- Konu Sahibi d_targaryen
merhaba arkadaslar .. uzun süredir sitedeym ama genellikle yorum yapmamayı tercih ettim yada vaktm olmadı... ciddi bir iliskim var. nasipse cumartesi ailesi gelecek tanısmaya.. ay sonunda sevglm gelecek tektas secmek icin.. yaza da nişan... benim sorunum erkek arkadasımın cok fevri ve kıskanc olması... ben ögretmenim. yani öyle cahil yada yeniyetme biride degilim.. sevgilimde ögretmen.. baslangıcda -her erkek gibi- ksıkanıırım cok seviyorum diyordu tabi bende ayy canım moduna giriyordum.. ama isler ciddilesti .. kıskanclık sınırları asmaya basladı... konusulmuyo bu konular cunku erkek meselesı harıcı herseyle gel diyor ama erkek meselesinin kıyısı kösesi olmayacak konumuz diyor... bi taraftan ciddi anlamda anlamsız geliyor kıskanclıgı.. diger taraftan da cevremdeki,hayatıma girmis,girmek isteyen erkekleri düsünüyorum.. kıyaslama yapmak belki yanlıs ama insan artıları ve eksileri düsünüyor.. es olmak icin ideal biri..hem cok eglenceli hem cok tatlı hem duygusal...hem de benden bile daha romantik... adıma sarkılar bile yazdı
baba olarak dusunuyorum cok ıyı bı baba olur. saygılı ayrıca... ama iste bunca iyi özelligin yanında bu fevriligi ve kıskanclıgı beni deli ediyor... bu sorunu bi ben mi yasıyorum...