Kıskançlıkta haksız mıyım?

evet kıskanmakta haksızsınız. Çünkü eşiniz yüz vermiyorken siz yakın davranmışsınız ona bu fırsatı vermişsiniz. Şimdi kıskandığınızı belli etmeden yavaşça uzaklaşın ve muhabbeti kesin

Siz kızı neden evinize davet ediyorsunuz yahu? Güvenmediğiniz sevmediğiniz birini Bile bile yuvaya sokmak neyin nesi? Güvenmediğim birini ölsem bile evime sokmam. Terbiyesiz kadın. Eşinizden rica edin wpdan ve telefondan (normal aramalar) engellesin. Size de yazarsa falan cevap yazmayın. Kardeşi ana babası değil, ne münasebet canım. Dış kapının dış mandalı.

Samimi davranarak hatayı yapmışsınız zaten
Çaresi görüşmemek
Eşinizinde mesajlara cevap vermesine izin vermeyin

Hayır eşinin yüz vermediği eskiden ona aşık olduğunu iddia ettiği kuzenine nasıl bir kafa yaşayarak samimi oluyorsunuz onu anlamadım. En azından sizde soğuk dursanız yüz bulamadığından ayağı kesilir ve eşinizle iletişim kurmaya cesaret edemezdi.Şimdi sizin sayenizde eşinize bir meyli varsa yanaşır iyice. Sizde şu saatten sonra tavır alırsanız asıl kıskanç çekemeyen durumuna düşersiniz. Geçmiş olsun.

Evlenmiş boşanmış kadınlara karşı fobi niz varsa, Evinize sokmayın eşinizle muhatap etmeyin..

Eşinizin tlfnundan msj atın eşinz gbi
eşim rahatsız oldu senın hareketlerınden bende rahatsız oldum eşimle aram bozulsun istemiyorum ondan dolayı görüşmeyelim deyin bence en mantıklısı böyle olur eşinzin tlfnundan atın ama bence eşinizede deyin ne kadar ayıp

Kuzen demek bizde kardeş demektir ama bu b....u çıkarmak Eğer dediğin doğru ise etek mevzusu, hemen araya mesafe koy ve mümkünse müsait falan olma gelmek istediginde aradiginda falan. Görmek istiyorsa abicigini ancak düğünde bayramda cenazede görsün. Benim de kuzenim var abim dediğim ama karısına sorarım onla daha çok görüşürüm sacmaliga bak yaa sinirimi bozdu. Birileri evli ciftleri huzursuz edince düşman oluyorum resmen

Tam insan kuzeni hakkında böyle düsünmez sapıkca düsünmeyin diycektim kii sonuna kadar okudum. İnsan öz kuzenine nasıl bu duyguları besleyebilir hemde evli olmasına rağmen. Arsız kadın. Eşinize asla kıskandıgınızı belli etmeyin bu konuyu dahi acmayın o kadını yüceltmis olursunuz gözünüzde

Ev demek yuva demektir. O yuvaya beni huzursuz eden hic kimseyi almam. Kim olursa olsun hele ki bu kisi eskiden esime asik evlilik muhabbetleri bile dönmüş kisiyse en fazla soguk bir selam olur. Siz esinizin kapattigi kapiyi acmissiniz ki evde o halde gordugunuzde uyardiginiz halde sizi ciddiye bile almayip omuz silkmiş umrunda bile degilsiniz o kadinin. Sizi merdiven yapmis esinize yuruyor adim adim.

Buyrun tartışalım hem sevmediğinizi söylüyorsunuz hemde evinize davet edip şikayet ediyorsunuz sıcak davranan sizsiniz eşiniz değil
Yani eve davet ettigimi nasıl kurguladiniz?tabi böyle düşünmeniz normal..cunku ancak davet üzere gelebilir bir insan.fakat bu kuzen patavatsiz..yani davet edilmeden çat kapı geliyor.ayrica benim sicakligim ve soguklugum onun umrunda değil..ben ona gelme evime desem.ben sana gelmiyorum abimin evine geliyorum diyebilecek yuzsuzlukte

Bakın kuzen abi diyormuş zaten ortada kıskanılacak bi durum yok Siz boşuna kuruntu yapıyorsunuz
Yani kuzen evli olsaydı konu farklı olurdu abi dediği bi adama sarkacak hali yok o kadar da kötü düşünceli biri olamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…