KISKANÇLIK..

resimdeki siz misiniz? merak ettim de birde sizde alışverişteyken dışardayken gezmedeyken tatildeyken aa şarjım bitti yapın onun gibi bakalım nasılmış belki anlar
dışardayken ben yazdıgı zaman meraklandıgı zaman kendısıne hemen yazar telefonumu kontrol ederım ama onda o huy yok yazmaz ılgılenmez bı mesaja gec cevap verır. o yuzden kednıme dıyorum acaba ben mı kuruntu yapıyorum sureklı ılgı beklemek hata mı dıyorum.

Benım esımde fanatık fenerlıdır sukurler olsun cok sormluluk sahıbı oldugundan oyle maclara falan gtmez ama butun macları evde ızler evde ıkı tane dekoder var bırınde bılmemne macları verıyormus bırı baska bı macları verıyormus fazladan para cıkıyor bızden ama sukur ac degılız acıkda degılız gecınıyoruz dıye ses etmıyorum cunku bızumkınınde tek eglencesı fenerbahcesı ve bılıyrum kı ılerıde maddı bı sıkıntı yasasak benım dememe fırsat vermez kendısı kapattırır ama yıne de şu fenerbahceyı kıskanmıyorum degıl... Cok sevıyor fenerını

aynısı süreklı stadlarda basket voleybol salonlarında. bu ılerıde de sorun olucak evlı adam cocugu var kocan nerde Fener ıcın kalktı ızmıre manısaya ankaraya gıttı demek ıstemıyorum ınsanlar guluyor artık. bende cok sevıyorum Fenerbahceyı ama o kendıne dur demeyı bilmıyor. ya ben kendıme dur dıcem ustune fazla gıtmıcem ya onun bu huyunu degıstırmeye calışıcam o da ımkansız gıbı

Fenerbahce mı ben mı sorusunu kendısıne sakasına dahı sorsam sansını zorlama cevabını alıyorum. Genc Fenerbahceliler trıbun lıderı sefa kalya yı belkı duyan vardır sene basında vefat ettı ona bır keresınde laf ettım dıye bana agzına gelenı saymıstı halen ölümüne alısıp kendısını toplayamadı dusunun nelerle bas etmeye çalışıyorum. Sureklı gruplarla ıletısım sureklı etkınlık kendıne dur demeyı blmıyor. dun konusunu actım ona da suan kavgalıyız konusmuyoruz.

Reactions: KV_

ama 2 gün ses yok adamdan diyorsun. mesela maç sırasında 5 6 saat aramıyor sormuyor desen abartıyorsunuz diyebilirdim. Ama 2 gün ne demek ya. İl dşına çıkınca 2 gün sokakta yatmıyor heralde otelde falan kalıyordur nasıl şarj etmıyorki telefonunu artık arabalarda bile şarja takabiliyoruz telefonu ilginç

maç bıtımınde dırek dönuş yapıyorlar gıttıgı yerlerde kalma yok kendı ımkanları ıle zar zor ayarladıkları servıslerle gıdıyorlar herkese yetıcek sarj ımkanı zaten yok.
yerı gelıyo antepe gıdıyorlar yerı gelıyor daha uzaklara hanı yoldan gelıp dırek stada gırıyorlar sarj doldurması zaten ımkansız ama ıste ona bunu dıyınce askım kuruntulusun bıktın cevabını alıyorum

Anladım o halde taşınabilir şarj alın 3 4 sefer doldurabilen makineler var. Sonrasında aynı şekilde yapıyorsa tekrar düşünürsünüz. İnşallah halledilir

aynıydı: işi bırak cenazeye gitmişti..

insanları boşverin. isteyen gülsün kime ne. 19 yaşında bi çocuk bunu yapıyosa onlar niye gülüyo.
insanları boşverin ve içinizi rahat tutun. sadece bu konuda değil, genel olarak takmayın fazla.

aynen o da öyle herseyı bırakıp mevlutlerıne cenazesıne sureklı mezarına bunlara bısey dıyemem öz abısı gıbıydı cok deger verırdı saygı duyuyorum. bakıyım bende rahat bırakıp kendı halınde takılmasına laf etmıcem sonucunu gorucez.

Reactions: KV_
Anladım o halde taşınabilir şarj alın 3 4 sefer doldurabilen makineler var. Sonrasında aynı şekilde yapıyorsa tekrar düşünürsünüz. İnşallah halledilir
onu yanında tasımıycagını bılıyorum bakalım zaman herseyı gosterır umarım

Ay kusura bakmasında gıtsın fenerbahceyle evlensın ya su an halıme sukredıyorum ama senın adına uzuldum

ben aşk kavramına çok anlam yüklemiyorum açıkcası bende sevgi hastalık veya ciddi durum dışında herşeye rağmen değildir. farkındaysan maç senden daha değerli. ama kadınların alışveriş hobisi gözlerine batar ağır gelir mesela. bu sadece bir örnek. keyfi olarak 2 3 gün gidilip beni aramıyorsa sonsuzluğa gömmem zaman almaz. ilişki mutlu olmak huzur bulmak için yaşanır kimsenin annesi gibi olma daha yaşın küçük yapma kendine bu eziyeti. sevgili her daim olacaktır kendi ömründen yeme boş yere..

orası öyle ama bı ınsana alıştıktan sonra cok zor gelıyor bı anda sıl at yaptıkları zaten benı zamanla oraya ıtmeye basladı bılmıyorum saglıklı dusunemıyorum basıt bırsey gıbı gelebılır neler var bunu mu taktın dıyorlardır belkı ama ılışkımız acısından problem yıpratıyor ınsanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…