O yaşlarda benim de böyle bir sevgilim vardı. Seninki gibi değildi, okuluma kıyafetlerime falan karışmazdı ama ailem hatta sülalem istemedi çocuğu. Tabi istenmeyince daha bir kıymetli oldu benim için. Aileme ayrıldım dedim devam ettim. 2 yıl sevgili kaldık. Seviyordu beni, benı kırmazdı hiç. Kötü bir sözünü de duymamıştım ama okumamış, serseri biriydi. Hep asarım keserim lafları vardı. Hatta annem ya o ya biz demişti, işte o zaman dank etti kafama. Askere gittiğinde uzak tuttum kendimi, biliyorum çok acı verici çok gaddar bir konumdaydım ama telefonlarına çıkmadım, mesajlarına dönmedim. Bir hevesle yazdığım sayfalarca mektupları göndermekten vazgeçmiştim. Sonra bitti dedim. Aynı mahallede oturan kuzenimin yollarını kesip tehdit etmiş askerden döndüğünde. Beni de çok tehdit etmişti. Evet korkmuştum ama başım hep dik oldu ona karşı. Korkmadığımı gösterdim ona, hiç bir şey yapamazsın edalarında gezdim. Kuzenime gittiğimde mahallede birkaç kere görmüştüm. Ama unuttum zamanla, şimdilerde iyi ki diyorum. İyi ki ailem karşı çıkmış aklımı başıma getirmiş. Sen de öyle diyeceksin, şimdi çok üzülürsün biliyorum ama sizin ilişkiniz bir de normal olan bir ilişki değil. Sana değer vermiyor, sana her kızdığında başka kızlar buluyorsa evlenince de aynısını yapacak. Başka kadınlara gidecek. Sana psikolojik baskı uyguluyor gelme onun oyunlarına.
Ben ayrıldığımda üzüntümden kilo vermiştim, ailemle bir süre konuşmadım falan. Ama inan geçiyor. Hatta kendi salaklığına yanıyorsun sonra. Keşke dememek için şimdiden sil at..
Aynen dediğiniz doğru buraya yazdığım iyi oldu geröekten gözümü açtım sizede teşekkür ederim
Tercih senin seni mutsuz eden birinin mutluluğu için esaret hayati mi yoksa huzurlu mutlu özgür bir hayat mi ?
ah ne demek canım kafana gene bişy takılırsa bana özelden mesj atablrsns
Huzurlu mutlu ve özgür bi hayat tabikidee :)
Canın çok sıkılacak hatta kafayı yer gibi olacaksın ama inan ileride bu kadar direndiğine acıyorsun. Şahsen ben o çocuğun adının her geçişinde utanıyorum bunları yaşadığım ve yaşattığım için. Bir anda net bir kararla çıkarman lazım hayatından. Takip edersen, merak edersen ve acaba dersen bitiremezsin. Allah yardımcın olsun canım. Her şey düzelir yeter ki sen iste.Böyle şeyler yaşayıp yazan insanların dedikleri beni daha bi kendime getiriyor sizinki de öyle, aynen aile bişeyi istemezse o işte kesin bişey vardır. Sizin kurtulmanıza sevindim darısı benim başıma teşekkür ederim tavsiyeleriniz için
O halde önce ailen sonra eğitim hayatini ihmal etme canim.Gun gelecek bu yaşadıklarını hatırlayıp guleceksin ne zaman kaybiymis diye
Canın çok sıkılacak hatta kafayı yer gibi olacaksın ama inan ileride bu kadar direndiğine acıyorsun. Şahsen ben o çocuğun adının her geçişinde utanıyorum bunları yaşadığım ve yaşattığım için. Bir anda net bir kararla çıkarman lazım hayatından. Takip edersen, merak edersen ve acaba dersen bitiremezsin. Allah yardımcın olsun canım. Her şey düzelir yeter ki sen iste.
Canım hepsi geçecek. Uzun sürecek, öyle bir çırpıda unutamazsın. Ben 1 yıl içten içe yaşadım o acıyı. Ama sonra yine bu heyecanları yaşayacaksın. Bak ben "bir daha kimseyle olmaz, sevemem" gibi klişe şeyleri söylüyordum. Ama inan seviyorsun. Şu an bir başkası için acı çekiyorum, ileride de belki başkası için yine acı çekicem. Ama unutuluyor. Zaman alacak ama bir gün bir bakacaksın için acımıyor. Sadece sabırlı ol ve kendine zaman ayır, yapacak bir şeyler bul. Okula git yeniden. Ama bırak o çocuğu.. Sana dönmek istediğinde kabul etme sakın canım.Aynen öyle merak edipte facesine bakıp o kızla çıktığını görmeseydim içim bu kadar kötü olmazdı ilişkisini görene kadar hiçbişeyim yoktu :/ Şimdiden bile utanıyorum aileme ve kendime bunları yaşattığım için
Aslında bi kaç kerede şiddete başvurmuştu sonradan gelip sarılıp özür falan dilemişti bana hep söylüyo evlenince hata falan yaparsan seni öldürürüm diye
Benim 2,5 yıllık bi ilişkim var sevgilim aşırı kıskanç balkona çıkma dar giyme diyo okurken okulun mu ben mi dedi bende onu sevdiğim için onu seçtim ama şimdi pişmanım çalıştırmıyoda evde oturuyorum evlenince yanımda olcağın için seni bu kadar sıkmam biraz dayan şimdilik evlenene kadar diyo sizce doğrumu söylüyo yoksa evlenince daha mı çok sıkar? Evlenincede çalışmıcaksın ben bakarım diyo hiç arkadaşım yok herkesle küstürdü daha 19 yaşındayım benim yaşamak istediğim hayat bu değil ama ayrılınca mutsuz oluyorum onu düşünüyorum özlüyorum başkasıyla çıkcak diye endişeleniyorum onu kaybetcem diye çok zor durumdayım kasımda da askere gidiyo çok sinirli hemen herşeye sinirlenebilir kavga çıkarır direk ayrılır bide haftada 1kez ayrılırız sonra geri barışırız güvende yok birbirimize sinirlenince hemen kğfreder iğrenç küfürler! Ne benim ailem onu ne de benim ailem onu istiyo ne yapmalıyım yardım lütfen
Canım hepsi geçecek. Uzun sürecek, öyle bir çırpıda unutamazsın. Ben 1 yıl içten içe yaşadım o acıyı. Ama sonra yine bu heyecanları yaşayacaksın. Bak ben "bir daha kimseyle olmaz, sevemem" gibi klişe şeyleri söylüyordum. Ama inan seviyorsun. Şu an bir başkası için acı çekiyorum, ileride de belki başkası için yine acı çekicem. Ama unutuluyor. Zaman alacak ama bir gün bir bakacaksın için acımıyor. Sadece sabırlı ol ve kendine zaman ayır, yapacak bir şeyler bul. Okula git yeniden. Ama bırak o çocuğu.. Sana dönmek istediğinde kabul etme sakın canım.
Bunu söyleyen adamla daha işin ne ? kendini öldürtünce mi kafana dank edecek adamın kötü olduğu anlamadım daha 19 yaşındasın , gözlerin içi gülmeli pırıl pırıl bir genç kız olman lazım iken , hayatına , herşeyine müdahale eden adama ne diye katlanıyorsun , adamın kendine özgüveni sıfır , seni de kendine çekmeye çalışıyor . Kesinlikle ayrılmalısın , şimdi ayrılmazsan askerdeyken muhakkak ayrılırsın , orda da kendi dışarı çıkamayınca en ufak akraba gezisine bile gitsen bir dünya laflar sayacak emin ol buna.
Böyle aşırı kıskanç erkeklerin kendinde birproblem olduğuna sürekli gözlerinin kadınlarda olduğuna akıllarından sürekli değişik fanteziler kurduğuna inanıyorum.Sağlıklı bir durum değil çünkü,kişi kendinden bilir işi...
Aslında bi kaç kerede şiddete başvurmuştu sonradan gelip sarılıp özür falan dilemişti bana hep söylüyo evlenince hata falan yaparsan seni öldürürüm diye
Arıcaksın illaki ama bitirceksin inan bana. Ama bitirmelisin kesinlikle, bir gelecek yok bu çocukta çünkü.Öyle artık canım ne isterse onu yapcam onu düşünmeden önemsemeden kendim olcam başkasının istediği biri değil. Bu kararımı devam ettirirsem döndüğünde kabul etmem belki de hiç dönmez yaşayıp görücem, illa ki başkasını severim ama bu biraz zaman alır herkeste onu ararım çünkü kendimi biliyorum .
Sende bu adamla devam mı ediyorsun
Anlamıyorum bu genç kızları ben, bu magandaların nesi cazip geliyor size de 2,5 yılını bununla öldürdün.
Bu adam şaka yapmıyor, kendini de saklamıyor, gözünü aç
Arkana bakmadan uzaklaş, ne sevgisi, sevgi bunun neresinde ???
Arıcaksın illaki ama bitirceksin inan bana. Ama bitirmelisin kesinlikle, bir gelecek yok bu çocukta çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?