Kıskançlıktan çat lı yo rum.

Leyla-

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2017
1.061
2.164
48
Beni bilenler bilir aylarca burada şafak saydım ve sevdiğim askerden geldi çoook şükür. Geldiği gibi hiç beklemeden işe girdi para biriktirip evlenebilmemiz için. Çünkü ailelerden yardım almıyoruz sadece ikimiz halletmeye çalışıyoruz. Maaşı çok iyi olan bir kuyumcuda işe başladı. Ama benim içimdeki huzursuzluk bitmiyor. Ona asla belli etmiyorum fakat kıskanıyorum. Burada kuyumcular çarşısı var, 30 tane kuyumcudan birisi.. hepsi yanyana dükkanların.. Yani çok insanla içli dışlı oluyor doğal olarak. Kadınlara bilezik, küpe vs denettiriyorlar kendileri bizzat. Askerden geldi bitti diye çok sevinmişken içimdeki bu saçma düşünce beni yedi bitirdi. Çok insanla temas halinde olması beni ruhen yıprattı daha yeni olmasına rağmen. Çok huzursuzum.. Güvenimi kıracak hiçbir şey yapmadı ki biz çocukluk aşkıyız.. Yani şu vakte kadar hiçbirsaygısızlığını görmedim.. Ama dediğim gibi bu duruma hiç alışamadım. Normal başka bir iş olsa böyle düşünmeyecekmişim gibi geliyor... Sizlerin yorumlarına çoook ihtiyacım var..

Başka iş de olsa
Bu sefer bindiği servisi, kullandığı otobüsü
Dişi iş arkadaşlarını falan kıskanabilirsin belki :)

O potansiyeli gördüm sende

Hepimizin eşi-kendisi bir şekilde karşı cinsle münasebet kuruyor gün içinde
Çok şükür eve de geri dönüyor.
Dönmeyene de yapacak bir şey yok.
Takma kafana

Çok kişiyle muhattap olması kuyumcu olmasıyla alakalı değil. Çok kıskanıyorsanız siz çalışın o sizi beklesin. Normal bi duygu değil bu

kuaför eşleri ne yapsın
ben kuyumcuya bilezik almaya gitsem orada çalışan çocuğun üstüne atlamak aklıma düşmez yani..

Yok estağfurullah.. Zaten öyle olmadığını biliyorum. Ki ben de kuyumcuya gittiğimde asla öyle bir şey aklımdan geçmez, ki bir daha görsem dışarıda asla hatırlamam kendilerini. O kadar güzel kadınlar görüyorum kiiii:)) benimki özgüvensizlik sanırım.. daha kötüsü..

Bence siz de yan kuyumculardan birinde iş bulmaya bakın. Çok tehlikeli bence çok haklısınız. Sevgiliniz her an elden gidebilir.

En guzel ise girmis bence.yaninda calisan kadin yok.bes dk gelip giden musteriyle bisiy olmaz dedikten sonra asil merak ettigimi sormak istiyorum.kuyumcular neden hep yan yana oluyor.bi nedeni olmali? Yani ayri yerlerde olsalar daha cok kazanmazlar mi?kiyumcu dukkanlari hep yan yana dixiliyorlar misal eczacilar dizilmez mesela?nisanlina sorar misin cok merak ediyorum

kadınların bakış açısını hatırla diye yazdım zaten. üstüme alınmadım merak etmeyin yanlış anlaşılma yok yani..
sen kendine ne kadar güvenirsen karşındaki de o kadar saygı duyar. bence aldatan erkeklerin çoğu sevgilililerine, eşlerine saygı duymayanlar..

Erkek jinekologlar napsin bacim, eşlerinin huni takıp gezmesi lazım o zaman kıskançlıktan delirip kendine güven, sevgiline güven. Her meslek öyle yapacak birşey yok.
Hahaha amaan jinekologlar icin ozel birsey oldugunu dusunmuyom nedense:)

Hepinize çok teşekkür ederim yorumlarınız için. Ona belli etmesem de kendi kendimi yedim durdum, inşallah bu saçma düşünceden kurtarıcam kendimi.. Çok sağolun tekrar

35vyildir bu isi yapan akrabam var evli 3 cocuk babasi...

Benimde bir akrabam kuyumcu.. Ama onlarda hiç sorun olmadı, hatta yengeme dediğimde “ben hiç öyle şeyler düşünmüyorum yapan kendine yapar” demişti. Nedense hala içim çoook huzursuz.. Kadın çalışanlarda var yanlarında pek tabii

Özgüvenini elden geçir bence,kiloluysan diyete gir spor yap,iş bul para kazan,bu gerginliğin verdiği enerjiyi kendi bakımına kanalize et,eşim iş gereği hergün onlarca kişiyle konuşur görüşür,ben bugün 150 tane erkeğe yaş ortalaması 25-40 arası eğitim verdim iki saat,bak evimdeyim o da evinde o işler öyle görünce hoppadanak olmuyor,ciddi niyet bozmak gerekiyor ki yapmayan zaten yapmaz,aşkınızdaki ilişkinizdeki kredini böyle mevzularda tüketme daha neler olacak evlilikte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…