bazı konularda bu şekilde olmak zorunda buda hayatın bir gerçeği sokağa tek başınıza gecenn bir saati çıkın başınıza neler gelir (bu ülke polise sığınan bir kadının polis tarafından tacize uğradığı bir ülke belki izlemişsinzdr haberlerde) demekki bazen eşinize muhtaç olabiliyormuşz ama eşinz olsa yanınzda herşey farklı olur onun gbi bişey bazışeyler işinize gelince erkeğin ardında durmayı biliyorsanız kadın olmaının yerinide bilmek lazım ben erkek egemenliğini savunan bir insan değilim aama ben eşime bazı konuarda karışıyorsam oda aban karışır diğer türlüsü bencillik olur zaten
burada düşünceleri yazanlara bişey dediğim yok benm düşünceleirmi hayvana vs benzetip acımazsızca eleştirenlere kendi düşüncemi yazıyoum neden onlarada tweetyde düşüncesini yazıyor eleştirilerinize cevap veriyor demiyorsuz biraz daha bişey yazsam banlarsınız değilmi1 kadın söz geçirilmesi gereken bir canlı değildir.
erkek kadına söz geçirmek hakkına sahip değildir.çünkü,kadın ve erkek eşittir.
2. .burada düşüncelerini yazan kadınların hepsi mutsuzdur demek ,yanılgıların ve yanlış genellemenin hat safhasıdır.
3.o adamlar kişilikli kadınlarla evli oldukları için son derece mutluudur. o yüzden yazık diyerek üzülmemenizi öneririm onlara
istisnalarla gelmeyin banakonuyu bambaska bir yere cektiniz madem, oradan devam edelim. gecenin bir yarisi tek basina erkek kuzenim istanbulda dangalagin teki tarafindan bicakli saldiriya ugradi. o zaman erkekler de tek baslarina sokaga cikmasin diyebilecek misiniz?
boşan dmeeye ne gerk varki açık açık onun için yorum yazılıyor buşekildehayat olmaz kadın demek bu değil eşinizi hayatını karıştırmayın napalım adamalrı boşayalımmı
bunları dinlersek evin yolunu şaşırırız kavgalar başlar veeeeeeeeeeeeeeeeee mutlu son boşandık yazınca dostça buradan sevinerek yorumlar yazarsızn değilmi
boşan dmeeye ne gerk varki açık açık onun için yorum yazılıyor buşekildehayat olmaz kadın demek bu değil eşinizi hayatını karıştırmayın napalım adamalrı boşayalımmı
bunları dinlersek evin yolunu şaşırırız kavgalar başlar veeeeeeeeeeeeeeeeee mutlu son boşandık yazınca dostça buradan sevinerek yorumlar yazarsızn değilmi
ban yetkim yok. ben diğer üyelerden farklı değilim. yanlış biliyorsunuz.2 gün önce banlandım bile..burada düşünceleri yazanlara bişey dediğim yok benm düşünceleirmi hayvana vs benzetip acımazsızca eleştirenlere kendi düşüncemi yazıyoum neden onlarada tweetyde düşüncesini yazıyor eleştirilerinize cevap veriyor demiyorsuz biraz daha bişey yazsam banlarsınız değilmi
aslında kadın erkek de değil mesele ben eşime eşimde bana birkonuda söz geçiremiyorsa eğer birbirlerini dinlemeyip kafalarına göre yaşıyorlarsa ben bunu evlilik olarak göremem herkesin kendi düşüncesi saygı duyarım herkesin evliliğe bakış açısı frklı bazıları fazla avrupai bakar bazıları daha türk gibi ben erkek nederse o olur düşüncesine sahip değilim asla benm demek isteddiğim şu ben eşime bazı konularda şunu yapma dediğim de şunu yap değimde beni dinliyorsa o beni kıskanıp şunu bunu yapma dediğinde ben neden onu dinlemeyeym eşitsek eğer çok normal yok ben kadının benm herdediğim olacak o bana karışamaz dersem nasıl evlilik devam edecek
teşekkür edrim ben eşimle mutlu değilim demedim herkesin sıkıntısı vardır buda herhangi sıkıntıdan birisi sadece insanlar eşini sever ama herkonuda anlaşmak zorunda değildirkonu sahinbi ve tweety bu hayatı tercih ediyorsanız,seçiminizi yapmışsınız demektir. artık bunu düşünmeyin ve evde kendinize meşgale bulmaya çaluşın. tercihe karışmam. ama lütfen bu hayatı yaşarken mutlu değilimm demeyin. çünkü bunu seçen sizlersiniz.
yaşadığınız bu hayatta ebediyen mutluluklar size.
hımm yönetici yazınca öyle zannettimban yetkim yok. ben diğer üyelerden farklı değilim. yanlış biliyorsunuz.2 gün önce banlandım bile..
polisin tecavuzune ugrayan kadin ornegi uzerinden yuruyup istisnalarla gelmeyin bana demek...istisnalarla gelmeyin bana
sen eşine hiçbir konuda karışmıyormusnz gece kızarkadaşlarımla dışarı çıkacam dese ben karışamam eşitiz mi diyeceksinkendi ayaklarinin uzerinde duramayan kadinlar bir erkege ya da bir baska insana muhtac olurlar. kendi ayaklarinin uzerinde birey olarak yasayabilen kadinlar evliliklerinde hayati paylasirlar. kimsenin kimseden izin almasina gerek yoktur. cunku karsilarindaki adam bilir ki kadinlari savunmasiz kedi yavrusu degildir. akli basinda insanlardir ve guvenilirdirler. bu yuzden tasma takmalarina gerek kalmaz.
yok editörüm ben. admin değil. adminler banlar.. konu dışına çıktık biraz konu sahibi mazur gör.hımm yönetici yazınca öyle zannettim
aynen oyle.ki bunu defalarca da yasamisizdir. onun benden ayri girustugu bir arkadas grubu var ve benim de oyle. benim arkadas grubumun icinde de erkekler var. kalkip da bana erkeklerle ne isin var demez asla. guven bu noktada devreye giriyor zaten.sen eşine hiçbir konuda karışmıyormusnz gece kızarkadaşlarımla dışarı çıkacam dese ben karışamam eşitiz mi diyeceksin
bir arkadaşımla arkadaşımn bebeğini boşndığı eşi kaçırmıştı buyüzden karakola gitmiştim 2 tane polis asıla asıla bir hal oldular bize bitanesi tel numaramı almış oradaki ifade formundan gidip şikayetçi olsam bişey yapmazlardı neyi ispatlaycm kimi kime şikayet edicem ben polislere bişey demiyorm ama hayaın gerçekleri çok acıpolisin tecavuzune ugrayan kadin ornegi uzerinden yuruyup istisnalarla gelmeyin bana demek...
aynı dertten bende muzdaribim eşimle birbirimizi çok severek evlendik halada seviyoruz çok şükür ama eşim çok kıskanç evden sadece alt komşuya çıkabiliyorm çalışamama vs izin vermez tek başıma kapının önüne inemem kendisi yoğun çalışıyor hiç bieyere gidemiyoruz oyüzden
çocuğumda yok evde dur dur ağlama krizlerine giriyorum aynı şeylerden bıktım sinirlerim çok yıprandı sen yine bakkala vs gidiyormuşsun beterin beteri var
hangi avrupa ülkesindensinz merak ettim çok iyiymş ya neyse en iyisi ben banlanmadan yorumu kısa tutatyım sizin gibi düşünenlere bizde mezhep anlayışı farklı diyorlaraynen oyle.ki bunu defalarca da yasamisizdir. onun benden ayri girustugu bir arkadas grubu var ve benim de oyle. benim arkadas grubumun icinde de erkekler var. kalkip da bana erkeklerle ne isin var demez asla. guven bu noktada devreye giriyor zaten.
Konu dışına çıkmak değil de çok saçma yorumlar var yani ben kendi adıma söyleyim yazdığım şeylerin hiçbirini tam olarak okumadan ilk cümleyle cevap yazanlar var. yazık valla bu insanlara paragraf okumayı öğretemeyen sistemeyok editörüm ben. admin değil. adminler banlar.. konu dışına çıktık biraz konu sahibi mazur gör.
ne demeye calisiyorsunuz?hangi avrupa ülkesindensinz merak ettim çok iyiymş ya neyse en iyisi ben banlanmadan yorumu kısa tutatyım sizin gibi düşünenlere bizde mezhep anlayışı farklı diyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?