ben dışarı çıkamadğmdan dert yandım bilmediğim bir ildeyim ve burası köy gibi eşimde buradaki insanların farkında olduğu için dışarı izinvermyr çıkamayrm ve sıkılıyrm o anlamda beterin beteri var yazım sabahtan beri açık mı arıyorsunuz gözlerim yaşardı eşimden yana yazmadım ben beterin beteri var diye olduğum ortam yönden söyledimBeterin beteri var dediğiniz hayatınızı şu an öyle bir savunuyorsunuz ki konunun başından sonuna gelirkenki değişim gözlerimi yaşartıyor.
hangi avrupa ülkesindensinz merak ettim çok iyiymş ya neyse en iyisi ben banlanmadan yorumu kısa tutatyım sizin gibi düşünenlere bizde mezhep anlayışı farklı diyorlar
ben dışarı çıkamadğmdan dert yandım bilmediğim bir ildeyim ve burası köy gibi eşimde buradaki insanların farkında olduğu için dışarı izinvermyr çıkamayrm ve sıkılıyrm o anlamda beterin beteri var yazım sabahtan beri açık mı arıyorsunuz gözlerim yaşardı eşimden yana yazmadım ben beterin beteri var diye olduğum ortam yönden söyledim
avrupada falan yasamiyorum yahu bildigin bozkir ic anadolu bolgesindeyim yaniİnsanların okuldan olsun iş yerinden olsun bir sürü arkadaş grubu olabiliyor. Bunun için avrupa ülkesinde yaşamaya gerek yok. Okumak ve çalışmak kafi.
üniverste mezunuym çok şükr bende nişanlıyken çalıştım bir yıl kadar 2 yıl liseyi nomrl okudum sonra açıktan okudum iş arkadaşalrım çocukluk arkadaşlarım liseden vs birsürü var sosyal paylaşımda vs görüştüğüm erkekli kızlı ama gidipte gece kafede barda diskoda gezmiyorz çünkü artık bekar olmadığımn farkındayımİnsanların okuldan olsun iş yerinden olsun bir sürü arkadaş grubu olabiliyor. Bunun için avrupa ülkesinde yaşamaya gerek yok. Okumak ve çalışmak kafi.
insanca derken sen kim oluyorsun da insanca yazoıyorsun bana insanca yaşamak orda burda evli olduğun halde elin adamlarıyla fing atmakmı hayvan gibi yaşamıyoruz çok şükürrrr insan gibi yaşıyoruzO zaman sizin için hala bir umut var. Daha iyi bir muhitte daha insanca bir yaşama geçebilirsiniz. Ama konu sahibinin öyle bir şansı yok. Eşi dış etmenlerden bağımsız kendisini kısıtlıyor.
üniverste mezunuym çok şükr bende nişanlıyken çalıştım bir yıl kadar 2 yıl liseyi nomrl okudum sonra açıktan okudum iş arkadaşalrım çocukluk arkadaşlarım liseden vs birsürü var sosyal paylaşımda vs görüştüğüm erkekli kızlı ama gidipte gece kafede barda diskoda gezmiyorz çünkü artık bekar olmadığımn farkındayım
zamanla değişse ne olacak ki allah aşkına? giden 1 günün yerine yenisini getirebilecek misiniz?
işin bir de sizin tarafınız var, 10-15 sene sonra değişti diyelim, siz sanıyor musunuz ki ailenize tek başınıza gidebileceksiniz? tabi ki hayır.. öyle bir korkacaksınız ki, sanki herkes sizi öldürmek için sokağa çıkmış gibi gelecek.. o korkuyu yaşamaktansa kafesinizde yaşamayı tercih edeceksiniz.. onun istediği de o zaten, o zaman "bak sen çıkmak istemiyorsun, yoksa git tabi" diyecek.. valla ya kuralları yıkarsınız, ya da kurallar sizi yıkar.. dünyaya 1 geliş hakkı var, siz karar verin..
insanca derken sen kim oluyorsun da insanca yazoıyorsun bana insanca yaşamak orda burda evli olduğun halde elin adamlarıyla fing atmakmı hayvan gibi yaşamıyoruz çok şükürrrr insan gibi yaşıyoruz
ben sanmiyorum ki esi terapiste gitmeyi kabul etsinaslında terapiste gidilse bu kıskançlıklar çözülebilir. düşünün bence. aile treapistlerini
''normal insanlar gibi'' dışarıya çıkmak, bir iki dost görmek elin adamlarıyla fing atmak olmuyor..insanca derken sen kim oluyorsun da insanca yazoıyorsun bana insanca yaşamak orda burda evli olduğun halde elin adamlarıyla fing atmakmı hayvan gibi yaşamıyoruz çok şükürrrr insan gibi yaşıyoruz
ben erkek arkadaşlarımla bekarken geziyorsam( gezmedimde ) eğer beni kıskanacak bir eşim olmadığındandır ozaman herkes bekarken nasılsa evlennicede oşekilde olsun hayatında kimse yok gibi davransınÇok kafe disco bar gezen biri değilim ama bir şey benim için evlendikten sonra yanlışsa evlenmeden önce de yanlıştır. Bekarken yaşadığım hayat da seviyelidir, aynı hayatı evlendikten sonraki yaşamıma da taşıdım. Evli olmak olayını çok yanlış anlıyorsunuz bence. Bir şeyi öncenden yapıyorsanız bu sizin birey olarak normal bulduğunuz bir şeyse evlendikten sonra yapmayı kesmeniz gereksiz.
bence de kabul etmez... maalesefben sanmiyorum ki esi terapiste gitmeyi kabul etsin
insanca yaşamaktan kasıt elin adamlarıyla fink atmak mı olduinsanca derken sen kim oluyorsun da insanca yazoıyorsun bana insanca yaşamak orda burda evli olduğun halde elin adamlarıyla fing atmakmı hayvan gibi yaşamıyoruz çok şükürrrr insan gibi yaşıyoruz
Hala sözlerimin anlaşılmadığını görüyorum. Benim eşim kapıdan dışarı çıkmak yasak gbi bi mantıkta değil sadece neye izin vermeyeceği belli olmuyor. Sadce bakkala ve anneme gitmeye iznim var derken izin almadan gidebiliyorum yani diğer nereye gitsem izin istiyorum o da benden istiyor bazen ben de ona izin vermiyorum. Sıkıntı bu değil sıkıntım saçma şeylere izin vermemesi ve bu evden taşınmaya da gönlü yok arabam da yok dolayısıyla birden böyle bir yaşama geçtiğim için ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Ben ailemden kimseden izin istemedim ve karşımdaki nasıl ikna edilir izin vermemesinin sebebi nedir bilmiyorum o açıdan yorum almak istedim hepsi bu!O zaman sizin için hala bir umut var. Daha iyi bir muhitte daha insanca bir yaşama geçebilirsiniz. Ama konu sahibinin öyle bir şansı yok. Eşi dış etmenlerden bağımsız kendisini kısıtlıyor.
siz olayı çook yanlış anlamışsınız..ben erkek arkadaşlarımla bekarken geziyorsam( gezmedimde ) eğer beni kıskanacak bir eşim olmadığındandır ozaman herkes bekarken nasılsa evlennicede oşekilde olsun hayatında kimse yok gibi davransın
eşinn eski sevgilisyle tekrar görüşsün ozmaan mesela bekarken göüşüyrmuş evlinnce ne değiştiki hayatında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?