustlenir. salon vs.
nisanlınız size para odetmedigi gibi altınlar icin ailesinden de para istememis.
bu kadar dusunceli ve becerikli bir eş adayınız oldugu icin sevinmek yerine neyi dert ettiginizi anlayamadım...

ayrıca arsa maddi gelir dusuk oldugu icin degil zaten yatırım amacıyla alınır. daha onceden birkac tane olması neyi degistirir ki?
hic almayıp size altın vs alabilirlerdi ama nişanlınız hicbir seyi eksik etmemis zaten.

Son düzenleme:
walla bıcok kişi belirtmiş zaten , sizde işinize gelmeyen yorumları görmezden gelmişsiniz.
kendi aileniz ev aldığı için sıkışıklar, nişan yapamıolar ama nişanlınızın ailesi de arsa almışlar ama masrafları onlar üstlenmek zorundalar öylemi?
gercekten nası bi zihniyettir bu anlamıyorum, bu tarz zamanlarda herkes üzerine düşeni yapmalı.eger maddı durum yetersızse evde yapılmalı nişan.
sizin hem ailenz nişan yapmamış, hemde nişanlınıza 'nişanım çok kötü oldu' dıye trip atıyorsunuz.ne kdr naif bi nişanlınız varmış. 'nişanı yapmak benım mi görevim , bulmuşsunda bunuyorsun' diyememiş.

kendi ailesinin tarzı öyleymiş canım öyle yetişmiş aile içinde birbirinden kopukken senin ailenle samimi olmasını bekleyemezsin ki eşin kendi anne babasıyla kopukmuş karakter yapısı yetiştirlme tarzı böyle sanıırm öyle kabul etmek gerekiyor eşin az görüşşse bile sne kendi aileni bırakma eşin görüşmüyor diye sen niye görüşmeyi kesiyorsun eşin el oğlu sonucta ailen senin uzaklasmana daha çok üzülebilir

:)) yorumlari görmemezlikten gelmedim hepsinede hak verdim haklı olduklarını yazdım yorumlar için teşekkür ettim bu konuda haksız olduğumuda belirttim yorumların hepsini okuduysaniz eğer... su anda o konu hakkında yorumda bulunmuyoruz zaten teşekkür ettikten sonra o konuyu kapattım.

Sizin ailenizin bahanesi sahanede onlarinki görgüsüzmü oluyor? Onlarda yeni almis bir arsa. Nisanlin elinden geleni yapmis, sanki bohça çokmu önemli? Cokmu kv'deyle gezmek istedin iç çamisirin olsun diye? Ya birakin sunlari ya. Zaten evlilik zor birsey, birde zorlastirmayin.

Ayrica, siz de yetiskin bir insansiniz. Herseyi karsi taraftan beklemek yalnis, baze hayallerin varsa, onlari kendinde gerçeklestirebilirdin.

tamam o zmaan sen gercekleştir

haklısın canm öyle ama yetişkin bir insan kapasitesi var bir ortama girdiğinde çok seviliyo muhabbetiyle falan bu sadece benim aileme gelince böyle görüşme konusuna gelince düşünsene izne gidiyorsun ama o koca izinde yemekler yapılıyo flan filan ama doğru düzgün benim ailemle yemek bile yenmiyo ben kalamıyorum bunu görünce benim ailem daha çok üzülmez mi biz bu çocuğa ne yaptık dercesine neyse canm çok şişirdim kafanı nerden de bulaştım diyceeksin ama ne bileyim saol yine de..

yorumların hepsını okudum hicbirindede evet nişanı benım aılem yapmalıydı haklısınz dıye bı yazı görmedım. sizin kapatıp actıgınz konulara göre yorum yazmayacagız burda. actıgınız konuya göre yorum yazıcaz halıyle. pişkin oldugunuz nişanı nişanlınıza yaptırıp bide begenmemenizden belli. neyse Allah yolunuzu açık etsin.

terbiyeli olur musun ltfen.. Allah sizinde yolunuzu açık etsin

evli misiniz bilmiyorum ama bircok erkek tarafı aynı seyi yapıyor.
Benzer seyleri bende yasadım zamanımda,eşim onca borca girdi.
Sonra sıkıntısınıda ben cektim gene.herseyi ailem üstlendi.
Bende eşitlikten yanayım.peki sence böle yapalım deyip elden ayaktan cekilmek cokmu güzel?
Yukarda Allah var yapmayın Allah askına.
Biri senin cocugunsa,diğeri de insan evladı.

Evliyim düğünü eşim ve ben ikimiz yaptık. Yapılan her şeyde ikimizn emeği var. Biri senin çocuğunsa diğeri de insan evladı demişsiniz. Ama biri aile ise diğeri patlıcan mı? Hayır sanki ortada yapılan haksızlık ezilme falan var gibi konuşmuşsunuz. Evet ezilen biri var. O da konu sahibinin nişanlısı. Ona yazık değil mi? Eşitlik olsaydı konu sahibi de nişan konusunda bir işin ucundan tutar, biraz maddi destek çıkardı. Çalışıyormuş da. Ortada eşitlik falan yok. Erkek tarafına söylenecek tek şey kız tarafına da söylenecek şeydir. Sizin yorumunuzda sadece erkek tarafına bir yüklenme vardı ben o bakımdan alıntı yaptım.

Son düzenleme:
yolundan ilerliyorum canım inşallah benimde gerçekleşir :)

Çok yeni üye olduğunuz için kibarca anlatmaya çalışacağım. Normalde direk kiblerim. Bir konu açıldığında konu dışında sohbet yorum yasaktır. Konuyu açarsınız ve bu konu konuşulur. Konu kafanızda kapandıysa konunun kapatılmasını talep edersiniz. İlk mesajınızı güncel tutarsanız (En altına evet nişanlıma haksızlık yaptığımı farkettim hepinize yorumlarınız için teşekkür ederim tarzında bir şey yazarak) yeni yorumların bir kısmını engellersiniz. Konunuzun içinde konu dışı yaptığınız sohbet şikayet edilirse ceza bile alırsınız.

bunu bilmiyordum uygulayacağım yardımınız için teşekkür ederim

eminim nişanlınızda en iyisi olmasını istediğini keza öyle olmasa herkesinm kıyafetine kadar karışıp herşeyi üstlenmezdi sonuçta nişan vs bunlar mutluluğun simgesi değil... benimde nişanım ve istemem bir oldu ve evde aile arasında oldu bi kaç arkadaşımız geldi ve inanılmaz güzel geçti benim için nişanlım içinde öyle sen ona hep destek olman lazım buna yükün altına girmişken

evet tecrübeme dayanarak böyle söylüyorum..
Sorumsuz ailelerin olması rahatsızlık verici ..
Evlat sahibi olmak dünyaya getirmeyle bltmiyo..
Konu sahibi yorumumdan rahatsızlık duymadı ..
Sizede iyi aksamlar diliyorum ...

Konu sahibi kendisini destekleyen bir yorumdan neden rahatsızlık duysun ki? Başka bir arkadaş, ah şu aileler neden yardım etmezler ki gibi bir şey demişti. Bu tarz bir yorum daha adil olurdu. Sonuçta nişanı kız tarafı yapar ama siz erkek tarafına yüklenmişsiniz. Kendi tecrübeniz bu durumdan biraz daha farklı. Ben yorumunuzdan rahatsız da olmadım. Sadece adaletten, eşitlikten, empatiden yanayım. Size de iyi akşamlar.

Daha iyisini istiyorsaniz siz de elinizi cebinize atsaydiniz. Nisani kiz tarafi yapar. Oturdugun yerden sikayet etmek kolay. Vah o cocuga, tek basina butun masrafi ustlen, bir de laf isit.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…