ne diyor ne diyorAslında bi kaç kerede şiddete başvurmuştu sonradan gelip sarılıp özür falan dilemişti bana hep söylüyo evlenince hata falan yaparsan seni öldürürüm diye
Ne giyeceğine, ne yapacagina, hayatini nasil yasayacagina ancak sen karar verirsin unutma. Ekmeğini vermiyor, seni bu yaşa kadar büyütüp emek vermedi, hayatinda sevgiden baska hicbir rolü olmayan bu cocukla mi ugrasacaksin. Yapma etme gözünü seveyim. Kocan degil nisanlin degil. O su an senin hicbir şeyin. Lutfen zincirini kır hayata ve ona karşı. Lutfenn canim.. !! Ayril kurtul daha miniciksin sen.. Inan nefes aldığını hissedeceksin. Yoksa ömrünü baska iliskilere ciftlere bakarak imrenerek hayatini bitireceksin. Allah korusun
Erkek arkadaşının yardım alması gerekiyor.Ozguvensiz olması kendini değersiz hissetmesi aşırı kıskanç olmasına sebep olabilir.Kadinlar kendini böyle erkeklerin ellerinde çok değerli eşi benzeri bulunmayan turunun tek örneği hissedip ilişkide kalabiliyolar.Ya sevgilisini dönüştürebilmeli yada vazgecmeli
ne diyor ne diyor
Benim 2,5 yıllık bi ilişkim var sevgilim aşırı kıskanç balkona çıkma dar giyme diyo okurken okulun mu ben mi dedi bende onu sevdiğim için onu seçtim ama şimdi pişmanım çalıştırmıyoda evde oturuyorum evlenince yanımda olcağıniçin seni bu kadar sıkmam biraz dayan şimdilik evlenene kadar diyo sizce doğrumu söylüyo yoksa evlenince daha mı çok sıkar? Yanlis anlamadim bunlar sizin cumleniz sanki devam eden bir iliskiden bahsetmissiniz. Yinede farketmez devam etsede ayrilsanizda sonuc ayni adam psikopat. Benim bir tanidigimda boyleydi karisini asiri kiskanirdi pencereleri kapatirdi kagitla. Kina gecesi beni aldatiyorsun diye kavga cikarmisti. Ama kizda bu durumu kabullenmis sorun etmiyor.Kıskanılmamakta çok kıskançlık kadar kötü tam ortası olsun yerinde kıskançlık yeterli bence. Yanlış anladınız galiba 2,5 yıldır çıktık 15 gün önce ayrıldık şuan bi kızla çıkıyo bende onu unutmak istiyorum ne yapabilirim yazdım
Hata falan yaparsan seni döve döve öldürürüm bunu baştan söylüyorum bunu bilerek gel diyor ben hapse sen mezara gidersin her türlü işkenceyi yaparım gözümü döndürme diyor
Şuan sevgili değiliz ayrıldık ve o başkasıyla çıkıyo.. Bende çok dedim hastasın psikolopa gidip tedavi olman gerek diye ama hayır benim bişeyim yok beni böyle sen yaptın diyo. Kendini değersiz hissediyo olabilir demişsiniz tam aksine kendini beğenmişin teki g*tü çok kalkık ve her kız onun peşinde sanıyo
İşte tamda dedigin gibi havalarda olması aşırı ozguvenli halleri maskeleri ipucudur aslinda.Çok yakinim tıpkı anlattigin kişilikte oyuzden kizamiyorum onada hastalık çünkü ellerinde değil Allah şifa versin nediyelim
Benim 2,5 yıllık bi ilişkim var sevgilim aşırı kıskanç balkona çıkma dar giyme diyo okurken okulun mu ben mi dedi bende onu sevdiğim için onu seçtim ama şimdi pişmanım çalıştırmıyoda evde oturuyorum evlenince yanımda olcağıniçin seni bu kadar sıkmam biraz dayan şimdilik evlenene kadar diyo sizce doğrumu söylüyo yoksa evlenince daha mı çok sıkar? Yanlis anlamadim bunlar sizin cumleniz sanki devam eden bir iliskiden bahsetmissiniz. Yinede farketmez devam etsede ayrilsanizda sonuc ayni adam psikopat. Benim bir tanidigimda boyleydi karisini asiri kiskanirdi pencereleri kapatirdi kagitla. Kina gecesi beni aldatiyorsun diye kavga cikarmisti. Ama kizda bu durumu kabullenmis sorun etmiyor.
Nerden buldun bu psikopati
Tam tedavilik..
Hata falan yaparsan seni döve döve öldürürüm bunu baştan söylüyorum bunu bilerek gel diyor ben hapse sen mezara gidersin her türlü işkenceyi yaparım gözümü döndürme diyor
Olur kizin bal gibi olurr benimde vardi senin gibi asiri kiskanc.. Ama dinlemiyordum sonrada birakmisim simdi hayatimin askiyla evliyim. İnsan bulunuyor farkedemezsin bile yollar geçtikçe daha yasinda kucukBende çok istiyorum bırakmayıı ama başka kimse olmucak gibi geliyo ya
Kardesimden de kucuksun. Ablan sayilirim tatlim. Sen gecmise bir cizgi cek. Hayat boyle psikopatlara feda edilemeyecek kadar guzel. Gencecik kizsin. Piril piril bir gelecek seni bekliyor.Lanet olsun bulduğum güne ya hiç sormayınn
Tüm aile üni mezunu olup da sana bu kararı bırakmaları inanılır gibi değil.Üniyi bırakmadım lise 3te liseyi bıraktım. Bende okumayı düşünüyodum ama sevgilim beni bu fikirden soğuttu ama şimdi açıktan devam ediyorum
bunları buraya yazan sizsiniz değil mi yani yazarken algılıyorsunuz değil mi anlıyorsunuz..bu yaşta ne mecburiyetin var ki böyle bir insana..çok enteresan gerçek değilmiş gibi yani bunları söyleyen birine karşı sevginizi bi kenara itip yolunuza bakmanız lazım hiç kimse vazgeçilmez değil..hem ayrılmışsınız başkasıyla çıkmaya başlamış sizin için ölüyor falan da değil adam sorunlu sizin için ölse de bırakın ölsün:)
Kardesimden de kucuksun. Ablan sayilirim tatlim. Sen gecmise bir cizgi cek. Hayat boyle psikopatlara feda edilemeyecek kadar guzel. Yeniden hazirlan sinava. Gir universiteni oku. Gencecik kizsin. Piril piril bir gelecek seni bekliyor.
EK: Duzelmez bu adam degismez. Kosarak uzaklas. Yazik etme kendine. Sevgi bu degil. Bagimli olmayin su adamlara kurban olayim yaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?