KISKANÇLIK !!

Küfürler. .
Güven yok . .
Aşırı kıskanç psikopat. .
Okuluna devam et ve ayrıl. .
Bir dost. .

Yemin ediyorum bi an bu ben miydim acaba dedim. Benim 19 yaşındaki halimin birebir aynısısın şuanda. Acaba onunla mı birliktesin diye bile merak etmiyo değilim :) Aynı olayları yaşadım o dediği laf bile aynıydı "evlenince bu kadar sıkmam". Bizde haftada bir olmasada ayda bir ayrılırdık. Tek fark ben o istedi diye okulumdan vazgeçmedim ve istediğim üniversiteye gittim. O da bunu yediremedi ve yaptıklarının 10 katını yapmaya başladı. En son çıkarıp hattımı kırdı o gün ayrıldım tabiki peşimi bırakmadı ve 1 sene falan rahatsız etti beni. Sana diyeceğim asla ama asla düzelmeyecek ve gitgide daha kötü bir hal alacak. Fazla uzatmadan ayrılmaya bak bu durumdan memnun olmadığını zaten kendin yazmışsın. Bi an önce ayrıl ama sinirlendirmeden damarına basmadan ayrıl yoksa hayatını zindana çevirebilir.Bu durumu bizzat yaşadığım için böyle konular gördüğümde yazmadan edemiyorum ve en yakın zamanda kurtulmanı diliyorum. Emin ol sana değer veren en önemlisi saygı duyan biri çıkıcaktır karşına.

Hemen ondan ayrıl, şükür namazı kıl ve hayata dön

Gerçekten fikre ihtiyaç duyuyor musun? 40 senelik insanlar bi hakaret nedeniyle evliliklerini bitiriyor. Evlenip cikmaza girmek istiyorsan, hakaretlerin şiddete donusmesini istiyorsan hastalikli sevginle iliskine devam edebilirsin. Biraz mazosistlik sezdim sende. O da sadist.sado mazo takilirsiniz artik

Canım Allah korusun yarın öbür gün seni 3. sayfa haberlerinde okumamızı istemiyorsan hemen bu kişiden ayrıl ve okuluna geri dön. Kendi aklın fikrin sana yeter de artar bile, başkasının dediklerine göre hayatını biçimlendirmene hiç lüzum yok. Kendi aklını kendisine işletsin o. Sana değil.

Evet öyle oldu bununla 4 yıl oldu ama Neyse sen kafanda bitir kafanda bitirdin mi yapayacagın şey yok. Her zaman söyle düşün iyilerine layık olan sensin o degil..... Kalbini sen yönet kalbin seni değil. O bedenin tek hükümdarı sensin kalbine söz dinletmeyi öğret canım

3. sayfa haberimi?? okurken güldüm güzel bi benzetme olmuş

Evlenince mutlu olmucamı biliyorum, inanın hala ne bulduğumu da bilmiyorum. Ama galiba artık hiç bişey bulmuyorum gözüm açıldı ben onafa hep derdim kişi kendinden bilir işi diye haklısınız teşekkür ederim

Okula açıktan devam ediyorum zaten aynen herkes söylüyo askerdeyken çok sıkar diye bende öyle düşünüyorum zaten. Ama buraya yazdığımdan beri gözüm açıldı keşke önceden yazsaymışım diyorum...

Evet damarına basarak ayrılınca daha fena şeyler yapıyodu ama sadece küfür ederek ayrıldık, zaten başkasıyla çıkıyo. İnşallah bende sizler gibi kurtulcam bu durumdan 19 yaşındayım ama yaşlı bi insan kadar yorgun hissediyorum kendimi

O yaşlarda benim de böyle bir sevgilim vardı. Seninki gibi değildi, okuluma kıyafetlerime falan karışmazdı ama ailem hatta sülalem istemedi çocuğu. Tabi istenmeyince daha bir kıymetli oldu benim için. Aileme ayrıldım dedim devam ettim. 2 yıl sevgili kaldık. Seviyordu beni, benı kırmazdı hiç. Kötü bir sözünü de duymamıştım ama okumamış, serseri biriydi. Hep asarım keserim lafları vardı. Hatta annem ya o ya biz demişti, işte o zaman dank etti kafama. Askere gittiğinde uzak tuttum kendimi, biliyorum çok acı verici çok gaddar bir konumdaydım ama telefonlarına çıkmadım, mesajlarına dönmedim. Bir hevesle yazdığım sayfalarca mektupları göndermekten vazgeçmiştim. Sonra bitti dedim. Aynı mahallede oturan kuzenimin yollarını kesip tehdit etmiş askerden döndüğünde. Beni de çok tehdit etmişti. Evet korkmuştum ama başım hep dik oldu ona karşı. Korkmadığımı gösterdim ona, hiç bir şey yapamazsın edalarında gezdim. Kuzenime gittiğimde mahallede birkaç kere görmüştüm. Ama unuttum zamanla, şimdilerde iyi ki diyorum. İyi ki ailem karşı çıkmış aklımı başıma getirmiş. Sen de öyle diyeceksin, şimdi çok üzülürsün biliyorum ama sizin ilişkiniz bir de normal olan bir ilişki değil. Sana değer vermiyor, sana her kızdığında başka kızlar buluyorsa evlenince de aynısını yapacak. Başka kadınlara gidecek. Sana psikolojik baskı uyguluyor gelme onun oyunlarına.
Ben ayrıldığımda üzüntümden kilo vermiştim, ailemle bir süre konuşmadım falan. Ama inan geçiyor. Hatta kendi salaklığına yanıyorsun sonra. Keşke dememek için şimdiden sil at..

Mazosist değilde gözüm kör oldu ondan başkasını görmedim umursamadım ne derse yaptım :/ ayrıyız şuan devam etmiyoruz. Evet bunu hep düşünüyorum zaten millet kaç yıllık ilişkiyi bitiriyo bende yapabilirim diye.

O 3.sayfa haberini çok kişi dedi kendiside dedi zaten okuluma açıktan devam ediyorum bende artık başkasının hayatımı biçimlendirmekten yoruldum artık izin vermicem yazınız için teşekkür ederim :)

Aynen dediğiniz doğru buraya yazdığım iyi oldu geröekten gözümü açtım sizede teşekkür ederim

Tercih senin seni mutsuz eden birinin mutluluğu için esaret hayati mi yoksa huzurlu mutlu özgür bir hayat mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…