kazanamadı unıversıteyı o yuzden calıstı parası da cebınde hafta sonu her yere gıdıyor. bu sene okula baslıcak daha rahat olurum okulu takmam her maca gıderım dıyorOkulu,işi gücü yok mu?
Nasıl yetişiyor her maça?
ARKADAŞLAR MERHABA. GEÇEN GÜNLER DE FENERBAHÇEYE HASTA SEVGILIMDEN BAHSETTIM HATIRLAMAZSANIZ KISACA ÖZET GECIYIM. SEVGILIM DEPLASMANLARA GIDIYOR KADIKOYDE KI MAÇLARA GIDIYOR AMA ARTIK O KADAR COK ABARTTI KI SIRADAN BI VOLEYBOL MAÇI ICIP ISTANBULDAN KALKIP IZMIRE GIDIYOR. BOYLE SUREKLI FENERBAHÇELI ARAKADASLARI ILE BERABER SUREKLI ABI KARDEŞ SEKLINDE DOSTLUKLARI COK GUZEL AMA DURUM SU KI SEVGILIM ONLARIN YANINDAYKEN NE BENI TAKIYOR NE DE ILISKIMIZI. NE YAZAR NE BISEY. BEN DEPLASMAN OLAN MAÇLARA GIDINCE DE SARJ PROBLEMI YUZUNDEN 2 GUNE YAKIN HABER ALAMIYORUM. BUNLARI ONA SOYLEYINCE DE BU IS BENIM TEK EGLENCEM BUNU ELDEN ALAMAZSIN DIYOR. TAMAM HAKLI AMA O DISARI GIDINCE BANA YAZMAYINCA KOTU HISSEDIYORUM COCUK NE ZAMAN BI YERE GITSE AGZINDAN GETIRIYORUM EVE GELINCE. BENI COK SEVIYOR SEVGISINDEN EMINIM AMA BU HUYUM YUZUMDEN BENDEN BASKASIYLA BISEY YAPINCA DELIRIP COCUGUN USTUNE GIDIYORUM. BU HUYUMDAN NASIL VAZGECERIM.HERSEYI KAFAMA ONUN DIŞINDA KI HAYATIMDA DA COK TAKIYORUM. BIRISI BISEY DESIN DUSUNMEKTEN UYUYAMAM KAFAMA TAKARIM NEREDEYSE 20 YAŞIMA GELICEM AMA HUYLARIM AYNI. BU BANA ILERI ZAMANDA EVLILIKTE SORUN OLUCAK BILIYORUM. NASIL KURTULURUM BU DURUMDAN ABLALARIM OLARAK FIKIRLERINIZI BEKLIYORUM.
Boş gezenin boş kalfası ile mutluluklar dilerim öyleyse!!!!kazanamadı unıversıteyı o yuzden calıstı parası da cebınde hafta sonu her yere gıdıyor. bu sene okula baslıcak daha rahat olurum okulu takmam her maca gıderım dıyor
Bazı seylere katlanıyorum mesela yazmamasını fılan bı kenara bıraktım. hanı cok sevmesı her seye yatmıyor. deplasman onun yasam tarzıymış annesı ve babası bıle elınden alamamış bu lafı dun soyledı banaBüyük harflerle yazmayın zor okudum valla, düzeltin.
2 gün yazmamak ne demek yahu, sen kendimi nasıl düzeltirim diyorsun ama sorun bambaşka.
Şimdi boyun eğsen bile ilerde çok sorun yaratır bu durum, çünkü sen böyle bir hayat istemezsin.
İlerde hamilesin sancın tuttu diyelim, koca nerde? Maçta.
Bir davete gideceksiniz diyelim. Koca nerde? Maçta.
Zor.
bende tam aksıne o yazınca hemen cevap vermeye bakarım yazar eder ılgılenırım okula gıdıp gelıyorum unıversıte bıde rahat oluyor sureklı yazıyorum gorusuyorum cok deger vermekten sanırsam emın degılımSENDE KENDİNE Bİ UGRAŞI BUL. O SENİ KISKANSIN İKİ -ÜÇ GÜN YOK OLUYORUM KIZI BOŞLADIM DİYE DÜŞÜNSÜN. BIRAK.
Ya herro ya merro.Bazı seylere katlanıyorum mesela yazmamasını fılan bı kenara bıraktım. hanı cok sevmesı her seye yatmıyor. deplasman onun yasam tarzıymış annesı ve babası bıle elınden alamamış bu lafı dun soyledı bana
Neredeyse 20 yaşına gelecen demek :)ARKADAŞLAR MERHABA. GEÇEN GÜNLER DE FENERBAHÇEYE HASTA SEVGILIMDEN BAHSETTIM HATIRLAMAZSANIZ KISACA ÖZET GECIYIM. SEVGILIM DEPLASMANLARA GIDIYOR KADIKOYDE KI MAÇLARA GIDIYOR AMA ARTIK O KADAR COK ABARTTI KI SIRADAN BI VOLEYBOL MAÇI ICIP ISTANBULDAN KALKIP IZMIRE GIDIYOR. BOYLE SUREKLI FENERBAHÇELI ARAKADASLARI ILE BERABER SUREKLI ABI KARDEŞ SEKLINDE DOSTLUKLARI COK GUZEL AMA DURUM SU KI SEVGILIM ONLARIN YANINDAYKEN NE BENI TAKIYOR NE DE ILISKIMIZI. NE YAZAR NE BISEY. BEN DEPLASMAN OLAN MAÇLARA GIDINCE DE SARJ PROBLEMI YUZUNDEN 2 GUNE YAKIN HABER ALAMIYORUM. BUNLARI ONA SOYLEYINCE DE BU IS BENIM TEK EGLENCEM BUNU ELDEN ALAMAZSIN DIYOR. TAMAM HAKLI AMA O DISARI GIDINCE BANA YAZMAYINCA KOTU HISSEDIYORUM COCUK NE ZAMAN BI YERE GITSE AGZINDAN GETIRIYORUM EVE GELINCE. BENI COK SEVIYOR SEVGISINDEN EMINIM AMA BU HUYUM YUZUMDEN BENDEN BASKASIYLA BISEY YAPINCA DELIRIP COCUGUN USTUNE GIDIYORUM. BU HUYUMDAN NASIL VAZGECERIM.HERSEYI KAFAMA ONUN DIŞINDA KI HAYATIMDA DA COK TAKIYORUM. BIRISI BISEY DESIN DUSUNMEKTEN UYUYAMAM KAFAMA TAKARIM NEREDEYSE 20 YAŞIMA GELICEM AMA HUYLARIM AYNI. BU BANA ILERI ZAMANDA EVLILIKTE SORUN OLUCAK BILIYORUM. NASIL KURTULURUM BU DURUMDAN ABLALARIM OLARAK FIKIRLERINIZI BEKLIYORUM.
bu sozun aynısını ona dedım ben ben senın hayatının merkezınde degılım demek kı dedım ama nafıle Fenerbahçe konusunda ıflah edemıyorum kendısınıTek onerim siz obun merkezinde degilseniz oda sizin Merkezinizde olmasin !
Arada yapmasi sorun teskil etmez ama surekliyse. Bi DUR demenin zamani gelmid demektir .. sen hayirdir canim yadiye baslanada bilir
ıse yarıcak kafasına dank edıcek bısey mı cevremde kı herkes bunu soyluyor banaSende arkadaşlarınla ailenle bir yere gittiğinde yazma,sarjı sorun et, onu ihmal et anlasın..
sımdı sevınce bırseylerı alttan alan herkes gıbı bende almaya çalışıyorum ıte ıte gıdıyor suan zaten bakalım durum ne olucakKendini kaybedecek kadar fanatik olan kişileri her zaman çok amaçsız bulurum. Bence ayrıl, çekilmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?