KISKANÇLIK !!

Ne yapmasını bekliyorsun evlendiğinde habersiz bakkala gittin diye seni öldürmesini falan mı?

Hayırr tabikide unutmak istiyorummm bitsin bugünler istiyorum bende normal insanlar gibi herşeyi yapabiliyim özgürce istiyorum

Tüm aile üni mezunu olup da sana bu kararı bırakmaları inanılır gibi değil.
Bir de sen üni mezunu aile ortamında bu kararı alman lisede imkansıza yakın.

Ailem çok karşı çıktı kızdılar hepsi bemimle konuştu ama ben dinlemedim o okuldan hatta herkesten önemli geldi okula gidiyonuş gibi yapıp gitmedim pişmanım zaten bunu telafi ediyorum açıktan

Olur kizin bal gibi olurr benimde vardi senin gibi asiri kiskanc.. Ama dinlemiyordum sonrada birakmisim simdi hayatimin askiyla evliyim. İnsan bulunuyor farkedemezsin bile yollar geçtikçe daha yasinda kucuk

Allah çok mutlu etsin eşinizle bi ömür , inşallah bizede nasip eder

Yooo gayet de bak yani. Feysine veya ne varsa. Baktikca perçinlen. Iyi seylerini degil kotu seylerini dusun. Kotu ozelliklerini dusune dusune ah et dur.. iyi ozelliklerini say desem o iyi ozellikleri tum erkekler yapar. Birden kesersen kotu olursun. Anliyorum o durumu. Iliskilerle ilgili makaleleri oku, üstün dokmen diye birisi var bak youtube da videolarini gorebilirsin. Insanin insana degerini anlatir cogu kez. Tebessum ederek ciddi seyler anlatir. Artik hep Dikkatli ol. Yalniz basina uzul ağla kahrol amaa sonunda sen kazan.

ayyyy harbbiiiimmmmm

Ayn i benn nnn )))))) dert arkadsmi buldum şahsen ben alıştım seviyorsan yapacak bişey yok maalesef

Yazarken idrak edebiliyorum ama böyle bişey yapcağını düşünmüyorum açıkcası bende bana ölüyo demiyorum ki kurtulmak için napmalıyım diyorum yardım istiyorum yani
yok demek istediğim takıntı değil size zaten başkasıyla çıkmaya başlamış bu sizin için avantaj..tavsiye olarak ne desek boş sizin önce bu aşkı afanızda bitirmeniz gerekiyor onun dışında zaten arkası gelecektir...siz onu kalbinizden atmaya karar verdiğiniz zaman göreceksiniz ki hayat daha güzel olacak sizin için rahatlamış hissedeceksiniz

Desteğiniz için çok teşekkür ederim hepsini yapcam :)

Hiç bişey boş değil 1 sene önce deseydiniz boş gelirdi ama şuan ciddiye alıyorum çünkü gözüm açıldı gerçekleri gördüm dedikleriniz kesinlikle bi kulağımdan girip birinden çıkmıyor çok iyi geliyor bana kızmanız bile yani çünkü haklısınızz

Sakın kaçırma bu adamı kesin evlen (!)

onun bu sözlerini sürekli kendinize söyleyin ve ondan kurtulduğunuza şükredin..okuyorsanız derslere odaklanın arkdaşlarınızla vakit geçirin..bi kere onun face ine instgramına falan kesinlikle bakma kiminle neyle ilgilendiği umrunda olmasın ilk zamanlar zor olacak ama kendine uğraşlar bul başka bir erkeğe kesinlikle yönelme hata yapmaya yatkın bi durum doğru karar veremeyebilrsin..ama dediğim gibi önce kafanda bitir..benim diyebileceğim bu kadar

Hata falan yaparsan seni döve döve öldürürüm bunu baştan söylüyorum bunu bilerek gel diyor ben hapse sen mezara gidersin her türlü işkenceyi yaparım gözümü döndürme diyor
Ölmek mi istiyorsun ?

Başka bi erkeğr yönelmiyorum çünkü erkekte hep onu arıyorum o yüzden kimseye o gözle bakmıyorum zaten konuşmuyorum ama dediğiniz gibi yapcam dediği kötü şeyleri söylücem hep kendime hatırlatcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…