Evinize kadar gelmis üstelik hediye ile,ortada somut hiçbir sebeb yokken,nasıl kovabilirdim sizce?
Niçin?kavramlari mi tartisalim?ben tartisirim benim için sorun değil...Dul kelimesinden sonrakini okumadım
Sizce abartılı bir konu olmasa niçin beynimi kurcalasin?ve burda fikir alma gereği duyayım?sıradan bir durum olsa,zaten burda ki kimsenin bundan haberi olmaz..Kendiniz kafanızda öyle kurmuş olabilirmisiniz hani “dul”ya
Konu çok abartılı geldi
Buyrun tartışalım hem sevmediğinizi söylüyorsunuz hemde evinize davet edip şikayet ediyorsunuz sıcak davranan sizsiniz eşiniz değilNiçin?kavramlari mi tartisalim?ben tartisirim benim için sorun değil...
Sen hangi toplumda yasiyorsun?Türkiye de kuzenler ve yiğenler kardeş değildir...Kuzeninden mi kıskanıyorsunuz? Kuzen kardeş sayılır be.. Ne tuhaf bir toplum olduk.
Yani eve davet ettigimi nasıl kurguladiniz?tabi böyle düşünmeniz normal..cunku ancak davet üzere gelebilir bir insan.fakat bu kuzen patavatsiz..yani davet edilmeden çat kapı geliyor.ayrica benim sicakligim ve soguklugum onun umrunda değil..ben ona gelme evime desem.ben sana gelmiyorum abimin evine geliyorum diyebilecek yuzsuzlukteBuyrun tartışalım hem sevmediğinizi söylüyorsunuz hemde evinize davet edip şikayet ediyorsunuz sıcak davranan sizsiniz eşiniz değil
Bakın kuzen abi diyormuş zaten ortada kıskanılacak bi durum yok Siz boşuna kuruntu yapıyorsunuzYani eve davet ettigimi nasıl kurguladiniz?tabi böyle düşünmeniz normal..cunku ancak davet üzere gelebilir bir insan.fakat bu kuzen patavatsiz..yani davet edilmeden çat kapı geliyor.ayrica benim sicakligim ve soguklugum onun umrunda değil..ben ona gelme evime desem.ben sana gelmiyorum abimin evine geliyorum diyebilecek yuzsuzlukte
Türkiyede yaşıyorum ve Türküm. Bizim ailemizde kuzenler kardeş sayılır. Bir tane bile akraba evliliği yok. Olması ayıp karşılanır.Sen hangi toplumda yasiyorsun?Türkiye de kuzenler ve yiğenler kardeş değildir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?