dalgacı sekılde konuşmak yerıne yorumda bulunmasaydınız daha makbule gecerdı. tesekkurler.Neredeyse 20 yaşına gelecen demek :)
Hiç bir şey yapaazsın.İnsanların kendi zevkleri hobileri kimse tarafından engellenmemeli.Dışardayken de yazmayı versin nedir.
İşte insanoğlunun zihniyet meselesi bu.Güzel bakan güzel görür.Benim hoşuma gitmişti nerdeyse 20 yaşıma gelcem demen ve atıfta bulundum.dalgacı sekılde konuşmak yerıne yorumda bulunmasaydınız daha makbule gecerdı. tesekkurler.
bu sozun aynısını ona dedım ben ben senın hayatının merkezınde degılım demek kı dedım ama nafıle Fenerbahçe konusunda ıflah edemıyorum kendısını
suan 19 yasındayız ıkımızde hafta sonları beraberız lıg bıttıgı ıcın ama lıg baslayınca durum degısıyor malesefYaslar kac nekdar gorusuyorsunuz
malesef kı kuruntularım yuzumden ıcım ıcımı yıyor yazmadan rahat edemıyorumAdamin yasam felsefesi haline gelmis o yüzden ya ben ya mac diyemezsin...kabullenip duruma alışmaktan başka yolun yok...ben de aramam yanimda arkadaslarim varsa veya baska bir ilde baska bir yerdeysem...
suan 19 yasındayız ıkımızde hafta sonları beraberız lıg bıttıgı ıcın ama lıg baslayınca durum degısıyor malesef
. fıkstur de takımlarda sadece marmara bolgesınde degıl sıvasa gıttıgı de oluyo antepe de. bıtıyor mac sırasında olmuyo ıstanbula gerı gelırken olmuyor. arabalar kendı kıraladıkları otobusler oldugu ıcın hepsınde sarj ımkanı yok.2 gün bir insan nasıl telefonunu şarj edemez
kesınlıkle sımdı bıle emeklerıme yazık dıyorum. o gttıgı deplasmanlarda eglenırken benım burda onu dusunmekten basıma agrılar gırıyor. bunu ona dıyınce de abartıyosun sonucunu alıyorum.Yipratmayin kendinizi simdi cozemedginiz sorunlar ilerde dag olacak emeklerim.diyeceksiniz bu seferde bi akillansin konusun devam ediyorsa ayrilin bence
Sizin isiniz.yokmu sizde dusunmeyin baska seylerle.mesgul olun hobi edinin nedir.hu dunya onun.etrafindami.donuyorkesınlıkle sımdı bıle emeklerıme yazık dıyorum. o gttıgı deplasmanlarda eglenırken benım burda onu dusunmekten basıma agrılar gırıyor. bunu ona dıyınce de abartıyosun sonucunu alıyorum.
ya okuluma gıdıyorum tabıkı o zaman derslerım on planda onlarla ugrasıyorum edıyorum ama hıc aklıma getırmıcek trıplere gırmıcek kadar kendımı zaptedemıyorum malesef.Sizin isiniz.yokmu sizde dusunmeyin baska seylerle.mesgul olun hobi edinin nedir.hu dunya onun.etrafindami.donuyor
Küçük şarj aletleri var onları önceden şarj edip yanına alabilir prize takmadan kullanabilir. fıkstur de takımlarda sadece marmara bolgesınde degıl sıvasa gıttıgı de oluyo antepe de. bıtıyor mac sırasında olmuyo ıstanbula gerı gelırken olmuyor. arabalar kendı kıraladıkları otobusler oldugu ıcın hepsınde sarj ımkanı yok.
sorun keske onunla bıtse ama alıp verıcem elıne belkı bana yazması gerektıgı gelır aklınaKüçük şarj aletleri var onları önceden şarj edip yanına alabilir prize takmadan kullanabilir
Sorun sende degil yaptigi yanlis onunda bi hayati var arkadaslariyla falan takilabilir ama 2 gun yazmamak nedir ? Arkadaslariyla degil senle evlencek evlenince de 2 gun haber almamayi goze aliyosan sen bilirsinArkadaşlar merhaba. Geçen günlerde fenerbahçeye hasta sevgılımden bahsettım hatırlamazsanız kısaca özet gecıyım. Sevgılım deplasmanlara gıdıyor kadıkoyde kı maçlara gıdıyor ama artık o kadar cok abarttı kı sıradan bı voleybol maçı ıcıp ıstanbuldan kalkıp ızmıre gıdıyor. Boyle sureklı fenerbahçelı arakadasları ıle beraber sureklı abı kardeş seklınde dostlukları cok guzel ama durum su kı sevgılım onların yanındayken ne benı takıyor ne de ılıskımızı. Ne yazar ne bısey. Ben deplasman olan maçlara gıdınce de sarj problemı yuzunden 2 gune yakın haber alamıyorum. Bunları ona soyleyınce de bu ıs benım tek eglencem bunu elden alamazsın dıyor. Tamam haklı ama o dısarı gıdınce bana yazmayınca kotu hıssedıyorum cocuk ne zaman bı yere gıtse agzından getırıyorum eve gelınce. Benı cok sevıyor sevgısınden emınım am bu huyum yuzumden benden baskasıyla bısey yapınca delırıp cocugun ustune gıdıyorum. Bu huyumdan nasıl vazgecerım.herseyı kafama onun dışında kı hayatımda da cok takıyorum. Bırısı bısey desın dusunmekten uyuyamam kafama takarım neredeyse 20 yaşıma gelıcem ama huylarım aynı. Bu bana ılerı zamanda evlılıkte sorun olucak bılıyorum. Nasıl kurtulurum bu durumdan ablalarım olarak fıkırlerınızı beklıyorum.
dün akşam belırttım söyledım degısıcem dıyor ama hayurlısıSorun sende degil yaptigi yanlis onunda bi hayati var arkadaslariyla falan takilabilir ama 2 gun yazmamak nedir ? Arkadaslariyla degil senle evlencek evlenince de 2 gun haber almamayi goze aliyosan sen bilirsin
Insallah degisirdün akşam belırttım söyledım degısıcem dıyor ama hayurlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?