yaşlar kaç
taze üyeyim :) sizin fikirlerinizi alıp yardımcı olacağınızı düşündüğüm için kayıt oldum, çünküü acaip sorunluyum sanırım :) 2 yıllık bir ilişkim var çok şükür herşey güzel gidiyor.. beni bütün ailesi biliyor annesiyle sürekli konuşuruz ablasıyla her zaman mesajlaşırız babası dahi biliyor yani nişanlı gibiyiz.. ama tek sorun bende. onu okadar kıskanıyorum kii anlatamam. çok mu benimsedim acaba, benim babam yok. o beni okadar çok koruyor sahip çıkıyorkii her an yanımda Allahıma şükürler olsun. mesela ablasının arkadaşı onlaara geliyor benim şarteller atıyor. halbuki kız beni tanıyor zaten bizi biliyor. erkek arkadaşımın elinde yüzüğü bile var. ama benim karnım ağrımaya başlıyor tavır almaya başlıyorum tartışıyoruz ama canım yaa hemen bana anlatıyor yapma böyle hayatım lütfen bizi yıpratırsın diye uzun uzun konuşuyor beni rahatlatıyor. daha sonra 1 2 saat geçiyor benim sinirim geçmiş oluyor yani kıskançlığı abarttığımı anlıyorum. ama artık nereye kadar benimle uzun uzun konuşup beni rahatlatcak kii.. kendi kendime sorun yaratıyorum. özgüvensiz mi oluyorum ki. nasıl düzelcem ben bu huyumu nasıl bırakcam. tamam bidaha tavır almicam diyorum kendi kendime yokk olmuyor yine aynıı tass aynı hamambenim gibi olan var mı nolur bana yardımcı olun kızın, ama akıl verin çok ihtiyacım var
Cok cocuksu.. Gecmiste kiskanclik yasayan biri olarak yazdim bu lafi
özgüven sorununuz olabilir..
bunu aşmanız gerek, kendinize meşgale bulun biraz sevgilinize odaklanmayın..
meşgale çokk hem çalışıyorum. hemde akşamları ders çalışıyorum ama sorun düzelmiyor
ozaman özgüven konusunda bi terapi alın derim..
yani psikolojik destek iyi gelir..
yoksa yıpranırsınız 2 taraflı..
BENtaze üyeyim :) sizin fikirlerinizi alıp yardımcı olacağınızı düşündüğüm için kayıt oldum, çünküü acaip sorunluyum sanırım :) 2 yıllık bir ilişkim var çok şükür herşey güzel gidiyor.. beni bütün ailesi biliyor annesiyle sürekli konuşuruz ablasıyla her zaman mesajlaşırız babası dahi biliyor yani nişanlı gibiyiz.. ama tek sorun bende. onu okadar kıskanıyorum kii anlatamam. çok mu benimsedim acaba, benim babam yok. o beni okadar çok koruyor sahip çıkıyorkii her an yanımda Allahıma şükürler olsun. mesela ablasının arkadaşı onlaara geliyor benim şarteller atıyor. halbuki kız beni tanıyor zaten bizi biliyor. erkek arkadaşımın elinde yüzüğü bile var. ama benim karnım ağrımaya başlıyor tavır almaya başlıyorum tartışıyoruz ama canım yaa hemen bana anlatıyor yapma böyle hayatım lütfen bizi yıpratırsın diye uzun uzun konuşuyor beni rahatlatıyor. daha sonra 1 2 saat geçiyor benim sinirim geçmiş oluyor yani kıskançlığı abarttığımı anlıyorum. ama artık nereye kadar benimle uzun uzun konuşup beni rahatlatcak kii.. kendi kendime sorun yaratıyorum. özgüvensiz mi oluyorum ki. nasıl düzelcem ben bu huyumu nasıl bırakcam. tamam bidaha tavır almicam diyorum kendi kendime yokk olmuyor yine aynıı tass aynı hamambenim gibi olan var mı nolur bana yardımcı olun kızın, ama akıl verin çok ihtiyacım var
Özgüven sorunu bende çalışmadan okul bitmeden önce vardı. En ufak bir şeyde kıskanırdım artık yapmıyorum ki çok fazla kızın bulunduğu bir şirketteyiz. Kendini onun senin ne kadar sevdiğini düşünerek rahatlatabilirsin. Zaten ona güveniryorsun tamam etrafa güvenmiyoruz ama sen içini ferahlat özgüvenin yüksek olsun. Seni seçmiş zaten güveniyorsunda daha ne ? Yıpratırsın yapmıcağı varsada aklına sokarsın Eş.... aklına karpuz kabuğu sokma olayı.
BEN
DAHADA BETERİM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?