kıskançlık...

konuyu bambaska bir yere cektiniz madem, oradan devam edelim. gecenin bir yarisi tek basina erkek kuzenim istanbulda dangalagin teki tarafindan bicakli saldiriya ugradi. o zaman erkekler de tek baslarina sokaga cikmasin diyebilecek misiniz?

burada düşünceleri yazanlara bişey dediğim yok benm düşünceleirmi hayvana vs benzetip acımazsızca eleştirenlere kendi düşüncemi yazıyoum neden onlarada tweetyde düşüncesini yazıyor eleştirilerinize cevap veriyor demiyorsuz biraz daha bişey yazsam banlarsınız değilmi
aslında kadın erkek de değil mesele ben eşime eşimde bana birkonuda söz geçiremiyorsa eğer birbirlerini dinlemeyip kafalarına göre yaşıyorlarsa ben bunu evlilik olarak göremem herkesin kendi düşüncesi saygı duyarım herkesin evliliğe bakış açısı frklı bazıları fazla avrupai bakar bazıları daha türk gibi ben erkek nederse o olur düşüncesine sahip değilim asla benm demek isteddiğim şu ben eşime bazı konularda şunu yapma dediğim de şunu yap değimde beni dinliyorsa o beni kıskanıp şunu bunu yapma dediğinde ben neden onu dinlemeyeym eşitsek eğer çok normal yok ben kadının benm herdediğim olacak o bana karışamaz dersem nasıl evlilik devam edecek

konu sahinbi ve tweety bu hayatı tercih ediyorsanız,seçiminizi yapmışsınız demektir. artık bunu düşünmeyin ve evde kendinize meşgale bulmaya çaluşın. tercihe karışmam. ama lütfen bu hayatı yaşarken mutlu değilimm demeyin. çünkü bunu seçen sizlersiniz.
yaşadığınız bu hayatta ebediyen mutluluklar size.

konuyu bambaska bir yere cektiniz madem, oradan devam edelim. gecenin bir yarisi tek basina erkek kuzenim istanbulda dangalagin teki tarafindan bicakli saldiriya ugradi. o zaman erkekler de tek baslarina sokaga cikmasin diyebilecek misiniz?
istisnalarla gelmeyin bana

Bir de konuşarak şartları değiştirmeye çalışmak diye bir opsiyon var.

Kimse bosanin diye yazmiyor. Savunup kaniksadiginiz seylerin sacmaligi yaziliyor..

Hem bu kadar savulunulacak müthiş bir durum neden burada bir konu var ve sizin yorumunuz var? Yorumda da
ben bu halinden çok mutluyum yerine ağlama krizindeyim yaziyor?

Kisacasi kimse ama kimse bu şekilde yasadigi hayattan mutlu olamaz ne kendinizi ne baskasini kandirmayin, esinizden de bosanmayin ama akip
giden hayatta ki yerinizi kkorumanizi kabul edemeyen ese de mükemmel demeyin çünku bu dediğiniz gibi avunma olur..

Bosaninca niye mutlu olalim.hayret yani koca savunmak için kurulan klasik bir laf oldu bu da:)

kendi ayaklarinin uzerinde duramayan kadinlar bir erkege ya da bir baska insana muhtac olurlar. kendi ayaklarinin uzerinde birey olarak yasayabilen kadinlar evliliklerinde hayati paylasirlar. kimsenin kimseden izin almasina gerek yoktur. cunku karsilarindaki adam bilir ki kadinlari savunmasiz kedi yavrusu degildir. akli basinda insanlardir ve guvenilirdirler. bu yuzden tasma takmalarina gerek kalmaz.

ban yetkim yok. ben diğer üyelerden farklı değilim. yanlış biliyorsunuz.2 gün önce banlandım bile..

teşekkür edrim ben eşimle mutlu değilim demedim herkesin sıkıntısı vardır buda herhangi sıkıntıdan birisi sadece insanlar eşini sever ama herkonuda anlaşmak zorunda değildir

sen eşine hiçbir konuda karışmıyormusnz gece kızarkadaşlarımla dışarı çıkacam dese ben karışamam eşitiz mi diyeceksin

sen eşine hiçbir konuda karışmıyormusnz gece kızarkadaşlarımla dışarı çıkacam dese ben karışamam eşitiz mi diyeceksin
aynen oyle.ki bunu defalarca da yasamisizdir. onun benden ayri girustugu bir arkadas grubu var ve benim de oyle. benim arkadas grubumun icinde de erkekler var. kalkip da bana erkeklerle ne isin var demez asla. guven bu noktada devreye giriyor zaten.

polisin tecavuzune ugrayan kadin ornegi uzerinden yuruyup istisnalarla gelmeyin bana demek...
bir arkadaşımla arkadaşımn bebeğini boşndığı eşi kaçırmıştı buyüzden karakola gitmiştim 2 tane polis asıla asıla bir hal oldular bize bitanesi tel numaramı almış oradaki ifade formundan gidip şikayetçi olsam bişey yapmazlardı neyi ispatlaycm kimi kime şikayet edicem ben polislere bişey demiyorm ama hayaın gerçekleri çok acı

Beterin beteri var dediğiniz hayatınızı şu an öyle bir savunuyorsunuz ki konunun başından sonuna gelirkenki değişim gözlerimi yaşartıyor.

aynen oyle.ki bunu defalarca da yasamisizdir. onun benden ayri girustugu bir arkadas grubu var ve benim de oyle. benim arkadas grubumun icinde de erkekler var. kalkip da bana erkeklerle ne isin var demez asla. guven bu noktada devreye giriyor zaten.
hangi avrupa ülkesindensinz merak ettim çok iyiymş ya neyse en iyisi ben banlanmadan yorumu kısa tutatyım sizin gibi düşünenlere bizde mezhep anlayışı farklı diyorlar

yok editörüm ben. admin değil. adminler banlar.. konu dışına çıktık biraz konu sahibi mazur gör.
Konu dışına çıkmak değil de çok saçma yorumlar var yani ben kendi adıma söyleyim yazdığım şeylerin hiçbirini tam olarak okumadan ilk cümleyle cevap yazanlar var. yazık valla bu insanlara paragraf okumayı öğretemeyen sisteme

Kabus gibi birsey anlattigin sey..bi insan bu kadar kiskaniyorsa ya karsidakine guvenmiyordur ya da kendine…ya da psikoljik bir rahatsizligi vardir…

Niye bu kadar kiskanc oldugu konusunda konusabilirsin ama ise yarar mi bilmem…bundan sonra degisecegini dusunmuyorum cunku..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…