kıskançlık güzeldir.. ama saygısızlıkla karıştırıyorsunuz galiba bu durumu.. siz nerde nasıl giyinmesini bilmeyen birimisiniz ki başkaları müdahale etsin.. kıyafete karışmayınca eşin demek sen ne giymen gerektiğini pek kestiremiyorsun..sen eşin olmadığı zaman kendini koruyamıyor musun ? korumak kollamak ayrı şey kıskanmak ayrı şey sizin bu bahsettikleriniz ayrı şey. semt olarak bende çok rahat dolaşamayacağım bir yerde çalışıyorum ama ona göre kendini kollar önlemini alırsın.evet herkes kendi seçimlerini yaşar ama hiçbirşey güllükgülistanlık olmuyor hayatta
her konuda dinlemek zorunda değil ama %90 dinliyor herkesin bir huyu vardır adam kıskanç bende kıskancım oyzdenproblem yok
sadece oturduğum bölge bunu gerektiriyor bende sıkılıyorum haliyle budurumdan eşimden şikayetçi değilim
ayrıca demekki sizde eşinizin düşüncelerini önemsemiyorsunuz benm eşim giyme derse giymem oda beni dinler çoğu konuda neden kendimi kandırayayım ya evde ben bu kıskançlık konuusu dışında şu olacak dediysem o olmak zorunda adam giyimimde kuşammımda bana söz geçiremiyorsa yorum bile yapamıyorsa ben ona koca demem
bakkala çıktıpğımda hayvan gibi insan görmemişgibi bakan erkekler var neden çıkıp eşimin canını sıkayımki şuan iş yerimzden dolayı burada olma işimize geliyor maddi anlamda''normal insanlar gibi'' dışarıya çıkmak, bir iki dost görmek elin adamlarıyla fing atmak olmuyor..
şimdi siz bakkala bile çıkamadığınız, eve hapsolduğunuz kölelik hayatınıza insanca yaşamak mı diyorsunuz...
kavram sıkıntısı var sizde hanımefendi..
di mi ya, relax biraz..bu arada yine mezhebime gireceksiniz ama ben eski sevgilisiyle de gorusuyorum ki cok da severim kendisini
ben mini etek giymek istiyorum mesela diyelim ama eşim bundan rahatsızoluyor onu dinlemeyip nedn evliliğime huzursuzluk yaratayım ki yaa yada ben eşimn birarkadaşından rahatsızoldum onunla görüşme dedim o beni dinlemezse beni insan yerine koymuyor demektir ama dinler bende eşime eş değeri verip onun sözünü dinliyırm hepsi bu lütfen artık yazmyın kollarım kas yaptıkıskançlık güzeldir.. ama saygısızlıkla karıştırıyorsunuz galiba bu durumu.. siz nerde nasıl giyinmesini bilmeyen birimisiniz ki başkaları müdahale etsin.. kıyafete karışmayınca eşin demek sen ne giymen gerektiğini pek kestiremiyorsun..sen eşin olmadığı zaman kendini koruyamıyor musun ? korumak kollamak ayrı şey kıskanmak ayrı şey sizin bu bahsettikleriniz ayrı şey. semt olarak bende çok rahat dolaşamayacağım bir yerde çalışıyorum ama ona göre kendini kollar önlemini alırsın.
İşte ben bekarken de evliyken de otokontrolümü kendim sağlayabiliyorum. Beni kıskanacak bir erkeğe ihtiyacım yok. İş çıkışı bir yere gidip bir şeyler yenecekse hala gider yerim. Eşim de keza öyle yapabilir. Ayrıldığı kız arkadaşları ile bekarlık hayatında görüşmesi de hoşuma gitmezdi haliyle evliyken de görüşmesini hoş karşılamam. Ben doğrularımı bir ekeğe ya da bir imzaya göre belirlemiyorum.ben erkek arkadaşlarımla bekarken geziyorsam( gezmedimde ) eğer beni kıskanacak bir eşim olmadığındandır ozaman herkes bekarken nasılsa evlennicede oşekilde olsun hayatında kimse yok gibi davransın
eşinn eski sevgilisyle tekrar görüşsün ozmaan mesela bekarken göüşüyrmuş evlinnce ne değiştiki hayatında
yok canim valla seviyorum cok iyi biri cunku. o da nisanli evlenmek uzere. hic oyle alip veremedigimiz olmadi aramizda.di mi ya, relax biraz..
cidden seviyor musun ya, ben de seviyor gibi görünsem de laf çarpıtıyorum
oooo siz bereberde uyursunuz ozaman nede olsa modaaa oldu çoklu ilşkilerrr eşinle neler yaşadıklarınıda soruyormusunz ozmanbu arada yine mezhebime gireceksiniz ama ben eski sevgilisiyle de gorusuyorum ki cok da severim kendisini
neden alıp vermediğin zolsun ki ortada adam zaten ortaksınızyok canim valla seviyorum cok iyi biri cunku. o da nisanli evlenmek uzere. hic oyle alip veremedigimiz olmadi aramizda.
Üzgünüm ne yaparsam yapayım, ne kadar empati yapmaya çalışırsam çalışayım, iş yerinde öğle yemeğine çıkarken izin almak durumunda kalan bir kadının yaşadıklarını normal addedemiyorum.Hala sözlerimin anlaşılmadığını görüyorum. Benim eşim kapıdan dışarı çıkmak yasak gbi bi mantıkta değil sadece neye izin vermeyeceği belli olmuyor. Sadce bakkala ve anneme gitmeye iznim var derken izin almadan gidebiliyorum yani diğer nereye gitsem izin istiyorum o da benden istiyor bazen ben de ona izin vermiyorum. Sıkıntı bu değil sıkıntım saçma şeylere izin vermemesi ve bu evden taşınmaya da gönlü yok arabam da yok dolayısıyla birden böyle bir yaşama geçtiğim için ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Ben ailemden kimseden izin istemedim ve karşımdaki nasıl ikna edilir izin vermemesinin sebebi nedir bilmiyorum o açıdan yorum almak istedim hepsi bu!
bende bekarken yaptıklarımı yapıyorum sorun yok o haldeeİşte ben bekarken de evliyken de otokontrolümü kendim sağlayabiliyorum. Beni kıskanacak bir erkeğe ihtiyacım yok. İş çıkışı bir yere gidip bir şeyler yenecekse hala gider yerim. Eşim de keza öyle yapabilir. Ayrıldığı kız arkadaşları ile bekarlık hayatında görüşmesi de hoşuma gitmezdi haliyle evliyken de görüşmesini hoş karşılamam. Ben doğrularımı bir ekeğe ya da bir imzaya göre belirlemiyorum.
bende sizin gibi düşünenlere karşı empati yapamaıyorum nekadar zorlarsam zorlayayım mezhep anlayışı sanırımÜzgünüm ne yaparsam yapayım, ne kadar empati yapmaya çalışırsam çalışayım, iş yerinde öğle yemeğine çıkarken izin almak durumunda kalan bir kadının yaşadıklarını normal addedemiyorum.
ayip ediyorsunuzneden alıp vermediğin zolsun ki ortada adam zaten ortaksınız
bakkala çıktıpğımda hayvan gibi insan görmemişgibi bakan erkekler var neden çıkıp eşimin canını sıkayımki şuan iş yerimzden dolayı burada olma işimize geliyor maddi anlamda
erkekle kadın dostluklarını burada açılana konulardan çok iyi anlıyoruz
malesefff insanca yaşama kavramı sizde ne bilmiyorum ama kimsyee hayvan muamelesi yapmaya hakkınız yok herkes dönüp kendi yaşamına evliliğine eşine baksın sizde insanca yaşayınnnnnn
bende sizin gibi düşünenlere karşı empati yapamaıyorum nekadar zorlarsam zorlayayım mezhep anlayışı sanırım
iyi bari, bizimki de nişanlı gerçi ama ne bileyim gıcık biri, kimse sevmez.. ben de sevmiyorumyok canim valla seviyorum cok iyi biri cunku. o da nisanli evlenmek uzere. hic oyle alip veremedigimiz olmadi aramizda.
çok zekisinMezhep anlayışından çok insan haklarını yorumlamamızdaki farklılıklar diyelim.
hanimefendi istedigniz gibi yasayin...hangi avrupa ülkesindensinz merak ettim çok iyiymş ya neyse en iyisi ben banlanmadan yorumu kısa tutatyım sizin gibi düşünenlere bizde mezhep anlayışı farklı diyorlar
bence cevap verme ne anlatmak istediğini anlamadığına eminim...ayip ediyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?