kıskançlık...

kıskançlık güzeldir.. ama saygısızlıkla karıştırıyorsunuz galiba bu durumu.. siz nerde nasıl giyinmesini bilmeyen birimisiniz ki başkaları müdahale etsin.. kıyafete karışmayınca eşin demek sen ne giymen gerektiğini pek kestiremiyorsun..sen eşin olmadığı zaman kendini koruyamıyor musun ? korumak kollamak ayrı şey kıskanmak ayrı şey sizin bu bahsettikleriniz ayrı şey. semt olarak bende çok rahat dolaşamayacağım bir yerde çalışıyorum ama ona göre kendini kollar önlemini alırsın.

bakkala çıktıpğımda hayvan gibi insan görmemişgibi bakan erkekler var neden çıkıp eşimin canını sıkayımki şuan iş yerimzden dolayı burada olma işimize geliyor maddi anlamda
erkekle kadın dostluklarını burada açılana konulardan çok iyi anlıyoruz
malesefff insanca yaşama kavramı sizde ne bilmiyorum ama kimsyee hayvan muamelesi yapmaya hakkınız yok herkes dönüp kendi yaşamına evliliğine eşine baksın sizde insanca yaşayınnnnnn

ben mini etek giymek istiyorum mesela diyelim ama eşim bundan rahatsızoluyor onu dinlemeyip nedn evliliğime huzursuzluk yaratayım ki yaa yada ben eşimn birarkadaşından rahatsızoldum onunla görüşme dedim o beni dinlemezse beni insan yerine koymuyor demektir ama dinler bende eşime eş değeri verip onun sözünü dinliyırm hepsi bu lütfen artık yazmyın kollarım kas yaptı

İşte ben bekarken de evliyken de otokontrolümü kendim sağlayabiliyorum. Beni kıskanacak bir erkeğe ihtiyacım yok. İş çıkışı bir yere gidip bir şeyler yenecekse hala gider yerim. Eşim de keza öyle yapabilir. Ayrıldığı kız arkadaşları ile bekarlık hayatında görüşmesi de hoşuma gitmezdi haliyle evliyken de görüşmesini hoş karşılamam. Ben doğrularımı bir ekeğe ya da bir imzaya göre belirlemiyorum.

bu arada yine mezhebime gireceksiniz ama ben eski sevgilisiyle de gorusuyorum ki cok da severim kendisini
oooo siz bereberde uyursunuz ozaman nede olsa modaaa oldu çoklu ilşkilerrr eşinle neler yaşadıklarınıda soruyormusunz ozman

Üzgünüm ne yaparsam yapayım, ne kadar empati yapmaya çalışırsam çalışayım, iş yerinde öğle yemeğine çıkarken izin almak durumunda kalan bir kadının yaşadıklarını normal addedemiyorum.

bende bekarken yaptıklarımı yapıyorum sorun yok o haldee

bende sizin gibi düşünenlere karşı empati yapamaıyorum nekadar zorlarsam zorlayayım mezhep anlayışı sanırım

işte o hayvan gibi bakan erkekler ;karısını eve kapayıp ,başkasının karısına kızına sapıkça bakan erkekler .. çünkü bu erkekler her kol bacak gördüğünde cinsel dürtüleri depreşen sapıklar. sonrada aman ben benim karıyı ,benim kızı eve kapatayım yoksa benim gibi başkaları da böyle bakar diye düşünen yobazlar.. kusura bakma

hangi avrupa ülkesindensinz merak ettim çok iyiymş ya neyse en iyisi ben banlanmadan yorumu kısa tutatyım sizin gibi düşünenlere bizde mezhep anlayışı farklı diyorlar
hanimefendi istedigniz gibi yasayin...
anlattigniz durumdan "memnunsaniz" yapacak birsey yok, herhangi bir uyariya yonlendirmeye dahi sahsen luzum gormuyorum.
burada insanlar ilk basta sikayetci oldugnuz icin, sizin iyiligniz icin yazmislar.
fakat hakaret etmedikleri halde sizin gibiyasamayanlar icin sarfettigniz sozlere bakin...
size ne insanlarin mezhebinden?
ayrica bekarken kafeye gidiliyor da evlenince bu namussuzluk mu oluyor da yasak konuluyor...?
siz tasvip etmeyebilirsiniz, hayatinizi da buna gore yasarsiniz fakat evli bekar ayriminda yaptigniz ayrim kendi ilkelerinizle de bagdasmiyor...
okuduklarim karsisinda tek diyebilecegim "mutluluklar..."

bende aynı durumdan muzdariptim hatta burda paylasmıstım esime demekki oda bakıyo oda yapıyo bosan diyenlere uysaydım simdiye ayrılmıstım.naptım biraz sesimi yükselttim gerekirse bihafta konusmadık ama sonra barıstık baktı ben vazgecmiyorum oda pes etti biraz.artık eskiye göre daha iyiyim.sesini yükselt yada tepkini belirt hatta psikolojik baskı yap ben öyle yaptım psikolojim bozuldu dedim senin yüzünden.sende öyle yap.mesela gitmene izin mi vermiyo saatlerce dısarda dur kafana göre takıl demiyorum.askım ben dısarı cıkıyorum bişeler alcam yada az bişelere bakcam de al gel evde esine göster.oda senin sevincini görsün.zamanla alısacak.buradakilere kalsa esin sapık olur bosa gitsin derler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…