- 12 Haziran 2019
- 19.568
- 120.520
- 598
- 37
Umarim abartıyorsunuzdur çünkü öyle oturma şekli olmaz. Olsa da siz uyarınca hemen düzeltirdi, omuz silkmezdi.Eşimin dul bir kuzeni var..eşimden 1-2 yaş küçük.cok da güzel kiz.uzun boylu alimli birsey.esime daha önce aşıkmış.yani ben öyle duydum.hatta aile büyükleri evlendirmeyi akillarindan geçirmişler.fakat eşim karşı çıkmış.pek sık gorusmeyiz.uzak sehirlerdeyiz.dugunden düğüne,bayramdan bayrama.gorusmelerimizde de eşim soğuk davranır.ben tam tersine sıcak davranırım ki ona karşı negatif birşeyler düşündüğümü hissetmesin.fakat benim bu samimiyetimin suistimal edildiğini düşünüyorum.gecenlerde bir düğünümüz oldu.tum sülale toplandi tabi.kuzen de geldi.esime karşı çok ilgili..2 metrelik yerden telefonunu eşime getirip "abi beni çeker misin?"diyor.halbu ki cektirecek bir sürü kişi var."sigaram kalmamış sigara verebilir misin abi?hadi gel beraber içelim"diyerek sürekli konuşmaya çalışıyor.esime whatsapp dan mesaj atıp çocukları soruyor.bana sormuyor. en son yaptığı beni şok etti zaten.yeni ev aldık.ev hediyenizi getirdim diyerek eve geldi.esim hoşgeldin dedi.2dk konuştu.ben diğer odaya playstation oynamaya geceyim siz konuşun dedi.konusurken,esim tuvalete girdi.(tuvalete gitmek için bizim oturdugumuz odanın önünden geciyor)ben de o ara kahve yapayım dedim..kahveni nasıl içersin diye 2 dk sonra odaya girdim.uzerinde ki eteği hafif kaldırmış,bacaklari 2 yana açık,iç çamaşırı falan her yeri gözüküyor.elinde telefon o şekilde oturuyor.oturuşunu düzeltsene kız.heeey dedim.omuz salladı bana.ben de kapıyı kapattım hemen.yani şimdi nedir bu?eşime bu kizin amacı farkli diyorum.cocugunu düşürdü,eşinden boşandı.psikolojisi bozuk olabilir diyor.takma onu boşver diyor.ama psikolojisi bozuk birine hiç benzemiyor...gereksiz bir kıskançlık mi sizce bu?çok tehlikeli görüyorum bu kuzeni.
Ya ben anlatamadım?yada siz iyi okyamadiniz..fakat yine de tuhaf dediğiniz yeri açıklayayım...bize misafirliğe gelen eşimin kuzeni... PlayStation oynayan eşim..kendi evimizde PlayStation olup olmadigini eşim biliyor...eşim, kadın kadına oturmamiz için,biraz da kuzeninin gereksiz samimiyetinden uzaklaşmak için,başka bir odaya geçti yani..Birincisi esinden bosanmis biri dul degildir, bekardir. Aksi halde dul maasi alirdi devletten.
Ikincisi konunuzu ilk okudugumda aynen soyle dusundum ta ki sonlari okuyana kadar: sorun baska kadinlarda degil, bosanan kadinlarda. Yani size gore her bosanmis kadin tehlikeli diye anladim. Tum bosanan kadinlar esinize yuruyebilir gibi anlasiliyor yazdiklarinizdan.
Ancak bu kadin esinden bosandiginda esinize onunla evlenmesi ile ilgili teklif goturulmus ama esiniz red etmis. Yani esinizin onda gozu yok. Ne guzel iciniz rahat olsun. Esiniz de sizi secmis zaten onu degil. Neden bu ozguvensizlik?
Simdi su oturus meselesine gelelim: kadinin oturma sekli evet uygunsuz. Ancak anladigim kadariyla esiniz bile yuz vermiyorken siz esinize gore daha samimi davranmissiniz. Neden? Bazilari dusmanini yakinda tutar. Sanirim sizinki de oyle birsey. Kadinin oturmasi ile ilgili birsey diyemeyecegim. Cunku normal degil eger anlattiginiz gibiyse. Ki ben bir yere misafirlige gitsem onlari birakip playstation oynamaya diger odaya gitmem. Kadin evde playstation oldugunu nereden biliyordu? Burada da tuhaflik var.
Bu arada esinize guvenin. Unutmayin karsidaki kisinin karakteri istedigi kadar bozuk olsun, esiniz istemedikce bir sey olmaz. Esinizin karakteri bozuksa da bu ister kuzeni olsun isterse baskasi yapacak adam yapar. Hatta karakteri bozuk adam icin bosanmis, bekar, evli farketmez. Karakteri duzgun biri ise karsidaki ne yaparsa yapsin yuz vermez.
Bu arada okuduklarimdan esinize guvenmediginizi anladim. Guven olmazsa evlilik zor yurur.
Evli miiİnanirim,oyle bi absürt kuzende bizde var.esimin amcasının kızı bu şahıs ne çektim cirkeften ben bilirim,ustelik bizim ki evlilutfen araya mesafe koyun,evinize almayın derim.esinizde olması gerektiği gibi davranıyor zaten
Dizleri kırık,bacaklari ayrık bir şekilde oturuyordu..ben odaya girdiğimde gördüğüm ilk şey iç çamaşırı olmuştu.sok oldum ben de.Umarim abartıyorsunuzdur çünkü öyle oturma şekli olmaz. Olsa da siz uyarınca hemen düzeltirdi, omuz silkmezdi.
Zaten siz neden samimi olup eve davet ettiniz ki?
Bir zamanlar asikmis cumlesini duyduktan sonra konusmaya devam edip bi de ustune evine davet etmen... daha fazla konusamiycigimm...Eşimin dul bir kuzeni var..eşimden 1-2 yaş küçük.cok da güzel kiz.uzun boylu alimli birsey.esime daha önce aşıkmış.yani ben öyle duydum.hatta aile büyükleri evlendirmeyi akillarindan geçirmişler.fakat eşim karşı çıkmış.pek sık gorusmeyiz.uzak sehirlerdeyiz.dugunden düğüne,bayramdan bayrama.gorusmelerimizde de eşim soğuk davranır.ben tam tersine sıcak davranırım ki ona karşı negatif birşeyler düşündüğümü hissetmesin.fakat benim bu samimiyetimin suistimal edildiğini düşünüyorum.gecenlerde bir düğünümüz oldu.tum sülale toplandi tabi.kuzen de geldi.esime karşı çok ilgili..2 metrelik yerden telefonunu eşime getirip "abi beni çeker misin?"diyor.halbu ki cektirecek bir sürü kişi var."sigaram kalmamış sigara verebilir misin abi?hadi gel beraber içelim"diyerek sürekli konuşmaya çalışıyor.esime whatsapp dan mesaj atıp çocukları soruyor.bana sormuyor. en son yaptığı beni şok etti zaten.yeni ev aldık.ev hediyenizi getirdim diyerek eve geldi.esim hoşgeldin dedi.2dk konuştu.ben diğer odaya playstation oynamaya geceyim siz konuşun dedi.konusurken,esim tuvalete girdi.(tuvalete gitmek için bizim oturdugumuz odanın önünden geciyor)ben de o ara kahve yapayım dedim..kahveni nasıl içersin diye 2 dk sonra odaya girdim.uzerinde ki eteği hafif kaldırmış,bacaklari 2 yana açık,iç çamaşırı falan her yeri gözüküyor.elinde telefon o şekilde oturuyor.oturuşunu düzeltsene kız.heeey dedim.omuz salladı bana.ben de kapıyı kapattım hemen.yani şimdi nedir bu?eşime bu kizin amacı farkli diyorum.cocugunu düşürdü,eşinden boşandı.psikolojisi bozuk olabilir diyor.takma onu boşver diyor.ama psikolojisi bozuk birine hiç benzemiyor...gereksiz bir kıskançlık mi sizce bu?çok tehlikeli görüyorum bu kuzeni.
Eve davet etmedimBir zamanlar asikmis cumlesini duyduktan sonra konusmaya devam edip bi de ustune evine davet etmen... daha fazla konusamiycigimm...
Ah ozur dilerim. Kafam asiri bozuk ve dalgin bugun.Eve davet etmedimdavetsiz olarak çat kapı geldi..lütfen iyi okuyun konuyu
Yok daha nelerEşinizin tlfnundan msj atın eşinz gbi
eşim rahatsız oldu senın hareketlerınden bende rahatsız oldum eşimle aram bozulsun istemiyorum ondan dolayı görüşmeyelim deyin bence en mantıklısı böyle olur eşinzin tlfnundan atın ama bence eşinizede deyin ne kadar ayıp
Öncelikle size şunu söyleyim burdakilerin hepsi konunuzdan çok dul yazmanıza takılacak :)Eşimin dul bir kuzeni var..eşimden 1-2 yaş küçük.cok da güzel kiz.uzun boylu alimli birsey.esime daha önce aşıkmış.yani ben öyle duydum.hatta aile büyükleri evlendirmeyi akillarindan geçirmişler.fakat eşim karşı çıkmış.pek sık gorusmeyiz.uzak sehirlerdeyiz.dugunden düğüne,bayramdan bayrama.gorusmelerimizde de eşim soğuk davranır.ben tam tersine sıcak davranırım ki ona karşı negatif birşeyler düşündüğümü hissetmesin.fakat benim bu samimiyetimin suistimal edildiğini düşünüyorum.gecenlerde bir düğünümüz oldu.tum sülale toplandi tabi.kuzen de geldi.esime karşı çok ilgili..2 metrelik yerden telefonunu eşime getirip "abi beni çeker misin?"diyor.halbu ki cektirecek bir sürü kişi var."sigaram kalmamış sigara verebilir misin abi?hadi gel beraber içelim"diyerek sürekli konuşmaya çalışıyor.esime whatsapp dan mesaj atıp çocukları soruyor.bana sormuyor. en son yaptığı beni şok etti zaten.yeni ev aldık.ev hediyenizi getirdim diyerek eve geldi.esim hoşgeldin dedi.2dk konuştu.ben diğer odaya playstation oynamaya geceyim siz konuşun dedi.konusurken,esim tuvalete girdi.(tuvalete gitmek için bizim oturdugumuz odanın önünden geciyor)ben de o ara kahve yapayım dedim..kahveni nasıl içersin diye 2 dk sonra odaya girdim.uzerinde ki eteği hafif kaldırmış,bacaklari 2 yana açık,iç çamaşırı falan her yeri gözüküyor.elinde telefon o şekilde oturuyor.oturuşunu düzeltsene kız.heeey dedim.omuz salladı bana.ben de kapıyı kapattım hemen.yani şimdi nedir bu?eşime bu kizin amacı farkli diyorum.cocugunu düşürdü,eşinden boşandı.psikolojisi bozuk olabilir diyor.takma onu boşver diyor.ama psikolojisi bozuk birine hiç benzemiyor...gereksiz bir kıskançlık mi sizce bu?çok tehlikeli görüyorum bu kuzeni.
O zaman kendi düşen aglamzYok daha neler
Eşimin dul bir kuzeni var..eşimden 1-2 yaş küçük.cok da güzel kiz.uzun boylu alimli birsey.esime daha önce aşıkmış.yani ben öyle duydum.hatta aile büyükleri evlendirmeyi akillarindan geçirmişler.fakat eşim karşı çıkmış.pek sık gorusmeyiz.uzak sehirlerdeyiz.dugunden düğüne,bayramdan bayrama.gorusmelerimizde de eşim soğuk davranır.ben tam tersine sıcak davranırım ki ona karşı negatif birşeyler düşündüğümü hissetmesin.fakat benim bu samimiyetimin suistimal edildiğini düşünüyorum.gecenlerde bir düğünümüz oldu.tum sülale toplandi tabi.kuzen de geldi.esime karşı çok ilgili..2 metrelik yerden telefonunu eşime getirip "abi beni çeker misin?"diyor.halbu ki cektirecek bir sürü kişi var."sigaram kalmamış sigara verebilir misin abi?hadi gel beraber içelim"diyerek sürekli konuşmaya çalışıyor.esime whatsapp dan mesaj atıp çocukları soruyor.bana sormuyor. en son yaptığı beni şok etti zaten.yeni ev aldık.ev hediyenizi getirdim diyerek eve geldi.esim hoşgeldin dedi.2dk konuştu.ben diğer odaya playstation oynamaya geceyim siz konuşun dedi.konusurken,esim tuvalete girdi.(tuvalete gitmek için bizim oturdugumuz odanın önünden geciyor)ben de o ara kahve yapayım dedim..kahveni nasıl içersin diye 2 dk sonra odaya girdim.uzerinde ki eteği hafif kaldırmış,bacaklari 2 yana açık,iç çamaşırı falan her yeri gözüküyor.elinde telefon o şekilde oturuyor.oturuşunu düzeltsene kız.heeey dedim.omuz salladı bana.ben de kapıyı kapattım hemen.yani şimdi nedir bu?eşime bu kizin amacı farkli diyorum.cocugunu düşürdü,eşinden boşandı.psikolojisi bozuk olabilir diyor.takma onu boşver diyor.ama psikolojisi bozuk birine hiç benzemiyor...gereksiz bir kıskançlık mi sizce bu?çok tehlikeli görüyorum bu kuzeni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?