Kıskançlık

Arkadaşım benim eşim düzeldi 7 sene sonra hemde arkadŞınkinden beterdi
Kısa etek giyince şimdi kendisiçok yakışmış diyor
Azmeden başarır

Arkadaşım benim eşim düzeldi 7 sene sonra hemde arkadŞınkinden beterdi
Kısa etek giyince şimdi kendisiçok yakışmış diyor
Azmeden başarır

Neyin azminden bahsediyorsunuz? Kopek mi egitiyoruz, yoksa cocuk mu yetistiriyoruz sifirdan?

Sizin esiniz ne kadar duzeldi bilmiyorum ama onlarca erkek artirarak devam ediyor. Isterseniz bir 3. sayfa habererine, hatta kk'nin konularina bakin. Boylesine hayati riskler alinmaz birinin kocasi duzeldi diye alinmaz. Adina da azim, basarmak filan diyerek kendinizi kandirmayin. Koskoca adam bu, karakteri belli, azmedecek basaracak birsey yok. Ya adami boyle kabul edersin, ya etmezsin. Bunun ceyregi kadar etmeyen sorunlarda bile "ben degistiririm" diyen kadinlarin sorunlarini da okuyoruz burda. O adam istemezse kimse kimseyi degistiremez, duzeltemez. Bile bile kendini atese atmak bu, baska birsey degil.

Konu sahibi arkadasim cok iyi dusun. Hic de duzelir gibi istisnai bir durumla hareket de etme. 3 tanesi duzeliyorsa 100 tanesi daha beter oluyor.

Erkekler çocuk gibidir kadınlar onları herzaman eğitir
Kendi başarısızlıklarınızı gözönüne alarak başkalarının azimlerini başarılarını kıskanmayın
3.sayfalarda sizin gibi gözyuman olduğu gibi kabul eden istisnaları kabul etmeyen bana uğramaz dien kadınların hazin sonları var

Arkadaşım vazgeçme bugün kıskanç die vazgeçen yarın hastalanınca uğraşamam diyip bırakır
Ve sende vazgeçilen olursun

Pardon siz hangi hadle konuyu kisisellestirip "sizin gibi"yle baslayan gibi yorumlar yapiyorsunuz? Konu ben miyim? Su ana kadar sorunlu bir adami egitme cabam olmadi. Kadinlarin "evlenince duzeltirim, degistiririm" inanclarini da sacma bulurum zaten. Ben arkadasa "bu adam boyle, kabul etme" diyorum. Siz kalkmis "sizin gibi goz yuman" diyorsunuz. Okudugunuzu anlayin once, ve haddinizi bilin. Konu ben degilim.

Kişiselleştiren sizsiniz ben değiştirdim diyenler diye başlıyor mesajınız eee ben yazdım değiştirdiğimi
Haddini bilecek olanda sizsiniz bilmediğiniz ve maalesef bilemeyeceğiniz alenen maalesef ortada
Okuduğumu anlıyorum ama siz kendi yazdığınızı anlıyamıycak kadar boş yazıyorsunuz
Size üzüldüm
Kendinize bişey bulun mesela köpek ama onu eğitemiyceğiniz ortada bi zahmet hazıra konun eğitilmişini alında boş boş saldırmayın
Nokta

Ben degistirdi diyenlerin istisna oldugunu soyledim. Hala da ayni fikirdeyim. Tutup da "sizin gibi kendini kandiranlar, kocaniz soyle, siz boyle, bik bik" diye konuyu size cevirmiyorum. Tekrar ediyorum. Konuyu kisisellestirmeyi birakin. Yoksa sikayet edecegim.
Sizinle laf yarisina girecek degilim. Kimi duzelttiyseniz duzelttiniz. Napalim, tebrikler. Bunun arkadasin sevgilisine yarari mi var? O ayri, bu ayri. Hayret birsey.

Rica ederim arkadaşlar bu tartışmaya dönmesin daha fazla kendimi suçlu hissediyorum. Yanlış anlaşıldı iki taraf da sanırım.

sana su kadarını söyleyeyim, bahsettiğin kadar kıskanc bir erkek sifrelerini istemiyorsa, karsılığında senin de onun sifrelerini isteyeceğini düşündüğü içindir. bence sevgilinde özgüven problemi var, karsı cinse karsı bu kadar uzak olması, seni anormal sekilde kısıtlamaya calısması da bundan. ama sosyal medya gercek hayata benzemediği için orada hangi kişiliğe bürünüp, ne kadar rahat olduğunu bilemezsin. bu aklını karıstırmasın ama aklının bi köşesinde de dursun

Son düzenleyen: Moderatör:

Arkadaşa da arkadaşın sevgilisinde faydası var
Kız böyle kabullenir evlenirse evden adım attırmaz kocası
Delirir kaçar vs adamda bunalıma girer
Ama uğraşır çabalarsa mutlu Mesut yaşayabilirler
Tek derdim bu sizinle bi sorunum yada olmasını gerektirecek bişeyim yok

Onun sosyal medya hesapları yok ki. Ben açarken o açmadı. Saçma buluyormuş vaktim yok millete bakmaya diye. Arada ben girerken liseden arkadaşlara bakar benm hesabımdan aa bu o mu falan diye konuşuruz. Siz böyle söyleyince acaba var mı diye düşünmedim değil:S ben de mi paranoyaklaşıyorum acaba Yarın mailinin şifresini istiyim bakıyım ne dicek bana

valla son yasadığım ilişkiden sonra kıskanclığın bulasıcı olduğunu düşünmeye basladım. ben de çok rahat biriyken paranoyak gibi merak eder olmustum da gecti sükürler olsun.

eğer sosyal medyayla işi yok diyorsan hiç kurcalama canım işin içinden cıkamazsın. mail sifresini istiyceksin bu sefer o da seninkileri isteyecek durduk yere ordaki rahatın da kaçacak kimseyle rahat konusamıcaksın. ama simdiye kadar istememiş olması hakkaten garip. belki de cok güveniyordur sana, sadece gercek hayatta birinin dokunmasını, seni güzel blmasını filan kıskanıyordur, zaten fotoğraf bile koydurmamıs o yüzden içi rahattır belki

Anlam veremediğimden şüpheci olmaya başladım ben de. Güveniyor bana onu hissediyorum zaten ben bir şey oldu mu ona söylüyorum. Facebooktsn biri yazdı mı rahatsız etti mi falan. Bu tarz konularda aklında br şey kalsın istemiyorum. Ben böyle yaptıkça o daha çok üstüme geliyor sanırıöm:S

Pardon ama suclu gibi goremiyorum sevgilini! Seni harama sokmaktansa haram olan ve yinede yaptigin seylerden sakinmani istiyor. Ne guzel bir hareket! Helal olsun. Inan bana bende esimi tanimadan oyleyedim, ozgurlugume duskun, harama yakin biriydim. O beni duzeltti. Zamanla ogretti yanlislardan kacmayi. Kiskanclikta dozunda iyi, evet, ama sevgilin seni haramdan uzaklastiriyor sukretmelisin!
Allah yar ve yardimcimiz olsun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kiymetini bil falan denisler inanamadim. Bu normal kiskanclik degil ki adam kiskanclikta cigir acmis depar atlamis yuvarlanarak buyuyen bir cig adeta. Gittikce artacak seni korkutmadan usul usul. Sevgilin senin icin kendini frenlemeyecekse yol yakinken hemen bi U dönüşü tavsiyemdir.

Ayyy tam benim kocamin yillarca yaptigi ve soyledigi sozler. Biran benmi actim bu konuyu diye dusundum. Canim kiskanclik cok kotu birsey. Sevgiyle hic alakasi yok. Tam tersi guvensizlik kendine ve karsi tarafa yada kisilik bozuklugu ile alakali. Ayrica kiskancligi sevgi ile alakali goren bayanlarada sasiyorum dogrusu: (( canim ben uzun yillar cok cektim esimin kiskancligindan. Aynen senin sevgilinin dediklerini yapar ve uygulardi. Bende esime deli gibi asiktim. Cok cektim. Yillar gecti. Genclik elden gitti. Istedigim hicbirseyi ozgurce ve irademle yasayamadigimla kaldim sadece. Sevgi icin kendinden odun vermek bence hic dogru degil. Unutma sende bir bireysin. Ne yani erkekler bakiyor diye eve kapanip istedigimiz hayati yasamiyalim mi yani? Afganistandami yasiyoruz yaa. Bence boyun egme. Erkek kitligimi var dunyada? Ondan vazgecmem dersende Allah kolaylik versin sana. Insallah benim gibi pisman olmazssin yillar sonra: ((

Allah Allah kizin akli yokmu haram nedir bilmesin ve bir erkegin veya baskasinin yasaklari ile ogrensin tovbe tovbe. O beni duzeltti diyorsun. Belli nasil duzelttigi seni. ...

Sevgiliyken, sevgilime bakıyorlar diye kıskanıyorum der.

evlenince de evli kadınsın artık doğru düzgün giyin der..

arkadaşlarımızdan neler neler duyduk

Çok rahatsız bir durum. Böyle bir hayatı yaşayabileceğine emin misin. Bazı arkadaşlar kadınlar kıskanılmayı, sahiplenilmeyi sever falan demiş ama bunun bir sınırı var. Telefonundan isim silmek, kendi arkadaşıyla bile tokalaşmanı engellemek, kıyafetlerine karışmak.... Bunlar hep hastalıklı bir bünyenin belirtileri ben sana söyleyeyim. Türkiye'de yaşanan kadın cinayetlerine, kadına şiddet olaylarına bir bak. Büyük çoğunluğu bu tip adamların elinden çıkma. Bence kendini kurtar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…