- Konu Sahibi sweetywitch91
-
Bu turlerin cogu duzelmiyor, aksine artarak devam ettiriyorlar baskilarini. "Benimki duzeldi" diyenler istisna, bir de ne kadar duzelmisler? Belki de kadinlarin kendisi artik teslim olmus adamlarin kiskancligina, kimbilir...
Daha simdiden seni bu kadar ezmis, evlenince mi cekinecek saniyorsun? Aynen dedigin gibi evlenince psikopata donusecek, zaten simdi de pek farki yok psikopattan kusura bakma da. Yok erkeksiz is, Istanbul'un bir ucundan gelip seni arabayla goturmeler, kiyafetlerin 2 beden buyuk olsun, sacinin salikligina bile karismalar... Normal mi bunlar Allah askina? Evlenince evden adim attirmaz, ne perde acarsin, ne calisirsin. Sacini bile taratmaz, salas salas dolastirir sokakta. Aman kimse sana bakmasin diye! Bir yanlisini gordu mu acimaz. Zaten kendisi herseyi farkli algiladigi icin her yaptigin yanlis gorunur ona. Ozguvensiz, sorunlu insanlar bunlar. Ben boyle insanlarin siddete de meyilli oldugunu dusunuyorum.
Oyle konusmayla iknayla da duzelecegini sanmiyorum. Hastalik derecesinde kiskanc insanlarin akli farkli calisiyor. Bambaska bir zihniyetleri var. Sapik geliyorlar bana. Velhasili, ya bu deveyi gudersin, ya bu diyardan gidersin. Hoslanmiyorsan, ters geliyorsa ayril, hic duzelecegini sanma. Boyle bir kisiyle birlikteligi 10 kere, 20 kere dusunmek lazim. Ben olsam hic bulasmazdim. Yemisim 6 senesini, askini sevgisini. Bir omrum curuyecegine 6 senem gitsin.
Arkadaşım benim eşim düzeldi 7 sene sonra hemde arkadŞınkinden beterdi
Kısa etek giyince şimdi kendisiçok yakışmış diyor
Azmeden başarır
Neyin azminden bahsediyorsunuz? Kopek mi egitiyoruz, yoksa cocuk mu yetistiriyoruz sifirdan?
Sizin esiniz ne kadar duzeldi bilmiyorum ama onlarca erkek artirarak devam ediyor. Isterseniz bir 3. sayfa habererine, hatta kk'nin konularina bakin. Boylesine hayati riskler alinmaz birinin kocasi duzeldi diye alinmaz. Adina da azim, basarmak filan diyerek kendinizi kandirmayin. Koskoca adam bu, karakteri belli, azmedecek basaracak birsey yok. Ya adami boyle kabul edersin, ya etmezsin. Bunun ceyregi kadar etmeyen sorunlarda bile "ben degistiririm" diyen kadinlarin sorunlarini da okuyoruz burda. O adam istemezse kimse kimseyi degistiremez, duzeltemez. Bile bile kendini atese atmak bu, baska birsey degil.
Konu sahibi arkadasim cok iyi dusun. Hic de duzelir gibi istisnai bir durumla hareket de etme. 3 tanesi duzeliyorsa 100 tanesi daha beter oluyor.
Erkekler çocuk gibidir kadınlar onları herzaman eğitir
Kendi başarısızlıklarınızı gözönüne alarak başkalarının azimlerini başarılarını kıskanmayın
3.sayfalarda sizin gibi gözyuman olduğu gibi kabul eden istisnaları kabul etmeyen bana uğramaz dien kadınların hazin sonları var
Pardon siz hangi hadle konuyu kisisellestirip "sizin gibi"yle baslayan gibi yorumlar yapiyorsunuz? Konu ben miyim? Su ana kadar sorunlu bir adami egitme cabam olmadi. Kadinlarin "evlenince duzeltirim, degistiririm" inanclarini da sacma bulurum zaten. Ben arkadasa "bu adam boyle, kabul etme" diyorum. Siz kalkmis "sizin gibi goz yuman" diyorsunuz. Okudugunuzu anlayin once, ve haddinizi bilin. Konu ben degilim.
Kişiselleştiren sizsiniz ben değiştirdim diyenler diye başlıyor mesajınız eee ben yazdım değiştirdiğimi
Haddini bilecek olanda sizsiniz bilmediğiniz ve maalesef bilemeyeceğiniz alenen maalesef ortada
Okuduğumu anlıyorum ama siz kendi yazdığınızı anlıyamıycak kadar boş yazıyorsunuz
Size üzüldüm
Kendinize bişey bulun mesela köpek ama onu eğitemiyceğiniz ortada bi zahmet hazıra konun eğitilmişini alında boş boş saldırmayın
Nokta
Kızlarla görüşmüyor ki. Okulunda bile arkadaşı yok. Bir kızdan ödev alsın gelip söyler bana ödev istedim diye ki ben ondan böyle rapor istiyor değilim. Arkadaş ortamında kızlı erkekli oturuyoruz o da artık mecburi oluyor o zaman bile pek muhabbete girmiyor. Bir kaç samimi arkadaşımız var eşli gezdiğmiz bir tek o ortamda olabilir işte rahat muhabbeti. Ben sen de kendini zorlama ben de diyorum. yani normal bir şey bunlar diyorum. Sen milletle konuşmaya bahane mi arıyorsun ben durumumdan gayet memnunum diyor.Siz söyleyince farkettim benim hiç şifrelerimi istemedi bu adam çok ilginç ya. Ne facebook ne twitter. Ama fotoğraf koymamı istemiyor:S
Kimler ne insanlara dönüyor. Neler yapıyor bu hayatta her şeye hazırlıklı olmak gerek tabi aklın bir köşesinde bulundurmak gerek.
Ben degistirdi diyenlerin istisna oldugunu soyledim. Hala da ayni fikirdeyim. Tutup da "sizin gibi kendini kandiranlar, kocaniz soyle, siz boyle, bik bik" diye konuyu size cevirmiyorum. Tekrar ediyorum. Konuyu kisisellestirmeyi birakin. Yoksa sikayet edecegim.
Sizinle laf yarisina girecek degilim. Kimi duzelttiyseniz duzelttiniz. Napalim, tebrikler. Bunun arkadasin sevgilisine yarari mi var? O ayri, bu ayri. Hayret birsey.
sana su kadarını söyleyeyim, bahsettiğin kadar kıskanc bir erkek sifrelerini istemiyorsa, karsılığında senin de onun sifrelerini isteyeceğini düşündüğü içindir. bence sevgilinde özgüven problemi var, karsı cinse karsı bu kadar uzak olması, seni anormal sekilde kısıtlamaya calısması da bundan. ama sosyal medya gercek hayata benzemediği için orada hangi kişiliğe bürünüp, ne kadar rahat olduğunu bilemezsin. bu aklını karıstırmasın ama aklının bi köşesinde de dursun
Onun sosyal medya hesapları yok ki. Ben açarken o açmadı. Saçma buluyormuş vaktim yok millete bakmaya diye. Arada ben girerken liseden arkadaşlara bakar benm hesabımdan aa bu o mu falan diye konuşuruz. Siz böyle söyleyince acaba var mı diye düşünmedim değil:S ben de mi paranoyaklaşıyorum acabaYarın mailinin şifresini istiyim bakıyım ne dicek bana
valla son yasadığım ilişkiden sonra kıskanclığın bulasıcı olduğunu düşünmeye basladım. ben de çok rahat biriyken paranoyak gibi merak eder olmustum da gecti sükürler olsun.
eğer sosyal medyayla işi yok diyorsan hiç kurcalama canım işin içinden cıkamazsın. mail sifresini istiyceksin bu sefer o da seninkileri isteyecek durduk yere ordaki rahatın da kaçacak kimseyle rahat konusamıcaksın. ama simdiye kadar istememiş olması hakkaten garip. belki de cok güveniyordur sana, sadece gercek hayatta birinin dokunmasını, seni güzel blmasını filan kıskanıyordur, zaten fotoğraf bile koydurmamıs o yüzden içi rahattır belki
Benim de arada tepem atıyor. Yeter diyorum. Biraz ses etmiyor göz yumuyor. sonra yine başlıyor sen erkeklerin ortamlarını bilmiyorssun yoldan geçen kız hakkında bile neler diyorlar. benim en efendi dediğim arkadaşım bile böyle diye. Kafede oturuyoruz bir kız geçiyor önümüzden sonra bak şu arkasındaki erkeklere sence ben haksız mıyım nasıl bakıyorlar diyor. O zaman bir şey diyemiyorum yine aynı noktaya dönüyoruz. Elbiseyi geçtim aslında ben. Beni daha çok korkutan sosyal ilişkiler. En yakın arkadaşından bile kıskanıyor. Ehliyet aldım araba kullanmamı istemiyor. Trafikte sıkıştırılar diyor. Kendisi beykozda oturuyor ben bahçelievlerde. Okulum da beşiktaş ilçesinde. ' sene boyunca beykozdan gelip beni okula bıraktı metrobüse binmiyim diye. Çok azdır metrobüse bindiğim günler. Ben seni yine bırakırım arabayı ne yapıcaksın diyor.
Bir iki sene önce hiç böyle değildi. 6 senedir birlikteyiz. Ne oldu neden oldu nasıl düzelir hiçbir fikrim yok
Pardon ama suclu gibi goremiyorum sevgilini! Seni harama sokmaktansa haram olan ve yinede yaptigin seylerden sakinmani istiyor. Ne guzel bir hareket! Helal olsun. Inan bana bende esimi tanimadan oyleyedim, ozgurlugume duskun, harama yakin biriydim. O beni duzeltti. Zamanla ogretti yanlislardan kacmayi. Kiskanclikta dozunda iyi, evet, ama sevgilin seni haramdan uzaklastiriyor sukretmelisin!
Allah yar ve yardimcimiz olsun
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Merhabalar, uzun süredir bu forumu takip ediyorum kısmet bugüneymiş ilk konumu açıyorum:)
Benim uzun bir ilişkim var kızlar. sevgilimle liseden beri brilikteyiz. Hiç bir sorunumuz yoktu şu son bir iki seneye kadar. Dediğim gibi şu son bir iki sene çok kıskanmaya başladı. Önce ufak tefek kıyafetlerime laf söylüyordu. Sonradan dozajı arttırdı. Örneğin v yaka giymemi istemiyor. Diz altında etek giyersem sorun yok. Dizde giyersem bak kısa biraz diye uyarıyor sorun çıkmıyor pek ama dizüstü giydim mi tepesi atıyor. Oturunca nerelere çıkıyor yok herkes sana bakıyor. Ben sana kaç defa dedim sen hiç beni dinlemiyorsun falan filan. Ben giymek istediğimi söylüyorum. Benim tarzım bu ben bu kıyafetleri seviyorum diyorum. Evlenince evde istediğini giy millet benim sevgilime bakıyor ben kaldıramıyorum diyor Normal bile olsa elbise giyme güzel oluyorsun diyor. Hatta ve hatta saçlarım belimde uzun toplasana saçlarını çok dikkat çekiyor diyor. Sonra erkeklerle konuşmamı da istemiyor. Öyle böyle değil yani biri bir şey sorsun ya da konuştuğumuzu görsün anında gelir yanımıza. Sonrasında ne dedi diye sorar. Sen niye konuşuyorsun ne gülüşüyorsunuz der:S Telefoumdaki tüm erkekleri sildi. Benim telefonumda hiç kız var mı bak sen bana yetiyorsun sen de niye olsunlar falan dedi. Facebook twitter da öyle. Kendisi ne facebook ne twitter kullanıyor. Benim açmama bir şey demedi ama kim ne yazmış ne yapmış hep sorar biri rahatsız ederse söyle bak diye hep uyarıda bulunur. Aslında daha çok şey var benim şu anda aklıma gelenler bunlar. Bugün görüştük en son. Onun yakın arkadaşları da vardı . Çocuk ayrılırken elimi sıkmak istedi sevgilim hişşt dedi ve durdurduBu davranışları beni korkutuyor. Daha önce konuştum çok hatta olmaz bu böyle dedim ayrıldım. En fazla iki gün dayanabildim. O hep yazdı. Ben de seviyorum daynamıyorum ama bu böyle de gitmez ne yapıcam ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?